393

Анонимен

преди 7 години

Велики мисли на велик пожарникар.

392

Бай Хой

преди 7 години

Тия агенции са социологически проучвания са голям смях. Днес който даде повече е с един нос преди другите, утре пак наддават. Като гледам кой е начело сега и като слушам какво говорят хората, нещо не ми се връзва мисълта. Че ще е разединен народа, ще е. Колко партийки са се нацвъкали и всяка сигурно е с различна платформа. Едно ги обединява-празните обещания. Ако имах възможност щях да учредя такава, на празните обещания. Хората щяха да гласуват за нея, защото знаят че няма лъжа.

391

MAD

преди 7 години

Бойко вземай си приятелчето Местан и се Разкарайте от Парламента народа не ви иска Запомнете го

390

Петър Папазов

преди 7 години

Бойко, ти избяга като заек и заряза България, защото ти е през ####работа!Ако влезеш като опозиция ще бойкотираш всеки ден парламента- това вече го имахме.Ако направиш правителство ще избягаш до2-2,5години за да не осъществиш обещанията. И това го видяхме няколко пъти.Кому си нужен Бойко? Ясно е - на мутрите! В прочем кой подари на Цв.Василев ресторант Кристал за да си направи апартамент? И кой фалира КТБ за да не се върнат кредитите?

389

Петър Папазов

преди 7 години

До 416Тъ-па-нар! Имигрант си когато дойдеш в страната, а емигрант като я напуснеш.Слаба ракия! Разкарай се да минеш чиниите в чужбина!

388

Георги

преди 7 години

До 416 потенциален имигрант,Братле, да те питам нещо. Знаеш ли каква е разликата между емигрант и имигрант? Защо ползваш думи, чиито значение не знаеш? С това владеене на родния език си представям как владееш чужди. С такава грамотност си потенциален чистач на ***.

387

Фронто

преди 7 години

Борисов, България политически е в най- мощният съюз; военно е в най-силният съюз; икономически - като стандарт България никога не е била толкова добре от 44- та ! За какво плачеш? Не плашете хората! Стъпваме върху това което имаме,а то е много и продължаваме. Напред , по този път!

386

Не гласувайте за БСП

преди 7 години

Българино, не забравяй, че в неделя времето се сменя с един час напред, а не с 70 назад

385

Янонимен

преди 7 години

До философАко срещнеш гладен Комунист-Гербер Борисов, дай му храна. Ако срещнеш жаден Комунист-Гербер Борисов, дай му вода. Ако срещнеш гол Комунист-Гербер Борисов, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на Комунист-Гербер Борисов, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси освен управляващия Комунист-Гербер Борисов.

384

Комунизмът-болест

преди 7 години

Вие комунистите сте - като екзема Псориазис - никой не знае(и вие самите) защо се появявате - същите сте на цвят, и у нас - почти неизличими! Червени па*разити впити в снагата на България - нямате изтръгване!Все пак на запад са открили сравнително успешен лек срещу червената чуума.За да се спасим ще го използваме и тук. Нарича се пълна лустрация.

383

Анонимен

преди 7 години

DOST STANA PRI TEB.K.T.B PRI TEB FALIRA I 16 MILQRDA OT ZAPADNI BANKI TI VZE OSCHTE ISKASCH LI?

382

Днес,

преди 7 години

защо ми натрисате *** и протяжни реклами, които не мога да спра и съм длъжна да гледам, нищо, че не пия бира, ай,сиктир, има и други сайтове !

381

Потенциален Имигрант

преди 7 години

От изборите се вижда, че отново ще дойдат на власт същите престъпници.Последната ми надежда, държавата да се оправи, ми се изпари.Виждам само един изход...да напусна страната и да заживея в нормална държава, там на Запад.Оставам зад гърба си корумпирана държава, която ограбва своя народ. Оставам своята родина, своите близки и приятели, за да осигуря светло бъдеще на моето семейство и моите деца.Съжалявам, че съм се родил в държавата България. Винаги ще милея за своята родина, но нямам избор.

380

куката

преди 7 години

Бих казал, че ще получите шут в дебелите крадливи дирници!

379

М, да ...

преди 7 години

Сещамсе за приказката за трите прасенца! Според дърготрайността на построеното/положеният асфалт от Свинкята ББ кое от трите прасенца е?

378

Бойко Борисов

преди 7 години

До 391 АнонименКво е туй интеграл? Аз Банкянският цър.вул - маркучодържач незнай как се държи линийка, пергел, кривка, .... ! ! Ножицата е единственият инструмент с който боравя! Сградите падат, асфалта се цепи!

377

оли.френен народ

преди 7 години

До АнонименДобър,лош,води ни към сигурна смърт.Атой си има жилище в сащ и ще се чупи,като тука тане турско.

376

123

преди 7 години

Айде да минават тези избори,че тия гербаджии бая се охарчиха да плащат на чужди и наши медии да ги хвалят. У тях пари бол,ама все пак дожалява ми като гледам какво харчене пада-на вестници,на телевизии,на сайтове,на ***,на социолози,абе тя върволицата е дълга край няма ,пък и нуждаещи се много.

375

Анонимен

преди 7 години

Добър, лош, Бойко води най-българската партия. Останалото е рускотурска продажна мафия.

374

ист

преди 7 години

17 партии и коалиции няма да седнат в пленарната зала, но ще седнат на шведската маса наречена парламентарна субсидия. За шведската маса се борят 80% от листата.