30

2ее33

преди 6 години

До Анонименсамо е убит

29

ognyanz

преди 6 години

Срамота е, че има хора, които оправдават убийците. Първоначално излязоха данни от аутопсията, според които в белите дробове на момчето е открита храна, което се получава при много силен удар в корема. От такъв удар може да последва смърт, но не веднага. И щом не е умрял веднага, според нашенския съд сам си е виновен - бил болен.Роднините на убития трябва да въздадат справедливост. Това е.

28

Анонимен

преди 7 години

https://youtube/watch?v=2GdlKuRv3U8

27

Бай Х

преди 7 години

то на видеото ясно се виждаше момчето майка му и някакъв мъжкакто си говориха момчето припадна - и така Май повечето не сте го гледали,, а го имаше в мрежата

26

@33

преди 7 години

Отвори си зъркелите и виж фактите!

25

G

преди 7 години

Ако ви бият:1. не се съпротивлявайте!2. Не използвайте никакви лични предпазни средста3. Намерте възможно няй много свидетели само като викате за помощ!Само така след 10години дела може да спечелите делото.Особеност:Трябва да сте жив!!Поздрави на тъпоничките!!

24

До 32

преди 7 години

Близките на Тодор да обжалват и да плащат. Ти ги съветваш да плащат колкото се може повече. Ясно е, че няма да спечелят, а ще плащат разноските и на двете страни по делото.

23

Анонимен

преди 7 години

Да обжалват, докато стигне във ВКС. Тамън ще разберем новият председател дали майстора е такъв борец за справедливост, какъвто се докарва по медиите.

22

Анонимен

преди 7 години

Много се забави това отдавна очаквано решение на съда. Винаги съм твърдял, че няма в какво да ги обвинят в този случай, но тук доста хора не ми вярваха.

21

G

преди 7 години

Ако имате - на коментар значи едната поничка срича!Ако имате два - значи и двете понички сричат.Хората с някакво заболяване да не се закачат, че като ги утрепат е от болеста им.Поздрави от АДА!!!

20

Анонимен

преди 7 години

Чудесно, сега всички данъкоплатци ще им платиме обезщетение заради шубеливата врачанска прокуратура, дето обвинява както и свирнат от улицата. Уволнени прокурори ще има ли?

19

Анонимен

преди 7 години

Няма такава държава!

18

Анонимен

преди 7 години

Още преди една година беше ясно, че няма в какво да обвинят двамата братя. Заради едни, които искаха непременно те да са виновни, след като очевидно бяха невинни, е много вероятно сега да им плащаме обезщетения за вреди причинени от държавата.

17

Анонимен

преди 7 години

Някои така и не могат да преглътнат факта, че бяха добре изманипулирани да повярват, че Тодор е починал в резултат на побой нанесен му от двамата братя. Хайде първият път да се излъжат го разбирам, но да продължаваш да твърдиш обратното на това, което се е случило, вече не го разбирам. Здравословният проблем на Тодор стана известен веднага след като се случи случката и не знам защо толкова хора се оставиха така да ги прелъжат. Явно много им се искаше да има виновни, но фактите са други.

16

Анонимен

преди 7 години

Убийците в случая са роднините на Тодор, които не са го спряли да върши простотии. Ясно е, че след като има здравословен проблем, няма да си виновни хората, които са били до него, когато проблемът му се е проявил, както е в случая. Упорито се манипулираха хората, че братята го били били, а то се оказа, че Тодор ги е удрял с бокс.

15

кривосъдие

преди 7 години

С огромно нетърпение чакаме и Чеци да изскочи на свобода! Яна си е виновна,че го е ядосала! У,бре!

14

румен

преди 7 години

Посъветвани са впоследствие да си нанесат наранявания.Това е първото, което са направили. Явно имат хитър адвокат. Ако съм роднина на убитото момче, знам какво ще направя.

13

Десислава

преди 7 години

Погнусена съм от всичко в тази държава! Убийците са на свобода,а момчето гние в земята! Проклети да са, пожелавам им спаведливо наказание от Всевишния, защото в България няма правосъдие!

12

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че братята имат наранявания, а Тодор няма. Кой на кого е нанесъл побой?

11

Анонимен

преди 7 години

Година и два месеца разкарват по арести и съдилища двама невинни за това, в което са обвинени. Браво на българската съдебна система. Сега какво обезщетение ще им се изплати?