11

До додо

преди 7 години

Какво е направил? Поясни защото още нищо не е направил. Като чуя за рептили ми става ясно, че хората са един скапан животински вид- който вярва във всякакви глупости! Моята котка има повече критично мислене !!!

10

Анонимен

преди 7 години

До Додо"настъпи там, където най-много боли - по джоба!"За кой джоб говориш? За твоя скъсан джоб (или жоп на руски) говориш?

9

Додо

преди 7 години

Истината е, че Тръмп е провокиран и саботиран както от чужди, така и от свои! Бръкна им в леговището на змиите-глобалисти, рептили и ислямофашисти и ги настъпи там, където най-много боли - по джоба! Прекъсна им игрите! Никога няма да му го простят!

8

Анонимен

преди 7 години

Америка ще се справи с палячото Тръмп, защото има здрави институции, които няма да му позволят да върши глупост след глупост. Такива хора като Тръмп са напаст за тоталитарните общества, като Русия, Либия, Сирия, Венецуела, КНДР и т.н защото когато вземат властта в тях докато не сринат и не унищожат държавите си не могат да бъдат изолирани и сменени.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7"Подобни *** демократи с помоща на същите демосрати унищожиха Българската икономика и прогониха милиони българи в чужбина"Много ми е интересно другарче, колко българи щяха да останат в България по времето на бай ти тодор живков, ако границите бяха отворени както днес. Сигурен съм че дори и ти щеше да се родиш някъде в чужбина. Що се отнася до живковата икономика се видя че щом пропадна СССР с него си замина и българската икономика, защото ние изоставахме с 40г от света

6

До 7

преди 7 години

Какви Двмократи разрушиха България бре нещастие? Луканов и Българските мутри те ли създадоха? БГ икономиката имаше едно две конкурентни предприятие , които червенат аристокрация ограби. Другото умря само защото не бяха конкурентки. Ама болни мозъци и кремълски опорни точки нямат край!!

5

Анонимен

преди 7 години

Демократите са тоталитаристи.

4

Скапаняк

преди 7 години

Най- скапания лидер в историята на Америка. Иска само позитивното да е негово - като доклада за работни места от Февруари, който по времето на Обама той наричаше фалшиви новини. Но за провалите винаги са виновни други. Този в нито една голяма фирма не биха го търпяли за ден!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли сега колко са лоши демократите, провалиха двата указа на Тръмп срещу мюсюлманите чрез съдебни решения, провалиха му и широко рекламираната отмяна на обамакеър, а напоследък е забелязано и струпване на демократи по мексиканската граница с лопати копаещи дупки под оградата на Тръмп. Е кажете ми как да не се ядосва човека на тези демократи?

2

Анонимен

преди 7 години

Тръмп обвини Демократите за провала в здравеопазването.Тръмп е същият като нашите комунисти социалисти той никога за нищо не е виновен виновни са винаги другите. В това се крие причината социалистите да се включат така агресивно и с такова невиждано желание в хвалбите на Тръмп та чак си организираха и Тръмп-общество.

1

luckyman

преди 7 години

Тръмп е най големия ***, фанала го старческа криза, ходи с памперси под костюма и ги сменя преди конференциите. Вижте има анализ на профила му от психолози има разтройство на личноста, или просто казано ши3офреникТръм и нашия президент са да фанеш единия и да удариш другия. Скоро ще ги гонят само не знам кой първи ще го погнат с камъни и сопи