220

Котака Дански

преди 6 години

Гледам коментарите пълни с русофили, американофоби, американофили и русофоби (в български контекст напълно заменими двойки понятия) и си мисля колко прав е бил цар Борис III: "Министрите ми са англофили, народът ми е русофилски, само аз останах българофил!" Жалка история.

219

Коментиращ

преди 7 години

До германски танк :)***!!!

218

германски танк :)

преди 7 години

тия приказки от 1001 нощ много ме кефят хахах ако ще и 1000 танка да имат сравнени с тези на германците пак са неодосатъчни (дори и прехвалената армата и тя един танк)

217

славянин

преди 7 години

Сатанатовските ни ''братя''пък се скъсаха на ни редуцират армията и оръжията и ни оставиха на ''братска'' Турция да ни пази! Честито на печелившите!

216

Jersey

преди 7 години

И 60 самолета да им подарят, като нямат летци като Списаревски нищо не могат да направят...

215

Анонимен

преди 7 години

А наште "съюзници" ще ни продават ...на това му казвам аз СЪЮЗНИЦИ !!!!

214

Анонимен

преди 7 години

Доста дискусионно е дали малка страна трябва да подържа сериозна армия, при наличие на мощни съседи. Сърбия специално влезе в надпревара с Хърватска за бъдеща война за подялбата на Босна. Освен това държавата няколко години е във фактически фалит, крета с кредити и се мъчи с възраждането на ВПК да излезе на пазара, та да прибере някой долар от някъде. Шесте полубезплатни мига са несъмнен успех за Вучич, но не се знае колко ще летят, това са върнатите от Индия за неотстраними дефекти.

213

Кротко

преди 7 години

Dneska празнуваме Божията сила.Празника е нареден след наша победа над жестоки нагли престъпници преди около 67 900 000 години.Каква турция кви пет босфора..

212

Анонимен

преди 7 години

До тези които пишат глупости малко факти: Значи при комунизма когато светът беше разделен и се готвеше за война, България беше потчти 9 милиона, със добри икономически показатели за източния блок и редовна армия от половин милион души, въоражена със що годе актуално оръжие за времето си и терен пригоден за защита при сухопътно нападение от турция. Та според Руски експерти е трябвало да ги задържим до 3 дена. Във момента Турция е по-силна от всякога, за каква война говорите.

211

Анонимен

преди 7 години

Това е един безмислен подарък, със пропагандна цел. Пожелавам им на сърбите, никога да не ги използват.

210

Р

преди 7 години

До chopp. През последните 45години Сърбия беше Югославия. И изобщо не беше с Русия. Чети историята. Явно си някой с жълто на устата. И не само жълто ами и бяло от твоите шефове кравари.

209

Анонимен

преди 7 години

До 264 Военна съпротива е безсмислена,Кърджалийско няма обща граница с Турция.Много по-вероятно е Турция да удари Гърция ,предимно за спора им за островите,също така да приобщи ,турчеещите се /с помоща на гърците през последните 100г./се българомохамедани в Западна Тракия.Силно се надявам ,че докато дойде ред за България ,Турция ще бъде ударена жестоко от някоя или няколко държави ,силни във военно отношение.

208

Анонимен

преди 7 години

Извинявам се, някой да знае случайно колко действащи изтребители има България? А колко ракети въздух - земя? А земя - въздух? А авиационни бомби? Щото ердоган утре като прати еничарите да пазят демокрацията в Кърджали не вярвам нещо различно от българска армия да се намеси, ако и тя се намеси изобщо... Щото толкова е армия... Е те заради такива като Шопето съм навит турчетата да дойдат да се поогледат из българско за гейски дупари. Няма кой да ги спре.

207

Анонимен

преди 7 години

Тези самолети не са нови ,от по старите варианти на МиГ са,сърбите ще трябва,да се охарчат за модернизация.

206

Анонимен

преди 7 години

Точно, 268! Да пратим Местан в Кърджалийския парламент! Ама той иска цяла България да командва!

205

Анонимен

преди 7 години

До 267 Прав си оня ден ,един ненормалник/С.Милошевич/помагаше на НАТО да унищожават Сърбия,прикривайки се ,че уж брани сръбството в една провинция в която населението 90% не е сръбско и вместо цивилизовано да се разделят с Косово ,/в края на 80те г. имаше вариант,при които 25%от Косово оставаше в Сърбия ,а останалата част се сливаше с Албания/.Вместо приеамането на такива варианти ,тръгна да се конфронтира с албанците .Това е истината.

204

Анонимен

преди 7 години

Оня ден никой не се сети, че преди 18 години световните фашисти започнаха бомбардировки над братска Югославия, защото искаше да се защити от мънгалски набези! Ако критерият бе еднакъв към всички, трябваше да бомбардират Кремал заради Чечения и Анкара заради Кюрдистан. Но, не! Те заедно с Анкара и от Инджирлик отиваха да нападат Белград.Сетне ги тресна трус от Бога същото лято.

203

Анонимен

преди 7 години

Косово ли ще нападат?

202

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИзползвам мястото да кажа, че МиГ 35 има произведени 3 бр. прототипи! За инфо на руските смешници като теб.

201

Зозо

преди 7 години

Подаръци няма! Пише, че са втора употреба на намалена цена. Смятай може да са по - строшени и от нашите! Останалото е русофилсик квич!