8

Стефанов

преди 7 години

Аз пък смятам, че въпреки вече унищожената къщичка-библиотека е била изключително полезна - като опит и зов за четене. Няма как да станат нещата ако не се пробват многократно. Лесно и бързо се унищожават, трудно и бавно се създават стойностните неща. Аз се боря за децата си.

7

Анонимен

преди 7 години

Вие пък какви сте, на някой просто толкова му се е четяло, че от въленние и нетърпение буквално е изкъртил къщичката и си я е занесъл у тях за да чете в несвяст.

6

Морски

преди 7 години

Пак повече изкара тази къщичка от рампата за инвалиди на плажа в Аспарухово. Там 7 / седем/ дни потънаха едни 10 000 /десет хиляди/ лева.

5

Варвари

преди 7 години

На варварите книги не им трябват, дай им футбол, бира и сръбска/чалга музика.Само се замислете колко е паднал умствения Българин последните 15 години. Умните са зад граница, варварите шетат из България.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Морската ни столица с ръждясалия и нарисуван с графити "ръдетски"! Столицата на шофиращи паламуди и сафриди в оставка! :)))))))

3

Анонимен

преди 7 години

Някой ромбоид му е трябвала тоалетна хартия. Впрочем - преди няколко седмици на спирката до централна гора някой подобен се беше изтрамбушил на самата спирка. Много лош матрял произвежда клетата ни страна.

2

анонимен

преди 7 години

боже какви книги какви пет лева.Кой чете сега,достатъчно е да ги зомбираме и да викат за нас герберите.Не ни трябват образовани,да създаваме по умни от нас -изключено.Че нали ще се разбере какви сме ние.С тези книги някой си е падпалил печката.

1

Анонимен

преди 7 години

Извратеняци без капка мозък в главата .