18

in-out all about

преди 7 години

Тоя Мосул не го ли превзеха вече?Дотук 7-8 пъти беше вземан доколкото си спомям....

17

Анонимен

преди 7 години

400 000??? От тях 100 000 са мъже. Ако вместо да вият като чакали, всеки вземе по един камък да излопа джихадистите в манерките, сами ще се освободят...

16

Анонимен

преди 7 години

ХИЛЯДИ ЗАГИВАТ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБИ.

15

до кога

преди 7 години

Къде са тези измислени право защитни организации и държави който опя щяха света когато се превземаше Алепо и ръсеха лъжи а сега при по голяма трагедия в Мосул мълчат!?тези двойни стандарти са убийствени......

14

ПИНКО

преди 7 години

а ние се оплакваме в милата родина че е зле... може и по зле да е

13

Анонимен

преди 7 години

Всички източни страни са съставени от племена изповядващи различни видове ислям и враждуващи от хилядолетия насам. Те се избиват един друг, за едната религия, а ние трябва да ги съжаляваме, приемаме и издържаме.

12

Циник до 10

преди 7 години

Нямам капка жалост...изчерпи се - от 2015 насам! Капка жалост нямам!Когато българите са умирали в НАД 100 възстания против турското иго - това е било най-нормалното нещо на света! 40 000 партизани от ИД тероризират милиони Сирийци - и тези МИЛИОНИТЕ брадати мъже..вместо да хванат оръжие, и да изметат гну*саците - патриотично търчат за Европа - рая в който ти плащат за едното седяне..и еване!ГРАМ ЖАЛОСТ НЯМАМ!!Малко им е!

11

Анонимен

преди 7 години

Значи в Мосул са "в капана на джихадистите", а в Алепо дето беше същата хавата бяха "горките хора, които Асад притиска и не дава да се евакуират".

10

антик

преди 7 години

До ***: да не дава господ да си на тяхното положение. Тогава искам да ти видя така нареченото "чувство за хумор"....

9

Анонимен

преди 7 години

А защо не пишете за вчерашната бомбардировка на САЩ, която уби 230 цивилни в Мосул?

8

Циник

преди 7 години

Ще пиша писмо до Брюксел и Берлин! Трябва незабавно да се направи "въздушен мост " до Европа..и Германия...да бъдат изводени всичките 400 000 с козите, камилите, и магаретата! Ние сме готови да ги храним, и обгрижваме...за вечни времена!

7

Анонимен

преди 7 години

Най-Великата, Непобедимата, Непогрешима, НАТОВСКО-Краварска армия не ги ли освободи вече? С Най-непобедимите специални части?Да пускат един Рамбо и да се свършва.

6

9К51

преди 7 години

Прави чест на Днес.бг, че отразява проблема докато т.н. "независими медии" мълчат като пържени скумрии .... само и само защото авиобомбите сега са американски, не руски. Дори хуманитарни коридори не са осигурени за изтеглянето на цивилното население, както беше направено в Алепо. Осен това работата почва и да намирисва ... какви са тези брадатковци-извънземни които се сражават и побеждават водена от САЩ коалиция !?

5

Анонимен

преди 7 години

Алепо е в Сирия, където действа Русия, а Мосул е в Ирак - там са американците. Алепо отдавна е освободен.

4

до 3

преди 7 години

Американците в коалиция с още 60 държави, стои край Мосул вече 4 години, без да свършат нищо. Май ще трябва да дойдат руснаците, да го освободят както Алеппо. Разлика в класите пич!

3

Питам

преди 7 години

Тези Мосул и Алепо не бяха ли освободени още преди няколко месеца или само така ми се струва? Май ще се наложи американците да свършат работа, както в Авганистан.

2

Анонимен

преди 7 години

От тия 400 000 поне 1/3 са мъже и не може да нямат оръжие, по тези райони всички са въоръжени. Ами да се вдигнат малко, да ударят джихадистите в гръб, за да помогнат на иракската армия! Със сигурност ще дадат жертви, ама така по-добре ли е - да гледат жените и децата си как се мъчат?!

1

Анонимен

преди 7 години

"Загриженото" ООН се сети ,много ми е интересно сега кой ще посочат за виновен ? В Алепо единствения виновен беше Асад сега тука евентуално са терористите и къде точно в целия този ужас се вписват така наречените коалиционни сили предвождани от краварите или това е някаква незначителна подробност.