25

Анонимен

преди 7 години

В България няма истинска дясна партия. Понятията ляво и дясно нямат никакъв смисъл в българската политическа действителност. Десен е Тръмп. Дясна е Льо Пен. Такива хора в България няма.

24

Анонимен

преди 7 години

Кунева, ако хората се бяха осведомили, че Радан Кънев и Христо Иванов отдавна не са в РБ, не знам кой щеше да гласува за вас. Никой не харесва останалите в РБ - Москов, Лукарски, Кунева. *** на ГЕРБ.

23

pagane8

преди 7 години

До Госпожооо!Да, точно така - да отиват "на купон" във Габон! Тя има опит в габонските афери.

22

Анонимен

преди 7 години

Интересно, като се е женила, дали е казала на тъста си, виден комунист в онези години, колко е дясна? Или е станала "дясна", когато в това вече е имало далавера.

21

ШАРАН БГ

преди 7 години

Правилно каза Т.Дончев " КОЙТО СТАВА ЗА ВСИЧКО -НЕ СТАВА ЗА Н И Щ О ! Ама тая ни перде има - ни срама ! Олицетворение на" истинския български политик" за последните 30 години !! Какво ли не ражда българската майка юнашка ? Точно такива като нея ще прогонят всичко свястно от България !

20

Госпожооо!

преди 7 години

Госпожо, нито един от ваще хора не ни е нужен. Водете си ги у вас! На гол купон ако искате:)

19

Весо

преди 7 години

Тази добре ли е?

18

куката

преди 7 години

"Меглена Кунева: Всеки десен човек ни е важен!" Те и 3ти и 4ти блок на АЕЦа в козлодуй ни бяха нужни, няколкото милиона за образованието, превърнали се в запалки и чадъри и те ни бяха нужни, ама кви сме ние, че да ти държим сметка! Викаме "ИЕСТ" и това е!

17

Локи

преди 7 години

А другите, кучета ги яли. Ако вие ще обединявате нацията- майко мила!!!!

16

Партиен член

преди 7 години

Я Пръмова???Беше се скрила за известно време тая.Явно не е получила определен пост който да е добре подплатен и пак замърсява и без това замърсеното политическо оространство.Няма спасение от тая.

15

Анонимен

преди 7 години

Бюрократ в пола.Жадна за власт Заради такива,, десни" като нея хората загубиха вярата за промяна.Тя е ,,разсипник" а не съзидател на дясното.Едно от най недолюбваните в политиката лица.Плазмодий. Комунистка, а дясна. А аферата,,Габон",реакторите в Козлодуй,фалшивото обещание на учителите.Само злини от нея.

14

Анонимен

преди 7 години

И за какво да гласуваме за теб като всяко нещо, с което се захвана се провали? Само закриването на блоковете на Козлодуй завърши благополучно.

13

Шопо

преди 7 години

Тая пак ли се напъва за парламента !!! Опазил ни Бог !!!

12

Изчезвай, ма!

преди 7 години

Ами те избягаха заради теб, ***!Имаш ли изобщо представа колко от десните избраха да отговорят с "Не подкрепям никого!", само и само гласът им да не отиде за теб!Затова повечето от мислещите са убедени, че навирането ти в тези среди е режисирано - да отблъсне хората от десните партии. Чудя се, нямаш ли поне малко ум, за да разбереш това?Или разбираш, но си достатъчно нагла, за да не се оттеглиш?

11

Гражданин

преди 7 години

От провалени политици и предатели Българския народ съвет не иска

10

До 5

преди 7 години

Сега ли чуваш, че всички десни са бивши комунисти?

9

Анонимен

преди 7 години

Ми понеже си имате добри доходи са ви важни десните. Те обаче в България са малко. Така, че и процентът на изборите ще е съответстващ. После да не се чудите.

8

Анонимен

преди 7 години

Уфффффффф!!!!!

7

Надя Николова

преди 7 години

Кривоустата службогонка пак се обажда,където не и е работата.

6

Анонимен

преди 7 години

Аз съм десен, но заради тая, ставам ляв.