118

байхейс

преди 7 години

поредната Украйна всеки който се е повел по лъжите на западната пропаганда е изял дървото ще погладуват, ще ги оберат до голо и ще ги зарежат - точно като Украйнатук идеята да се предизвика Путин да воюва и второ да се прекъсне потока на евтина руска газ за Германия и Европа- на Путин му е през оная работа за Беларус а още по-малко за умиращата ислямизирана западна Европа

117

sd

преди 7 години

не се притеснявайте, руснаци. и батька Лукашенка ще свърши като садам, кадафи, милошевич, чаушеску. Белорусия живee с руски пари, а парите на рашка-какашка свършват.

116

Анонимен

преди 7 години

О о о оооо! Думата- Со.ро..сои.ди е цензурирана . Значи съм уцелил в 10-ятката Со.ро..со.*** .....протестиращите . В 10-ятката .

115

Анонимен

преди 7 години

Зяпачите бяха повече от протестиращите ,,700 -800-900 *** в Минск . А иначе разбрах ,подреден ,чист ,красив град . Явно има ред ,държавност .

114

Анонимен

преди 7 години

ихаааа...:) смея се с глас. данък за безделници, за онези, работили под 6 месеца в годината. харесва ми този лукашенко, тук държавата ако го въведе, тъмно виолетовите ще са най-големите данъкоплатци..:) и редица други индивиди..

113

)))))

преди 7 години

"Северозападният град Брест"? Брест е най-югозападният град в Беларус!!!! Защо неграмотници пишат статии?

112

?

преди 7 години

Как може нахлуването на органи на реда да бъде незаконно?

111

Анонимен

преди 7 години

Това да не е Червеният Гербер да се уплаши и да избяга на Козяк. Батката не мож уплаши . . Само ги дебне да се издънят и ще ги разпърди и то демократично и чисто . Е после ще има соп.оли . А те вече се издъниха .Заловиха лагеристи с обучения за бой на Мегдана ,оръжие .Има опит Батката . Как спипа камионите с пари ,вестници ,оръжие ,,алкохол от Полша преди години .

110

Анонимен

преди 7 години

До ! 137мачкани и (о)нищожавани=язък за ходенето на училище, ако си ходил де

109

!

преди 7 години

Живея в Беларус и твърдението, че тук е диктатура е напълно невярно. Диктатура е спрямо престъпниците, те наистина са мачкани и онищожавани, аз лично нито веднъж не съм се сблъсквал с нещо подобно на диктатура.

108

!

преди 7 години

Живея в цантралната част на Минск и от този сайт разбрах за подобни размирици, сами преценете доколко това е вярно.

107

Анонимен

преди 7 години

До ЕтоИ дано белорусите не се поддадат на опозиционните ***-извинявай, обаче аз не виждам никаква "опозиционност" в решението на хората да протестират срещу един безумен закон. Мустакатия сам си го прави това, как може да приемаш такъв закон? Ама къде се намира тоя, бе, как може да облагаш с данък човек, който няма работа? Ами намери му работа ве, ***? Ама в капдържавата не позволено нали?Абе как я мислите тая работа - хората да ви дават социализам, а държавата на тях - капитализъм

106

Ето

преди 7 години

И дано белорусите не се поддадат на опозиционните ***, който ще сеят единствено хаос и разруха в държавата.

105

123

преди 7 години

I tam se zapochna. Niama da gi ostaviat. A i ne triabva.

104

Анонимен

преди 7 години

Всички мераклии за хубав живот да отиват в Беларус, ами стига са го рекламирали.

103

Петър

преди 7 години

Беларус е стабилна държава, с по-високи заплати от българските, по-ниски цени на храни, ток, бензин, няма безработица, има работещо селско стопанство и индустрия.

102

учуден

преди 7 години

До Голата истинаТая нямя да я бъде--Не може една държава да не осигурява никаква база на индивида, и да искаш индвида да има ангажимент към държавата. Която държава иска това, значи иска социалистическо отношение към себе си, от страна на индивида, но капиталистическа отношение от нейна страна, към същият този идивид!И аз казвам - тая няма да я бъде!

101

юбералес

преди 7 години

До Анонимен''Болшая советская енциклопедия''

100

юбералес

преди 7 години

След капитулацията на Русия в ПСВ (януари 1918г.) Беларус обявява независимост на 25.03.1918г. Това е ''Дзень волi'' - ден на свободата. Но през декември 1918г. червената армия завзема Минск и окупира страната. През пролетта на 1919г. беларусите се вдигат на въстание (Слуцкото въстание), но са избити от руската армия - загиват 7000 въстаници. Това е денят който беларусите са избрали да демонстрират независимостта на Беларус от Русия.

99

Анонимен

преди 7 години

До юбералесЯ дай източник и линк.