17

Гост

преди 7 години

няма единен профил на терориста ... Той какво иска, да ги клонират ли?! Аз мога да му кажа, че 99% вероятно терористът е мюсюлманин. Може да се почне от там. След това може да се забрани тази "религия", както е забранен нацизмът. След това може да се вземат мерки от държавата за лишаване от родителски права и възпитание на децата в държавни институции.

16

luckyman

преди 7 години

ето не само в UK са дошли, защото новите хора носят надежда из европа. Успокойсе UK е само 1 страна нищо повече. Протегнете ръка на своите братя и сестри новите европейци когато имат най много нужда. Ние сме рейнбоу общество и ако ти не искаш да си част от прогреса, тогава прогреса ще запечата твоя род, децата ти нямат място в рейнбоу обществото ни, ще минем и без тях, новите хора носят плодовитост

15

Анонимен

преди 7 години

Споко, след атентата всички разбрахме, че го е имало.Аман от пишман експерти - като си толкова знаещ, можещ и отворен - ще не се обади в Лондон или поне в нашето МВР да им съобщиш?

14

14

преди 7 години

Какво е това "вишисти"? Такива, дето са учили "вишу" ли?

13

Глупости

преди 7 години

Спецчастите искали да предотвратят терористичния акт в Лондон, но нямали желание. Пълни лузъри. Знаят, че някакъв дивак се е бил за ИД и го пускат в държавата си. Като има сведения (достоверни обаче) не се допуска и се лишава от гражданство. Да си ходи в Турция или Сирия. Напълниха Европа с джагали и ***.

12

kiro

преди 7 години

Цивилизования свят трябва да унищожи руската коч.ина и терористите ще изчезнат завинаги. Ако не го направят западняците, Китай ще изтрие от картата на света центъра на световния тероризъм кремъл.

11

Анонимен

преди 7 години

Ама не ги закачайте, те щетите от терористите са малко! Почнете да реагирате чак когато станат повече от местните и всеки тегли ножа на съседа немюсюлманин за славата на аллаха някоя нощ по призива на ходжата. Примери дал господ.

10

трол горянин

преди 7 години

Аз също гледам филми от ФАЩ и използвайки статистиката мога със сигурност да ви кажа че през почивните дни ще има загинали по пътищата в РБ , няма да са над 60-годишни нито под 16 , 80% ще са мъже от тях 90% ще са с предишни нарушения , ще са хора които пият алкохол почти сигурно няма да са вишисти( нищо лично)и като се има предвид изборите ще са хора които не живеят по постоянен адрес и ще пътуват до изборната секция повече от 30км , но по-малко от 100. Сега остава да откриете печелившите.

9

Анонимен

преди 7 години

До Те ти, булка,Каква интеграция *** булка, такова животно като българина може ли да го интегрираш, а и никой не иска да го интегрира, българите са слугите - миячите и чистачите на Острова, не трябва да се интегрират с господарите, всеки арабин и пакистанец стои по високи от един българин в Англия.

8

до 9

преди 7 години

Ей, сър Гейстън Сороски омъжили се?.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Предизборната агитация днес е забранена, драги!

6

Анонимен

преди 7 години

нищо не знаели и не са питали руснаците защото англетата са само влюбени в себе си че имат много пари и са владели света .. но скоро Путин ще го владее.

5

Те ти, булка,

преди 7 години

интеграция!

4

Анонимен

преди 7 години

Спец частите са знаели за атаката но нищо не са могли да направят. Айде бе . Вие за балаци ли ни вземате ?. Ах сик тир.

3

123

преди 7 години

Е как няма да знаят като те са в системата..

2

Анонимен

преди 7 години

Може да са знаели, което е малко вероятно, по-скоро са допускали подобно нещо! Но е сравнително лесно да отгатнеш датата на подобно събитие, а трудната част е КЪДЕ! Обект на такова нападение може да е всеки обществено значим обект, а за превенция вероятно са необходими всички налични полицейски, пък и военни, сили за да се покрият всички вероятни цели. Е те това е невъзможно! Все едно да се обяви военно положение, което, при тази ситуация в Европа и по света, може да трае вечно...

1

смЕх

преди 7 години

Защо винаги се говори и пише за терористите постфактум и се забравя кой ги създаде, финансира, въоръжи и обучи за да му свършат мръсната работа. Сещам се за едни борци за "свобода" наречени муджахеди които после станаха талибани,сетне от Ал кайда и най-накрая от ИД или това нЕма значение важното е да се приказва.