28

До 24

преди 7 години

Абсолютно вярно, подкрепям те! Навремето изкарах петица на кандидатстудентски изпит в СУ и не ми достигнаха 25 стотни, за да ме приемат. А имаше специални квоти за кандидати от т.нар. смесени райони и влизаха с тройки, само като изкарат изпита. Да не говорим, че диплома, взета в голям град или другаде, не беше с еднаква тежест. Не трябва да сме късопаметни!

27

Анонимен

преди 7 години

ЦИК нарочно съсипаха машинното и електронното за да не уволнят хартиените чиновници и юристи.

26

Анонимен

преди 7 години

"Турците" ни "работели", та сме имали икономика!!! Някой е проспал 27 ГОДИНИ "преход" от "преминаването" на държавна собственост върху средствата за производство в частни ръце, от социална държава към капиталистическа! Сега би трябвало южната ни съседка с тяхното присъствие да цъфне и върже!

25

Анонимен

преди 7 години

КАКЪВ ДАНЪК ДА ПЛАЩАМ АЗ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД КАТО НЯМАМ НИЩО НА МОЕ ИМЕ ТАМ...КОЙТО НЕ СИ Е ПРОДАЛ КЪЩАТА ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СИ ПЛАЩА ДАНЪКА НА КЪЩАТА...

24

Факт

преди 7 години

До До всички ксенофоби!Не научиха български,защото НЕ ЖЕЛАЕХА!Иначе от тези райони влизаха в университети и средни специални с ПРЕДИМСТВО и ТРОЙКИ!

23

До 18

преди 7 години

ТЕЗИ ПАРИ СА СПЕЧЕЛЕНИ В ТУРЦИЯ И КАСАЕ САМО ДАНЪЦИТЕ В ТУРЦИЯ...ПОВЕЧЕТО ХОРА ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМАТ И КЪЩИ, КАКЪВ ДАНЪК БЕ ***...

22

До всички ксенофоби!

преди 7 години

Когато преди 30г. тези изстрадали хора ви изграждаха държавата / пътища, мостове, жп.линии, селско стопанство и т.н./ не държахте да знаят да пишат и говорят добре български. Сега какво ви става??? Разбира се, че ще гласуват тези избиратели, колкото и да ги затруднявате. Турците бяха основния работещ елемент в икономиката на държавата по него строй. Сега се вижте след, като ги изгонихте през 89г., икономиката ви загива, защото няма кой да ви работи. Пълно право на гласуване на всички!!!!!

21

Анонимен

преди 7 години

до 19! Искаше също да напишеш, от къде на къде душманите ще решават съдбата на Българина!

20

Анонимен

преди 7 години

Само троловете са по сайтовете!

19

Анонимен

преди 7 години

Браво на ЦИК!!!!! Крайно време е само българи да гласуват в България. Повече от 20 години не живеят тук, не плащат данъци, не знаят да пишат и четат на български, тичат да гласуват. Да си гласуват в Бурса за турските работи. Какво да се загрижили за България? Да чакат, сами са си виновни. Нямат ли малко достойнство тези хора, сами да решават за кого да гласуват? Каква е тази овча психика, като стадо. Ужас!

18

Анонимен

преди 7 години

Тея гласуващите в Бурпса платиха ли си данъците в България ,за доходи от Турция? Подадоха ли си поне данъчната декларация. Ако в Турция получаваш примерно 1000 долара заплата, равностойност в турски лири СИ ДЛЪЖЕН ДА ПОДАДЕШ И ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДОХОДИ ОТ ТУРЦИЯ. Защото имаш българско гражданство. Освен права, имаш и задължения-например да плащаш данъци!

17

Анонимен

преди 7 години

Не се притеснявайте дали могат да си попълнат декларациите...те идват със заклети преводачи там...

16

изселници и данъци

преди 7 години

Изселниците да могат да гласуват, ако са подали данъчни декларации в България-както са длъжни по закон. Според българските данъчни закони доходи от чужбина се декларират в България. ИЗСЕЛНИЦИТЕ ПОДАДОХА ЛИ СИ В БЪЛГАРИЯ ДАНЪЧНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ?

15

Usta Kolio

преди 7 години

Bulgarsko administrativno upravlenie bez opashki?

14

Анонимен

преди 7 години

Решението на проблема е само един и тои зависи от НС.Много е просто.Трябва да се приеме закон за двоиното гражданство.Тоест да се вземе решение за премахването му както в много други държави.Или само българско гражданство и гласуваш в България или само турско ако живееш в Турция.В Англия им бръмчат главите на управниците от дв.граждани и вече сериозно се обмисля премахването му.Ако искаш британското да остане трябва да се откажеш от бълг. и обратно.ТЕ едно от двете избираш.

13

Анонимен

преди 7 години

И в БГ трябва да се въведат някакви декларации. Така ще се елиминира шведския вот.

12

а данъците?

преди 7 години

Гласуващите в Бурса подадоха ли си в България данъчните декларации за доходите им от Турция? Платиха ли данък в България ,за доходи от Турция. ДОД се дължи в България, и декларации се подават за доходи и от чужбина!

11

пиши пиши

преди 7 години

Като не можеш да си напишеш саморъчно декларацията и 5 часа ще стоиш.

10

Анонимен

преди 7 години

Ponakoga bg turzi. Pomazi sa pove4e valgari ne sa kato sl4nia lomunjaga agent vejfi raschidov mestan i dr. Jivkov i tia deto mu baha sad garba prebojadisanite komunjagi v gerb i dr partii ne sa mi simosti4ni partisanskata debela vnu4ka psvlova va4varova zazeva ne sa mi ok milionerkite it gerb fsndakova kojato ha vosat a as se prepavam po trotoarite s dupki

9

До баю

преди 7 години

Не сте изчистили черното си петно от преди 32 години, та си тръгнал да определяш България за "бяла" държава мистър ***!!!