37

Хасан

преди 7 години

От ДПС то сяла година спят днеска бяха на работа получихме плика с номера.Утре с плика заедно дане стане някаква грешка!

36

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГосподин Ахмед Доган е патриот и един от най-влиятелните български политици заслужаващ всеобщо уважение заради дългогодишната си и успешна кариера в управлението на България и най-вече заради приноса си в запазването на доказалият се българския етнически модел.

35

Ало другарите

преди 7 години

Ауу,кога станахте такива политически девственици социалистите бе?Помним вашата разруха на държавата няколко пъти ЕЙ!

34

Сър Пичук

преди 7 години

До надъханите "гласувачи" - какво става с референдума и гласа на 3,5 млн. НЕКУПЕНИ Българи бе???

33

кин

преди 7 години

Лично на приятелката ми е правено предложение за 50 лева и храна от функционер на ДПС. Тия с автобусите ВСИЧКИ СА ПЛАТЕНИ. ПО един или друг начин. Безплатен транспорт, храна, настаняване на доста от тях по хотели коптори, колкото да издържат до неделя. И другите купуват. Преди време се чудих как се плащат по 30-40 лева на глас. Много пари са. Но това е инвестия. После идват поръчките, завишени до небето за нашите офшорки. Избиват се в пъти. Но няма безплатен обяд.

32

Анонимен

преди 7 години

Герб видяхя че губят и започнаха яко копуване ка не ви е срам бе бесрамниции

31

Анонимен

преди 7 години

ще върви търговията,я!като търсят търговците не където трябва!отишла полицията при търговеца,който е ,да речем,кмета на селото и го пита кой продава-купува,пък то баш той търговеца,че и разпределя гласовете да са по равно-да не се сърдят партийните другари

30

НФ

преди 7 години

Нямаше да гласувам, но видях как фашистите на границата се гаврят с бабички и ще гласувам за ДОСТ. Мама ви комунистическа заради вас ще пострада цяла България..

29

Анонимен

преди 7 години

Ако още не сте решили за кого да гласувате си спомнете какво се случи през последните няколко години на и без това съсипаната ни държава,а имено:изпуснати язовири с неясни собственици и десетки загинали(много от оцелелите и днес живеят във фургони)-Мизия,кв.Аспарухово,с Бисер,гр.Добрич.Гърмяха цехове с експлозиви,пак с много загинали и накрая-с.Хитрино-поредната трагедия.Никой от тези хора нямаха вина-единствено безхаберието на държавата.А на нея никой от живите не и потърси сметка.

28

Анонимен

преди 7 години

Do moderatora KURneliq da ti sedne na USTENCATA

27

Анонимен

преди 7 години

Ходжата да се приготвя да бае на Бокича :)

26

До 31

преди 7 години

Кой си ти с твоята дата?

25

Анонимен

преди 7 години

В 19 ч. даваха новините и говпрителят на ЦИК каза, че при тях няяяяяма постъпили сигнали за купуване на гласове. Въпросът ми е, НА КОГО ДА ВЯРВАМ ? А ?

24

Анонимен

преди 7 години

Ако сме истински българи и обичаме родината си,трябва всички да излезем да гласуваме,за да не определят съдбата ни чужди етноси.

23

Анонимен

преди 7 години

Утре шоуто ще е на макс ако банкянския загуби, заслужава си да се изпие бутилка ракия с прясна зелена салата с много зелен лук и крехка краставичка!

22

Анонимен

преди 7 години

Единствения начин да се противопоставим на тези,които продават гласа си е да гласуваме масово.Те няма да забогатеят с 50 лв.,пак ще си останат мизерници,само продавачите малко ще се охарчат.Ние сме повече от тях,не го забравяйте.А може и да се възползвате от съвета на проф.М.Константинов:вземете парите(ако ви дават) и си гласувайте за когото искате.

21

Гласувайте

преди 7 години

Гласуването е задължително иначе има санкции

20

До 13,14

преди 7 години

Ти си провокатор и не си българин.Нарочно пишеш,че няма да гласуваш,за да демотивираш останалите.Виждам,че си и неграмотен.Елементарно и доста прозрачно.

19

Врачка

преди 7 години

Утре ще бъде тройно критичен ден за един близнак,роден в третата декада на м.юни.Вместо желаната подкрепа,ще получи удари под кръста.Желателно е до него да бъде GP-то МУ,за да му мери кръвното.Преди ретроградния Меркурий,а утре ретроградната Венера ще спънат устрема му към вечната власт.

18

Анонимен

преди 7 години

Сефте комендантски.