92

до 106

преди 7 години

Вижте първо как се образува БВП. това не е само индустрия, а и всички услуги, вкл. адвокатски, банкови трансакции и др. непройзводства. Затова Русия и останалите бивши соц.страни имат сравнително нисък БВП, защото много от тези зслуги не са развити както на Запад. Така, че БВП не трябва да се надценява много.

91

Българин от Германия

преди 7 години

Че кой друг ще разпали войната освен Юнкер & Co., ако европейските народи не слушат заповедите им. Повече от ясно.

90

Анонимен

преди 7 години

Как ще се разпадне нещо което е създадено доброволно. Никои не задължава никоя държава нито я заплашва нито нищо , ако искаш оставаш ако не чао като англичаните. Това не ви е СССР да идват ушанките със танковете и другаря сталин да праща на почивка във Сибир. ЕС е създаден по взаимен интерес ,това че едни политици защитават по добре интересите на народите си от други / нашите/ ние сме виновни ,нали ние избираме некадърниците които ни представляват .

89

Класация БВП 2015

преди 7 години

Брутен вътрешен продукт в USD :1 United States 17 419 000 000 0002 China 10 354 831 729 3403 Japan 4 601 461 206 8854 Germany 3 868 291 231 8245 United Kingdom 2 988 893 283 5656 France 2 829 192 039 1727 Brazil 2 416 635 506 0768 Italy 2 141 161 325 3679 India 2 048 517 438 87410 Russian Federation 1 860 597 922 763Коментарите са излишни !

88

Анонимен

преди 7 години

Абе, тоя Juncker (много е интересно английското значение на името му), започна да ни "плаши" като Боко Тиквата: Ако не гласиваме за "ГЕПъР", България загива; тая брюкселска зелка, пък, ако се разпаднел ЕС - война на Балканите. Кой от кого гледа - не знам. НЕЩАСТНИ ОТПАДЪЦИ! (GARBAGE!)

87

т

преди 7 години

Дъртака да не изпусне пари от ед

86

Европейският съюз

преди 7 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

85

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да става на балканите Русия ще ни помогне. гейския съюз по бързо да се разпада че съсипа не само България ами и цяла европа.

84

кирил

преди 7 години

До Анонименами щом не щеш руския чепик приготви си турския ибрик

83

Еди от многото

преди 7 години

СТИГА С ТОЗИ ПОПУЛИЗЪМ БЕ ГОСИН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ДЕМОКРАТЕ. ЗАЩО ПЛАШИШ ХОРАТА САМО И САМО ДА СИ ЗАПАЗИШ ЗАПЛАТАТА, КОЯТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЕ Е МАЛКА. ЕЙ И ВОИНА ЩЕ ЗАПАЛИТЕ САМО И САМО ТАКИВА КАТО ТЕБ, И КАТО ГОСПОЖА YES ДА МОЖЕ ГОЛЕМИ СУМИ ДА ВЗИМАТЕ И ДА ГОВОРИТЕ КАКВОТО ВИ КАЖАТ ГОСПОДАРИТЕ ВИ, И БАНКОВАТА ОФШОРНА СМЕТЧИЦА ДА СЕ ПЪЛНИ ЛИ ПЪЛНИ.

82

Анонимен

преди 7 години

Путин и Ердоган са се договорили. Северна поддунавия за Путин, южна подбалкания за Ердоган. В това няма никакво съмнение. Тези които ще разпалят войната са т.наречените патриоти и дпс-то, които две партии са създадени от кремъл, и двете под надзора и режисурата на бсп(бкп), изпълняваща стриктно сценария написан от кремълските господари. Жална им майка на свестните българи. Който има акъл да изчезва, руският чепик отново ще стъпчи свещената българска земя.

81

Дидо

преди 7 години

до Анонимен 96: Спри да гледаш само БТВ .... промит ти е мозъка. Както и този на kiro, а и на много други ... истината трябва да се гледа не само от една страна. Но такива като вас, завършили с неимоверно усърдие 12-ти клас, няма как да го разберат.

80

анонимен

преди 7 години

естествено че не е хубаво софри от сутрин до вечер на 83 години огромна заплатаи накрая ако се разпадне ще има война на балканите ами те всички войни в европаса почвали от балканите този сега ли разбра историята изобщо да не ни плаши с нато и ес спасението е русия всичко друго са празни приказки на гмо мозъци

79

Анонимен

преди 7 години

Русия подготвя кървава война на Балканите след което ще дойде да ги "освободи" както освобождава в момента Сирия и Донбас. Някой може ли да посочи поне една държава в света която е постигнала напредък и стабилен просперитет след т.н. "освобождение" от Русия. Няма такава държава - пее Слави Трифонов.

78

Анонимен

преди 7 години

От какво се оплакваш? Нали пак твои хора ще организират търговията около войната. Къде оръжие, къде крадени пари ще се препират... Нали за това са конфликтите - да могат правилните хора да реализират комисионни. Като махнахте талибаните и отглеждането на мак и събирането на реколтата скочи. Много консултанти, много нещо... Виж в Либия потече мед и масло по улиците и понеже не са свикнали да носят *** с големи грайфери и сумати и народ загина падайки от щастие и благодат.

77

timi

преди 7 години

И Юнкер нещо не запознат със нещата Между Европа и Нато има голяма разлика и да се разпадне Европа няма да се случи нищо защото и сега Европа разчита на Нато а там са Американците ако се разпадне Нато тогава ще е голяма бедата защото всички мисии на балканите се изпълняваха от нато а не от Еропа а всеки знае че 70 процента във такива мисии са американски и Англискии войски чисто европеиските да ли стигат и 30 процента особено на лидера Германия дето е забранено по закон Воиските им да участват

76

Bai Hoi

преди 7 години

До Анонимен 90Явно не си живял в близост до роми - било то и такива, които "българиеят" - според теб !!!Най-много се радвам да чета писанията на пишман патриоти и националисти като теб - не могат да четат и пишат на родния си език - но са Чисти Българи ?!!! Бай *** сте Вие, не патриоти - ***,несретници !!!

75

Анонимен

преди 7 години

"Юнкер: Разпадането на ЕС може да разпали война на Балканите"Не, Може, а със сигурност ще разпали война на Балканите. Руските глашатаи вече бродят по Балканите, организираха преврат в Черна Гора, организираха безредици в Македония, а от седмица организират погранични провокации и диверсии по българска граница с Турция чрез верните си слуги и платени маши като така наречените "Обеднели Патриоти", затриващи България за шепа копейки под ръкоплясканията на Путин и неговата кремълска компания.

74

luckyman

преди 7 години

ами поне не оскотяват по Азиатските блатата и пиене на спирачна течност 3-то поколениеТова причинява кремълското джудже на населението си с пропагандата. САЩ винаги е бил и ще е наш приятел. Разберете най накрая ние не пием одеколон и спирачна течност, не оскотяваме по блатата и не искаме да сме Сомалия дрънчаща с ракети

73

kiro

преди 7 години

Как удобно забравяш какво стана преди това в Кипър и Косово. В Кипър турците се наддигнаха и искаха автономия, в Косово Милошевич избиваше хиляди на ден и не само в Косово. За Босна и Херциговина не си чувал, нали? НАТО се намеси и конфликта спря. НАТО се намеси и в северна Африка и конфликта спря. Русия се намеси в Украйна и Сирия и конфликта още е там вече с години.