15

Мдааа....

преди 7 години

А, за ежедневните невинни жертви на Ирак, Либия, Сирия и Йемен избити от ИД и Ал-Кайда при терористични актове или за изкланите християни, се споменава тук-таме, колкото да се запълнят новинарските емисии!

14

Анонимен

преди 7 години

До ай стига бе! 14Чудесно! Застраховката ти е валидна! :))))))

13

ай стига бе!

преди 7 години

До Анонимен #13Какво се заяждаш? Аз също мисля като Gaskoing и знам да пиша и чета на 3 чужди езика, включително английски.Не си мисли, че всички, (като твоите познати) в чужбина мият кенефите.

12

Анонимен

преди 7 години

До GaskoingТретират Ви като втора ръка защото в по-голямата си част сте втора даже трета ръка по интелект, култура, интеграция, селяндурия, еснафлък и първичност. Повечето от вас не научават езика но се мислят за "крали-марковско" потекло като това на Кралицата! Но ако повечето от вас бяха в състояние да комуникират не само на български щяха да могат да четат и да се ограмотят относно този наболял въпрос кой повече предпочитат англичаните! Факт е че не предпочитат нашенската селения и мурафети

11

Анонимен

преди 7 години

Дано довечера франския президент да излъчи обръщение към Англия и да ги смъмри че не си интегрират поданниците! Както нас ни мъмриха французите че не интегрираме алкохолното питие и затова те правили зулуми :)Искам да чуя такова обръщение, ако не - нека Радев да го направи

10

Западни двуличници

преди 7 години

А колко са невинните жертви в Ирак,Сирия където същите тези терористи UK ги подкрепя безрезервно.......

9

Анонимен

преди 7 години

Те ще избиват, ние ще сме безстрашни...

8

Анонимен

преди 7 години

Боли я фара Тереза Мей нали тя е добре.Като Матросов на амбразурата брани ислямът.Ще умра от смях ако мъжът и сложи фередже и почне да я бушонира.Ще са сестри по съдба с Меркел.

7

Попов

преди 7 години

Халид Масуд и е роден във Великобритания. Поданник на кралицата, както обичат да казват за себе си.

6

Анонимен

преди 7 години

Тереза Мей да отиде и обясни на близките на загиналия човек, защо тези *** се разхождат свободно и правят каквото си искат? Но няма да го направи, ще се скрие зад общи фрази като, няма да ни победят, ние сме единни и т.н. Празни приказки които чухме във Франция, Белгия, Германия а убитите са все повече.

5

Gaskoing

преди 7 години

Докараха ЕВРОПА до кръв. Ние от източна Европа винаги сме били като 'втора ръка' а тези азиатски и африкански народи толерирани.

4

До 2

преди 7 години

Кой си го заслужи, от тези четеримата бе ОЛИ? Много си ОТОРЕН, врял и кипял в подобни ситуации, разбирач и тълкувач, мерудията за всяка манджа, безпаричен фактор и кибик, посланик на изпражнение!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Англичаните никога не са били невинни жертви.

2

Анонимен

преди 7 години

3acлужиха си го!Но защо само 4-***?

1

ами

преди 7 години

Роден там,израснал там и много добре интегриран там!Колко ли още има като него.......