10

Анонимен

преди 7 години

Ислингтън не Айлингтън!

9

Гост

преди 7 години

"Скотланд ярд съобщава, че при обиска са намерени два ножа, но не смята, че става дума за терористичен акт ...Вчера полицията съобщи, че не очаква нови терористични актове след атаката на 22 март."Разбира се, че не е терористичен акт! Щом полицията го казва и не се е очаквал нов, значи е така. Вервайте им! Младежите са го направили за забавление, а ножовете са им трябвали, за да си режат хляб и сирене на партито.

8

Анонимен

преди 7 години

Не сечете Айлингтън бе ***. Ще знам - живял съм в квартала.

7

Анонимен

преди 7 години

тъй като е убедена, че Масуд е действал сам..........що,в англия само той ли е от лошите? ако верно са свършили,това е добре !

6

У Нас е страшно

преди 7 години

МОи познати от няколко години след зомбиране и нагли разоряващи глоби не могат да с е излекуват.Имат видими трайни увреждания вкл на генотипа.Много години проучвам катастрофи досега не видях един служител на МВР и КАТ да работи за безопасно движение.,Обратно у нас МВР и КАТ на пътя означава Смъртоносна опасност..

5

У НАс е страшно

преди 7 години

Ползва се техника пси блокаж.У нас нагли терористи от КАТ я ползват ежедневно.Цел разоряващи глоби на набедени от терористите от МВР.НАглите престъпници издържани с ограбвани пари от народа/служители на МВР/ ползват тежко терористична техника монтирана от МВР в талони на автомобили и лични документиТехниката обезпечава блокиране и зомбиране на водачи с цел снимане на нарушения от терористични камери..ЗОмбираните се водят с точност до сантиметри с цел сниманена принудително нарушение.

4

Анонимен

преди 7 години

Еййй, отново депресирани муслита! Кво им стана на шалварите, депресията здраво им цъка в *** тикви. Прекаляват с гъзенията, не работят, само правя деца, бият ханъми те си, така явно се полудява. Забрана, само забрана!

3

Лондон

преди 7 години

В Лондон няма район Айлингтон, случилото се е в Ислингтон.Неграмотни журналисти.

2

Анонимен

преди 7 години

Тези смешни англичани продължават да се надяват, че ислямската смрад ще спре да ги гази! Честно, не съм очаквал толкова наивност, глупост и слепота! Да си ги газят до тогава, докато не затворят джамиите и не вкарат в затвора всичи ходжи и имами, които сеят семето на агресията. Забрана за тази религия и всички фе//сове обратно!

1

смЕх

преди 7 години

Полицията не очаквала нещо си да не би брадатите SMS-си да им пращат за това къде и кога ще газят и гърмят.