232

Х

преди 7 години

Статийката - източник на страшната новина, явно не е минала без българско участие; българи продажници виреят навсякъде, а продажници сред това племе дал Бог. Не знам как се меси Русия в българските работи, но ще бъде крайно интересно за публиката да разбере, какво прави една българска каунообразна *** всяка година по една-две седмици в САЩ. Какво е "консултирала" една ***, бокова министърка на МВР, в САЩ и все по изборно време.

231

Анонимен

преди 7 години

Как гласували , защо гласували.Важното е , че Винету гледаше като *** и първата и втората изборни вечери . Пък ако Радев е наистина проруски настроен и лобира и т.н. , както пишеше някой по долу , за това само ще печели повече и повече симпатии от българите , а аз лично шапка му свалям и се гордея с него.

230

Запознат

преди 7 години

Гласуването за предателската БСП е престъпление. Всички срещу руската маша.

229

Анонимен

преди 7 години

Непозна в нищо от казаното ! Първо съм умен управлявам две фирми , много по начетен съм от теб. Второ аз няма за какво да съм озлобен ,защото не чакам 150лв червена пенсия . /Идваща от мойте данъци, не от твоята голяма уста/.Чак много да си построил? Какво си построил ? НИЩО.Оставихте на младежта една военизирана, разбита държава пълна с глуповати възрастни хора. Толкова до тук сте направили :))

228

до 247

преди 7 години

Ти си нито умен, нито работлив.По герберски смяташ, че ще ме обидиш с "пенсийо"? Ти си простоват, озлобен по лични причини. Гордея се, че съм се пенсионирал, в днешно време това е постижение, откакто управлява мутренски ***!Това, което аз съм направил, все още работи, а ти какво си направил?Социализмът работи за човека, а не за тарикатска куха мутра!Русия не е соц-страна, невежи! Показваш тоталлно незнание и по-добре не замърсявай ефира.Теб кой те носи на гърба си?ГЕРБ?

227

Анонимен

преди 7 години

GLSUVA6 ZA BSP. TOEST SE DUPI6 NA MOSKOV4ANI

226

Курнелия

преди 7 години

"Турската заплаха" е поредната долнопробна кремълска пропагандна партенка с цел да се вкарат в кошарата на БСП и последните наивни овчици.OVCETE OT DE DA ZNAQT TIQ N6TA.

225

Бойко

преди 7 години

До НиноваНе си права Корнелия! Ако ти не искаш се откаже и остави на нас да ти покажем колко много е останало за крадене.

224

Нинова

преди 7 години

Яд ме е, ама много ме е яд, че сега и да дойдем на власт, не остана много за крадене!

223

Анонимен

преди 7 години

Такава смешка само комунисти могат да напишат:) Кое в социализма е ориентирано в човека? В Русия създателката на това всички граждани равни парчета ли взема от горивата и оръжията? Всички еднакво високи пенсии и заплати ли имат? Всички равни парчета земя ли имат ? Аре замивай с Тея лъжливи лозунги пенсио смешна. В социализма умните носят на гърба мързеливите. Това е равенството, а останалите смучат от партията и арменския портфейл.

222

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 224А къде да го дивим тоя социализъм работещ ? Всъщност е точно обратното - при соца е важна държавата (партията). Човека при соца е средство за производство. А сегашните ценности на Европа поставят в центъра отделния индивид. Разбира се това не го казват на оперативките за руски *** и не го пише в учебника по ленинизъм.

221

Анонимен

преди 7 години

Само Решетников знае изхода на изборите в България !

220

Анонимен

преди 7 години

Никой не е абониран за истината, безработни сополивци, които пишат втръснали клишета. Няма ли някой по-умен между вас, че да измисли някакви други изречения?Поне сменете думите.Социализмът е много по-прогресивен обществен строй, защото в този строй е най-важен човекът! На капитализма това не му харесва, кръв ще пикае, за да се задържи, но за щастие има обективни процеси, които ще докажат тази теза, която не е моя. Не защитавайте капитализма, служещ на шепа тарикати, забогатели далавери!

219

Анонимен

преди 7 години

Има ли някой който не разбира че комунистите винаги са искали ние да бачкаме а те да живеят на наш гръб.Изключете телевизорите и си включете мозъците че после ще се вайкате !

218

Анонимен

преди 7 години

"Турската заплаха" е поредната долнопробна кремълска пропагандна партенка с цел да се вкарат в кошарата на БСП и последните наивни овчици.

217

Провалилият се социа

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

216

Анонимен

преди 7 години

Значи като чета коментарите излиза че всички руски *** живеят в мизерия и че тая мизерия е настъпила преди няколко години. Истината е че България макар и много бавно започва да върви напред. Сравнение - при Виденов средна заплата 10-13 долара, сега средна заплата 400 - 500 долара. Колкото и да тролите хората виждат разликата. Заслугата за това е на всички нас, както и на това че избрахме да сме на правилната страна - ЕС. БСП иска избирателите да са мизерници щото само тях лъже да я избират.

215

Анонимен

преди 7 години

С действията на турския президент и с липсата на всякаква надежда НАТО да направи каквото и да е за нас, съвсем естествено е и крякащите русофоби да станат русофили.евгени михайлов пак не можа да яхне верния кон, защото това му е багажът.Меси се сащ, посланикът каза, че ще бъдем мултинационална държава, не ви ли стига акъла защо ни направиха за две стотинки?Това наше прекрасно място е най-удобно за ракетите срещу Русия и целия арабски свят, който "заплашва " американската демокрация!

214

Анонимен

преди 7 години

БСП/БКП е била и си остава маша за руските конспирации в България !

213

А.М.

преди 7 години

233 ми е любимец. Има стил, понякога дерайлира умствено, но патоса винаги е на лице. Общо взето си заслужава надника.