185

Бай Хой

преди 7 години

Какви българи са тия, бе? Гледам ги по новините, едни бъкел български не знаят. Други плащали 30 години данъци в Турция и сега ние им плащаме гласуването. Трети им обещали свинско!? месо и си носят бурканите. Четвърти не знаят за какво идват, щяли да им кажат тук в Бълфария. Смях в залата. И ние ги оставяме да си разиграват коня като не излизаме масово да гласуваме

184

Анонимен

преди 7 години

Това се случва при всички избори и се чудя каква е тази истерия сега..колкото и автобуса да пристигнат, при една добра избирателна активност няма да има никакво значение. Просто гласувайте :)

183

Анонимен

преди 7 години

Хората не са виновни, а политиците. Турция не е в ЕС и тези хора не трябва да имат двойно гражданство. Като се има за турчин си става турски гражданин, ако се чувства българин, българско. Не сме имали никакви политици през демокрацията щом въпроса не е уреден, а се разиграва този цирк на всички избори.

182

допълнение

преди 7 години

ама тя далаверата е друга гласувайте за бесепе или герб щото ако гласувате за нова -малка партия ще ви се изгуби гласът и ще дойдат турците и ака се едни и същи *** във власта и българия на дъното а и краят на бг е близоще фалира никой няма да тръгне да се занимава с оз обран бостан .турците ако искаха щяха досега сто пъти като северен кипър

181

ичко

преди 7 години

хората са си в правото си.те си идват в собственият си роден дом и разни голтаци нямат право да ги спират.

180

Анонимен

преди 7 години

Всичко е по план, ся тия ще ги броим даже и за туристи и тая година ще имаме свръх покачване на туристите дори не в натоварените сезони!

179

Анонимен

преди 7 години

Абе в Турция не работят ли? Как ги пускат отпуска толкова бързо?

178

Deja

преди 7 години

Кога ще се промени законът! Който не е живял през последната година в БГ няма право да гласува. Точка!

177

luckyman

преди 7 години

махайте яяяя тая кремълска матрьошка. САЩ винаги е бил и ще е наш приятел. Разберете най накрая ние не пием одеколон и спирачна течност, не оскотяваме по блатата и не искаме да сме Сомалия дрънчаща с ракети. Ако се водим по акъла на Тръмп и кремалското жуже скоро Бангалур Индия ще ни се види развита. Нашия 500 годишен брат и съжител няма да ни остави на произвола на съдбата, машала

176

Анонимен

преди 7 години

как за 30 години преход не се намериха политици, които законово да защитят интересите на живеещите в държавата, а не на всеки изборен ден да се случва едно и също с тия автобуси и хора, които очевидно не живеят в държавата, но имат много силно желание да дойдат и да гласуват? затова статуквото трябва да се промени!

175

Анонимен

преди 7 години

Ние българите сме многи зле,само лаем по форумите хората ни"изнасят"държавата

174

сминдух енд чесън

преди 7 години

Това няма да ме убеди да гласувам за сдушението на така нареклите се патриоти.

173

Станимир

преди 7 години

Откъде-накъде турци ще определят какво да се случва в България? Едно време трябваше да ги изгонят всичките...комунистите и това не свършиха като хората.

172

Анонимен

преди 7 години

До Елховоне разбрах, кой ще напада ошашавените туристи разкарвани насам-натам, турският натовски самальот ако не гласуват? щото нашите са без двигатели, освен да помолим гърците да направят няколко натовски кръгчета, стига да не се разпаднат щайгите им над автобусите, че ще стане една

171

УРА

преди 7 години

В момента , Капитан Андреево е Голгота на Българския Народ . Не искам да омаловажавам но , прилича на Шипка . От двете страни са същите хора като преди 140 години , мотивите същите .

170

Андрешко

преди 7 години

Главен виновник за целия този хаос е партия Герб,защото те управляваха и допуснаха да се приемат глупави закони,такива като Изборния кодекс.

169

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

ГЕРБ + ДОСТ

168

Не трийте, плющя

преди 7 години

Наводнене звучи като бедствие. А сега всеки да си го талкува както иска.

167

Анонимен

преди 7 години

Право на гласуване само срещу внесени социални и здравни осигуровки и платени данъци, списъка се изготвя съвместно с данъчното и готово! За да получиш, трябва да дадеш!

166

PIMAN PATRIOT

преди 7 години

PO SKORO NI DRAZNI KOLKO SA EDINNI TURCITE. STIGA STE KOMENTIRALI GLUPOSTI