9

MoX

преди 7 години

За България може да има някаква надежда и бъдеще само ако ГЕРБ бъде забранена със закон , а днешните му лидери са в затвора. В неделя ще стане ясно какво заслужава народа.

8

Янонимен

преди 7 години

Америка налива огромни пари в България,за да бъдем разединен народ.Как може,да има такива ***,като комунистите от ГЕРБ и компания,които заради гущерчетата на краварите,изпълняват американския проект за хегемония на Балканите,както и в България.Борисов да забрави за властта,заедно с неговият приятел Златев от Лукойл ни крадат от години.Лукойл-БГне плаща данъци у нас от години.

7

Анонимен 2

преди 7 години

Да ще гласувам ! Не съм решил за кого но ,ЗНАМ ЗАЩО !!!! Направете и ВИЕ така !!!

6

Педал

преди 7 години

Току що свърши поредното едерастко интервю на ББ.

5

Янонимен

преди 7 години

Ако срещнеш гладен Комунист-Гербер Борисов, дай му храна. Ако срещнеш жаден Комунист-Гербер Борисов, дай му вода. Ако срещнеш гол Комунист-Гербер Борисов, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на Комунист-Гербер Борисов, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси освен управляващия Комунист-Гербер Борисов.

4

Анонимен

преди 7 години

С нищо смислено...

3

61491

преди 7 години

До АнонименСега не става дума за твоя избор, а за България - да бъде ли или не. Пусни гласа си, за да намалиш влиянието на турците, които ще гласуват под строй, без да умумват кой какъв е - те искат да си върнат империята. Ти искаш ли да имаш родина? Ами, просто пусни валидна бюлетина - поинтересувай се как! Само не си подарявай гласа на турцшите, като не отидеш да гласуваш!

2

Анонимен

преди 7 години

Няма с какво. Просто лъжи и лъжи. Аз затова не гласувам от първите избори през 90-те години когато гласувах за безпартиините а те в последствие се оказаха партиици. Теглих им майната и край с гласуването. За кои да гласувам? За децата на комунистите за тиквите или селянжърските тарикати от седенките? Не за такива от.падъци не гласувам. Когато видя че дойдат нови лица родени след 80-та година тогава може би ще ми харесат някои за които да гласувам. Докато са тези стари муцуни никакво гласуване!

1

Анонимен

преди 7 години

С това че, изборите дойдоха ,а аз и много като мен няма за кого да гласуват !!! Няма реален избор !!!