9

анонимен

преди 6 години

ку ку

8

Анонимен

преди 7 години

...а само Айнщайн не е бил малък Айнщайн, понеже е зодия Риби...

7

Анонимен

преди 7 години

Е, от кво се дразните сега? Изобщо не са толкова прехвалени в тази статия, за да злобеете толкова.

6

Темида

преди 7 години

Децата водолей са супер...другите не стават. Ако забременеете и има опасност да не се роди водолей, направо аборт. Няма смисъл.Даже предлагам геноцид към деца които не са водолей.

5

Анонимен

преди 7 години

Аз самият съм Водолей. Не се лаская от "статията", просто защото не вярвам, че това в кой ден си роден има някакво значение. Всичко си зависи от гените, от семейното възпитание, училището, мотивацията и общата среда, в която вие и детето живеете. Иначе, както е казал номер 3, би било достатъчно да заченете по календара и хоп - имате палав гений вкъщи.

4

нескромен

преди 7 години

Ами , така си е ! От малък Айнщайн си станах ,естествено , голям Айнщайн !Само това , с научната фантастика , дето не са го познали , ама простено да им е .

3

Анонимен

преди 7 години

"Начи слушай сега, Минче. Такива мити работи кат, генетика, правилно хранене, стимули в ранна детска възраст и правилно възпитание, ги остави. Важното е да се утъртиш в определен месец, за да имаш умно дете, фейсбоок и бг.мама ми казаха ! Да знаеш, че и на врачка можеш да се обадиш за 8.99 на минута, да ти го каже !"Бах му мамата и народ, да приема такава загуба на компютърна памет за новина...

2

Водолей

преди 7 години

Страхотна зодия! Аз съм Водолей!

1

Анонимен

преди 7 години

Не ни занимавайте с глупости,а пишете повече за Бойко и Ердоган!