111

Радко

преди 7 години

До айляковТова трябва да е някаква шега...

110

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 160 Де да имаше един план маршал и за нас, ама няма.И защо? Ами зощото сме мързеливи , ще опукаме паричките и това е . След ВСВ немците излизат и започват да разчистват разрушенията без някой да ги кара , или да им плаща.Ние при подобна ситуация дали ще го направим? Ние даже не си почистваме около жилищата , камо ли да работим на общото.Така че надежда всяка оставете!Надпис на НС.

109

Анонимен

преди 7 години

ес беше основан от сащ за да бъде буфер на сащ срещу ссср.награбените от фашизма богатства послужиха за спасяването от сащ на нацистките военнопрестъпници и плана маршал с който германският фашизъм продължи да съществува

108

Анонимен

преди 7 години

ЕС беше основан, за да се бори със САЩ и Япония и Съветския съюз.

107

Анонимен

преди 7 години

Съветския съюз е съюз за война и робство - икономическо робство.Олигарсите в Москва искат само вечна печалба и колониални републики, като България, от които да смучат пари за нефт, газ, скапани самолети, пробити реактори и други суровини, защото те нищо не могат да произведат.Даже Молдова им се разсърди на Москва за това, че ги скубят безобразно.Русия затъва, Русия е демографска криза, в Русия има епидемия от СПИН, в Русия продължителността на живота е най-ниска в сравнение с Европа.

106

айляков

преди 7 години

които искат да обградят с огради и никой да не излиза от резервата.Не всички хора искат да живеят в затвор с разни ***,русофили,расисти,ориенталци,чалгари,комунисти и мързеливи,ограничени,песимистични,озлобени *** които искат да живеят в миналия век.

105

айляков

преди 7 години

България не е роб на ЕС.След присъединяването си към ЕС,което беше по желание на народа,който по онова време беше беден,ама много беден,не като сега,всеки кара западна кола за няколко хиляди евра,има плазма,интернет и ходи на почивки из Европа.Де факто България увеличи своята територия и сега се простира почти на половин континент.Всеки българин може да живее,работи и пътува където си пожелае.Това е свобода.България принадлежи на хората,а не на група индивиди които искат да се затвотят с огради

104

Божо

преди 7 години

Време е всички путлерови и ердогадови военнолюбци да си отиват при батюшката и султана !!! Тук , в Европа е отвратително и не се живее !!! путлеризма и ердоганизма са като тумор в здрав организъм - изтощават го , докато го съсипят, а след това умират и те, защото без гостоприемник , те не могат да съществуват !!!!!

103

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е ВЯРНО НО ВАЖИ САМО ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ НА ЕВРОСЪЮЗА!!!В ТАЗИ ВРЪЗКА МАЙ УКРАЙНА СКОРО НЯМА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ!!!

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 150Май забравяш, че преди около 80 години имаше едни "патриоти и националисти", които завзеха властта в една държава и всички знаем какво се случи след това! Така че такива просто нямат място в Европа. Хората вече са яли горчивите плодове на фалшивия "патриотизъм" и отявления национализъм и едва ли ще искат това да се повтори. Решението е друго, но оставям на теб да се досетиш какво е то!

101

Щирлиц

преди 7 години

Просълзих се...Тогава какво правите в Украйна,Ирак и Афганистан,Судан и Сирия,бивша Югославия?

100

Европейският съюз

преди 7 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

99

Анонимен

преди 7 години

Защо ли си мисля, че всичко започва от един съюз за "копаене на въглища"? И че става въпрос преди всичко за печелене на пари и разширяване на тази възможност с увеличаване на територията и пазарите? Че "ядрото" се храни за сметка на периферията, която е в ролята на суровинен придатък, където и хората са "ресурси", но в негативния смисъл?

98

Анонимен

преди 7 години

Време от управлението на Европа да се разкарат всички евроглобалисти и на власт да дойдат Патриотите и националистите.Този *** забрави ли за войните в Сърбия и кой ги предизвика. Същия този ЕС целящ да продължи политиката на колониализъм от векове изпомпва всички богатства от страните и изгони тези страни от пазарите за да се намълда той.

97

Анонимен

преди 7 години

Тоя, като го слушам все едно слушам някой партийния секретар.Заучени, кухи фрази без съдържание и много, много лъжи.Като е създаден, за да има мер защо тогава повечето държави на ЕС са членове на агресивната военна организация НАТО и защо са били участници в разкостването на цели държави? Явно демократичните войни не се водят за война. В самата Европа дори участваха в бомбандировките и разкъсването на суверената държава Сърбия. Това ли е мирната политека на евр0гАйските плашила?

96

знаем

преди 7 години

Всичко което говори този дъртак Юнкер който е главния виновник за това полужение и разделение в ЕС, е лъжа и глупости и той го знае много добре но играе театър за наша сметка...

95

Паметлив

преди 7 години

До АнонименВойната в Украйна я предизвикаха католиците-бандеровци от Западната част,ако случайно не си забелязал!С любезното съдействие на САЩ,както винаги....

94

Хм

преди 7 години

Много хубаво и вярно,само че в минало време....А нещо за очертаващия се халифат Европа да кажат или е малко неудобно?

93

Съвет

преди 7 години

Затова ли Русия не влезе в ЕС ,за да може да воюва?Ако Русия беше влязла в ЕС нямаше да има и НАТО и света щеше да миряса.Ама не, ние сме велика нация и никой не може да ни каже какво да правим. Дано случат на миролюбив и умен президент след Путин.

92

lala

преди 7 години

До Анонименти си много ***! Това в Украйна го спретна приятелката ти Русия.