16

Анонимен

преди 7 години

До реалист 16Като му дойде времето ще викам Христос а не поп! Да вярвам на поп е все едно да вярвам на политик! А и като знам тези попски ръчички къде са пипали преди това.........абе и атеист да си пак ще си на по високо ниво от повечето попове и някои вярващи!

15

Анонимен

преди 7 години

До До Колчо 17Да така е! И Бог не е у попа или у църквата която в днешно време е превърната на бутка за мерзости и лицеприятие! Щом съвременното духовенство не може да си държи гащите вдигнати нека дявола го *** като риба! Ние хората не сме идеални разбира се но не сме Божи служители а тези които се бият в гърдите че са трябва да бъдат за пример на нас грешните защото е им е по-голяма отговорността пред Бога! А те си показват екземите през Скайп и са на хапка и пийка из манастирите!

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Нека почнем с поповете! Христос дойде за да събори фарисейщината и садукейщината преди повече от две хиляди години а пък ние в България се опитваме отново да я построим та сме дали контракта даже на два синода! Повечето от нас предпочитат да пият от локвата вместо от извора и с тесногръдието си се гордеят че са християни! Ами вижте ги по делата! Така Христос ни учеше и само повтаряше за този който уж няма уши - бил е явно българин!!

13

Колчо

преди 7 години

Кой от всичките БОГ-ове. Защо мислите че е точно този. И защо всичко за което нямате обяснение трябва да се запълва с БОГ. Аз добре съм се поинтересувал какво е казал БОГ, не се безпокойте. Има много негови изказвания и действия са меко казано груби.

12

До Колчо

преди 7 години

И кой според теб е създал вселената, ако не Бог? И какво е имало преди нея там, на нейното място? Мерси предварително за научно-обоснования отговор!

11

реалист

преди 7 години

До КолчоКато легнеш на смъртното легло, пак бъди атеист. Не знам, кои са глупави, но библията казва: Безумния рече в сърцето си: няма Бог.Преди да говориш глупости, поне се поинтересувай безпристратно по темата.

10

Анонимен

преди 7 години

На 7 април, Благовещение!

9

Гранична Полиция

преди 7 години

Шефа на Митниците веднага ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН , абсолютен Скандал е това , от кога група некадърници имат правата на Гранична Полиция

8

Колчо

преди 7 години

Общество не е разумно което се кланя на литературен герой. Няма бог и няма живот след смъртта колкото и да ви се иска. Не е разумно да загърбвате всякаква доказателствена част и логика и да "вярвате" на приказки на манипулатори и измамници. По този начин отваряте вратичка на вас и вашите деца да попадате в още такива ситуации.

7

Анонимен

преди 7 години

Кой каза

6

Анонимен

преди 7 години

До Тц..до всички "Не знаех това за кукувицата, но отивайки към работа чух кукувица, а не бях чувал от миналата година - Якооооо :)

5

Анонимен

преди 7 години

Малко свинско бон филе телешки стек също все зеленинка също

4

Анонимен

преди 7 години

Интересно нещо е това човека. Уж се има за интелигентен вид, а още вярва в литературни герои от стари книги и празнува неща свързани със същия този литературен герои. А литературни герои колкото искаш по света и всяка култура си има свой който е по-истински от другия... *** разбери.

3

Анонимен

преди 7 години

Какъв празник,то в България всичко е атеисти,какъв християнски празник.Виж ако има ядене и пиене ще се празнува,но ходенето по църкви не е за българските"християни".

2

risk assessor.

преди 7 години

Честит празник на християните!И на имениците- Благовест, Благовеста и производните им, както и на Евангел, Евангелина и производните им.

1

Д

преди 7 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ , И ДА БЪДЕМ МАЛКО ПО ДОБРИ