11

:-)

преди 7 години

Недейте така, извънземните са виновни. И през ВСВ пак извънземните са виновни. кък не ги е срам. Да бомбардират цивилни и цели градове със запалителни бомби, или с бомби във вид на детски играчки за да пострадът повече деца, извънземните са виновни. А и да не забравя, и един от шефовете на извънземните наай-много е виновен, ама то сигурно е от алкохола който е поемал. Все пак с 3 литра уиски на ден малко извънземни ще са адекватни.КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ, ИЗВЪНЗЕМНИ !!!!!

10

SS

преди 7 години

Къде е сега ООН да излезе с резолюция за отчайващото положение на мирното население в окопирания град, както направиха за Алепо?

9

байхейс

преди 7 години

Американските кланета в Мосул вървят вече втори месец - изненадам съм че Сороската пропаганда изобщо отвори дума за това аз лично се радвам исламските животни трябва да бъдат унищожени до крак с атомни бомби

8

демократ евроатланти

преди 7 години

путин е виновен

7

нЕмам думи

преди 7 години

Не бе ,не са сега и разследване ще правят егати наглите кравари. Най-гадното е,че винаги при такъв вид военни действия гинат жени и деца, но както винаги те не са или пък вдигат вой до небесата когато трябва да изкарат друг, че е вършил нещо подобно едва ли не нарочно.

6

Петър Папазов

преди 7 години

Всичко е ясно! Американците са трепали ислямстите,а руснаците мирното население! Ми то е ясно по подразбиране!

5

Анонимен

преди 7 години

Разликата межди русия и сащ е "0"една и съща идеология големи бойци пред бедни,цивилни,деца

4

Мишо

преди 7 години

Аз, аз мога да кажа.Просто американците трябва да си отговорят на въпроса: "Кой ми *** в гащите"?

3

двойни стандарти

преди 7 години

В Мосул умират мирни граждани има хуманитарна катастрофа а света мълчи няма ги и така наречените бели каски и право защитници който опищяха света за Алепо.

2

ей

преди 7 години

Много добре се знае,не ни правете на луди Ирак заяви че САЩ са нанесли ударите и не само тези .....

1

Ъъъ

преди 7 години

Всичко е от ясно по-ясно. Американците никога не убиват цивилни! В случая най-вероятно Путин се е маскирал като американски войник и е бомбардирал цивилните нарочно, за да повлияе на общественото мнение.