11

Анонимен

преди 7 години

С една дума МИ-6-7.8 ,Скотланд -Мотланд Ярд не са знаели нищичко ,ама нищичко за този толум че е клал сърби . Не са знаели ли ? Даже са му осигурили и убежище . СИРЕЧ.- МЪЛЧЕЛИ СА . ЗНАЕЛИ СА МНОГО ДОБРЕ КАКЪВ Е ТУЛУМА .

10

Анонимен

преди 7 години

Какви са тези глупости - мюсулманин да коли сърбин?Това не Еропейско ,не е демократично! Това е руска пропаганда .

9

Анонимен

преди 7 години

До 6И Василковски е бил път и трошил пари, за да получи тази "информация" от такъв достоверен източник? Браво, това е сериозна журналистика - да не си помислите, че е някаква либерастка пропаганда!

8

Анонимен

преди 7 години

Яяяяя, чудо!Трябваше да умре някой в Лондон, че да признаят, че имало и заклани сърби, а не само мюсюлмани в Югославия....

7

Додо

преди 7 години

С изключение на факта, че Югославия беше фабрика за антибългаризъм, и че в титовите концентрационни лагери Идризово и Голи Оток намериха смъртта и осакатяването си хиляди Българи от Вардарския дял на Македония, Поморавието и Западните Български Покрайнини, то да, Югославия беше много хубава държава! Тито беше хитрец и нагаждач и успяваше да цица от 3 майки!

6

сеирджи йово

преди 7 години

До Анонимен 1Това изобщо не е грешка,а точно премерена политика!Запада смята,че с тия щуротии ще смачка обикновения човек,и ще го направи послушен,но това няма как да стане!Историята учи,че след подобни изпълнения следват революции с разни изхвърляния от прозорците,серийно трепане и други такива радости!А разни плиткоумници,дето се родеят с Господ,и гледат на обикновения човек от високо и с презрение,се усещат,че са нагазили в марулите,но обикновено вече е много късно!

5

Анонимен

преди 7 години

Помните ли някога имаше една хубава Югославия.... После Англосаксиите си посадиха ислямистки отрови там и сега се чудят що ги газят....

4

Зрител на Нова Тв

преди 7 години

"Лондонският терорист воювал в Босна, бил ислямист"Не е възможно! Който е гледал Нова Тв и директните включвания на Николай Василковски знае, че терориста е просто болен човек чиито действия нямат АБСОЛЮТНО НИЩО общо с исляма! Ники Василковски знае това от един пакистанец, таксиметров шофьор!

3

смЕх

преди 7 години

Няма страшно като ги приемат в ЕС и започнат да щъкат хептен без проблем из съюза тогава пак да си палят свещите и да разправят, че не ги е страх докато се оглеждат от къде ще им дойде. Явно нЕкои неща ще ги научат по трудния начин и не само те, а и другите дето ги посрещаха с цветенца и плюшени мечета.

2

Анонимен

преди 7 години

Великите и прехвалени МИ 5 и МИ 6, къде са спали? Този клал християни в Босна, те не разбрали изобщо!!! Е, ще си ги газят периодично тогава. Да се сърдят на тези служби. Еврогейска работа!

1

Анонимен

преди 7 години

Кога Европа ще признае грешката си в Югославия?