114

Мен

преди 7 години

Хайде сега да се организираме всички българи и да ходим в Турция да гласуваме на референдума. Бойко ще го уреди

113

Абе

преди 7 години

Тия хора в кой век живеят ?

112

Анонимен

преди 7 години

Когато същите тия гласуваха за иззедника на българия с плетения пуловер от кръглата маса *** от село пчеларово меди доганов нямаше проблем...а сега...къде бяхте тогава бе патриотчета дирниците ви са отворени само за пари

111

Анонимен

преди 7 години

Който е приел ислямтой към гроба го повеждаИ от турския шейтанмозъкът му се поврежда!

110

Анонимен

преди 7 години

Когато същото нещо го правеше Доган...никой и не научаваше за автобусите. Нямаше и патриоти на границата. Сега, когато тези гласове ще отидат при Местан...всекидневни статии, протести, изгонени от България турци.И аз съм против, но...нека не гледаме така повърхностно на нещата. Това е битка между Доган и Местан. Между Русия и Турция, за влияние в България.

109

Анонимен

преди 7 години

Не живеят тук, не плащат данъци, трудно разбират и почти не говорят български, какви санародници са ни? Спешна промяна в избирателния кодекс. Не им изнася на политиците , защото с това се намалява бройката на гласоподавателите​, което от своя страна ще доведе до основание за намаляване на тяхната бройка.

108

ЕС спиш ли?

преди 7 години

Да се информира Евпопейския парламент и всички в Брюксел да знаят , как милия Ердоган се меси в Българската държава. Всички посланници да ни подкрепят... Неможе полизаите да ни бият... та ние за кого работим? За кого плащаме данъци? Тези забратки данъци плащат ли тук г-н Герджиков? Това не е бизнес? Това е срам за честа на дедите ни! Ние сме живи и свободни благодарение на тях... Да живей България!!!

107

Анонимен

преди 7 години

Никога не бях вижда овце в автобуси, под списък. Великият турски народ, а? Видяхте ли ги, не живее в България, не знае да чете и пише по български, бърза да гласува??? Безмозъчни твари!

106

ОСМАН

преди 7 години

ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ.ЗА ДОСТ РАЗБИРА СЕ.....АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ЩЕ ГОВОРИМ СЛЕД ИЗБОРИТЕ....

105

ББ

преди 7 години

За съжаление,това са нашите "сънародници"!Готови да поднесат на тепсия родината ни на черньото Ердоган.Толкова са послушнички,че направо да да се разплаче човек!Мъка,мъка.

104

Келера

преди 7 години

"Българска майка юнашка мене е родила"-аз и такива като мене имат право да гласуват в Майка България.Преди да се гласува всеки да рецитира "Аз съм БЪЛГАРЧЕ",на чист български език!Всичко друго е противоконституционно!

103

Otto

преди 7 години

Pi6a za vsi4kite bulgari.vi6te ne se hva6taite na vadicata na tiq plateni patrioti.mojete da ostanete bez darjava.mislete razumno.gledaite napred a ne nazad.i za tradiciq - izvinqvam se za latinicata

102

Мишо

преди 7 години

Тези хора не са българи, те не заслужават да гласуват.

101

Анонимен

преди 7 години

Страшна простотия е това на границата.

100

Анонимен

преди 7 години

Организиран транспорт и инструкции,след като пристигнат,да им кажат за какво ще гласуват?!Това е предостатъчно,да бъдат лишени от правото да гласуват на тези избори.България да изпрати протест в Турция,за възникналия казус.

99

Анонимен

преди 7 години

Ужас!Това ли е "демокрацията"на Ердоган:"Ще ни кажат,за какво ще гласувам"?

98

34042

преди 7 години

Ало, служебното правителство, нали единстевната ви задача е да осигурите честни избори! на тези хора им плащат, за да дойдат тук да гласуват и им дават указания за кого да дадат гласа си. "Купуването и продаването на гласове е престъпление" - хайде, реагирайте според закона! Това са купени гласове - плащат им пътя, хранят ги.

97

Анонимен

преди 7 години

''Не знам за кого гласуваме,ще ни кажат'' Горното е характерно не само за турците,но и за българите.

96

???

преди 7 години

Какво става-нали купуването и продаването на гласове е престъпление????

95

Анонимен

преди 7 години

Турция е държава само от сто години. Запомнете в България няма турци! Има българи мохамедани. В турциа в Абесиня е пълно със стари българи и в двете съседни държави е пълно с тюркски племена и не веднъж български ханове са стигали до християнския център Констатинопол. Не е редно ердоган да вика на тези Българи турци.