9

Сп??нс

преди 7 години

Това със снимките винаги ми е било голяма ***.....тия , особено с телефон, тъй като се крадат/губят доста често , и повечето хора са достатъчно зле с техниката и си мислят ,че като имат парола всимко е 6 , и пропускат факта че е достатъчно да извадиш картата с памет и да я поставиш в друг телефон/компютър . Също така понякога си мислите че ги триете но те са си там , имам един "таблет" на който триеш снимките и после му задаваш да въстанови фабричните настройки и си даваш сметка че се появяват

8

художника

преди 7 години

Ние пък решихме да го направим на една усамотена пейка в парка и таман почнахме, изведнъж алеите се напълниха с хора. Имало мач и хората напускаха стадиона.Е нема да ви казвам колко време стояхме възседнати, докато се изтече народа. Та хем не довършихме почнатото, хем не повторихме повече това с пейките.

7

Анонимен

преди 7 години

Ми като не знаете кое как се прави. Повечето съм ги правила без проблем.Враната все пак не я завираш там, а на корема, колата я паркираш на много усамотено място, съобщенията ги триеш, избираш приличен хотел, а не дупка, а за пошляпването и връзването... има си техника да ти е забавно, а не да боли.

6

До 7

преди 7 години

Трай, не думай!Искаш да кажеш, че ако човек се отбие там да си почине с приятна компания, може да се окаже в чаршафите, в които Айшето от Околовръстното си е приказвало с някой тираджия, който е бил по-ларж и е решил, вместо да обсъждат прогнозата за времето в кабината на ТИР-а, да наеме някое стайче за час-два?

5

Анонимен

преди 7 години

До Минку 47 г ергенКаквото искаш прави, МинкУ, само деца недей да правиш!

4

Анонимен

преди 7 години

хаха, то в стайте за "почивка" за по час-два, да не си мислите, че сменят чершафите на 2 часа.

3

Анонимен

преди 7 години

Дочетох го в "аз-жената".Отдавна не съм се смял така, особено на последните, дето се обринали от чаршафите в хотела....Ужас, ако бяха на почивка в България поне можеха да претендират туроператора да им върне парите, а то.....

2

Анонимен

преди 7 години

Аз пък лъскам толкова години с дясната ръка, Не съм се замислял да я сменя.

1

Главоблъсканица

преди 7 години

След инициативата "Смени жената", няма ли да бъде подет и починът "Смени мъжа"?