46

Анонимен

преди 7 години

До Менеами,гласуввай там,дето те улесняват,дето плащаш данъци ,денем карай тира,вечер мий чиниите на германците и не се обаждай какво да правим тук.

45

Анонимен

преди 7 години

Всички които са напуснали България , живеят в чужбина и нямат намерение да се връщат нямат моралното право да определят съдбата ни ! Незабавно да се премахне двойното гражданство въведено от продажници и национални предатели !

44

двойно гражданство

преди 7 години

Някъде около2005г наш приятел италианец сдвойно гражданство(+френско),но живеещ от 18-годишен в Италия ни се "оплакваше", че е поставен въпроса за ЕДНО ГРАЖДАНСТВО в Италия и той ще избере италианското( живее там,деца,внуци-също)Двойното гражданство му е давало "някои привилегии' и във Франция.Но така се постъпва в ЦИВИЛИЗОВАНИЯ свят.ОТГОВОРНИТЕ държавници по ВЪПРОСА да проучат и да останат всички изселници с ЕДИН ПАСПОРТ.Не мога да живея в България и да гласувам кой да ръководи Испания или Авст

43

Анонимен

преди 7 години

Тест по български в периода между изборите.Само в оторизирани държавни центрове.Само със такъв сертификат да можеш да гласуваш.За издаване сертификат на човек не покрил теста,или за фалшив такъв-10 години затвор!

42

Schutzstaffel

преди 7 години

Хайде познай какво ще се случи на лилав ако отиде във Китайското посолство. Вежливо изведен във задния двор, и научен на възпитание там. Няма да повтори.

41

Habsburg

преди 7 години

Dosta malko izbori proizvejdate.zatui taka stava.

40

Анонимен

преди 7 години

просто трябва да се организира кампанияза смяна на паспортите и лични карти с нови да кажем по добри образци например.И които не знае езика дори и писмено,а има и друго гражданство остава без тях.толкова е хубаво и просто

39

Анонимен

преди 7 години

като не знаят български, "българските" граждани да гласуват в китайското посолство

38

ЦИК ДА СЕ

преди 7 години

САМОЗЕЗИРА!ВИДЯХМЕ КАК ПРИСТИГАТ АВТОБУСИТЕ. ТУРСКИТЕ ТУРИСТИ ПРИЗНАВАТ ЧЕ ПЪТУВАНЕТО ИМ Е ПЛАТЕНО, НОСЯТ ВЪВ СЕБЕ СИ ЛИСТОВКИ НА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ.ДОКАЗАТЕЛСТВА СА ВСИЧКИ КЛИПОВЕ И ПРИЗНАНИЕТО НА ИЗСЕЛНИЦИТЕ.ТОВА АКО НЕ Е КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ КАКВО Е? НЕНАКАЗАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ ЩЕ ОСТАНЕ?БЪЛГАРИЯ ПИТА И ИСКА ОТГОВОР!

37

Не може някой който

преди 7 години

си е устроил живота във чужбина да определя моето бъдеще е това на децата ми!Тук не став въпрос изобщо за"неграмотен човек" Става въпрос за хора които немогат да четат и пишат на български, не разбират какво става у нас да се правят на патриоти!Решението е ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО КАКТО Е ВЪВ МНОГО СТРАНИ ПО СВЕТА!КОЙТО ИСКА ДА ГЛАСУВА ИДВА ДА ЖИВЕЕ ТУК АКО ЛИ НЕ ДА СИ СТОИ ТАМ КЪДЕТО Е И ДА МЪЛЧИ!

36

G-n Андреев, защо

преди 7 години

говорите за Хамбург? Публикувано е, че всички в Бурса имат "човек, който им попълва декларациите", защото не знаят БЪЛГАРСКИ.А това са И ИЗСЕЛЕНИ бълг. граждани от турски етнос.Още от онова време-1970-1980 г. НЕ СА ЗНАЕЛИ бълг. език, но сега ЩЕ МИ ГЛАСУВАТ КОЙ да УПРАВЛЯВА в европейска РБългария!!??????Каквото им кажат.Същото е И когато гласуват за Турция- НЕУКИ.Навсякъде хора, които не знаят бълг. език, НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАКВО става вРБЪлгария, не трябва да гласуват, за да опред. бъдещето Й.

35

карина

преди 7 години

Тези "българи" от Хамбург сигурно свързват Хамбург само с хамбургския салам .

34

Анонимен

преди 7 години

Когато преди месеци Патриотичния фронт направи закон за ограничаване на секциите за гласуване в чужбина , всички зейнаха и отвориха ей такива муцки че им накърнявали правата за гласуване . А, сега се вижда какво става -с българско гражданство а не говори български, а турски или *** и се реди в Германия и гласува . Изобщо трябва да се забрани да се гласува от чужбина , в много страни включително и Германия е забранено това , ама българинът мисли бавно и всички тогава бяха против патриотите

33

Анонимен

преди 7 години

А в турция не могат и да пишат ама един двама родоотстъпници попълват цял ден декларации на хора които никога не са били в Б-я и им е платено да гласуват за ДПС, ДОСТ и БСП...

32

Salam

преди 7 години

Da opisvat na hamburgsky

31

Анонимен

преди 7 години

В Бурса, за председател на изборна комисия бяха сложили 25 годишен "българин", който не знаеше да говори български. Евала на репортерите на Нова! Изтипосаха ги! И кметът на Бурса се развяваше там - имал балкански корени, затова бил дошъл да гледа.

30

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Гласуването в чужбина е пълна порнография. Факт ! Хора откъснали се с години от България и непознаващи политическата обстановка у нас отиват и решават бъдещето на БългарияПълен абсурд !

29

Мене

преди 7 години

С немско гражданство съм,когато отивам да гласувам(правя го винаги на избори в Германия) е необходимо само да се подпиша в листата срещу името си преди самото гласуване...Не доумявам,що за декларации се попълват в България и въобще кой е казал,че трябва да съм грамотен за да имам право на глас?!?Във всяка една държава има неграмотни хора и въпреки това те се водят пълноценни граждани и избиратели....Организаторите на едни избори са задължени да улеснят гласоподаването и то максимално!

28

ПРИМАТИ

преди 7 години

*** В БАЛКАНИТЕ В ДЕЙСТВИЕ. ЩОМ НЯМА ОСЬДЕНИ ЗА ВЬЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС ЩЕ ВИРЯТ ДОКАТО НЕ СТАНЕ КЬСНО ЗА ТЯХ

27

Анонимен

преди 7 години

Като не знаят български какъв го дирят в секциите за гласуване на българско правителство? А, да, мустакият *** реджеп ги е пратил да гласуват по команда.