33

Хм

преди 7 години

И какво като е роден в UK?Пак си е та.ра.мбука!Както се казва:"От кратунка-кратунки,от маймунка-маймунки!"Изобщо тия да не си мислят,че като са родени в английския рай,нещо ще им се промени?Променят се към добро само хора с потенциал за това!Все едно Айфон-а в ръката прави автоматично всеки не.гър бял човек!Еми не става така....

32

Ловджия

преди 7 години

Бесните кучета какво ги правите, само ги разследвате, че са бесни ли?

31

Анонимен

преди 7 години

Пълен абсурд! Мей се е объркала. Нападателят е българин или румънец.

30

Анонимен

преди 7 години

Очевидно балансът между "Той е бил периферна фигура" и "милионите прояви на нормалност" е нарушен.... Несправедливостта неизбежно се изражда в жестокост.Който сее ветрове, жъне бури!

29

Анонимен

преди 7 години

Това, че авторите на всички атентати в Европа, са произведени от родени второ, трето поколение хора в европейски държави показва, че тези държави не са направили НИЩО за да бъдат тези хора равноправни граждани на страната.Колонизаторството е политика, която ще трябва да се изстрада.

28

ласи

преди 7 години

А сега де,нападателя е роден на острова и е англичанин.Обърквация за руските ***,как сега ще напишат''двата си реда за бежанците и Меркел''.Браво на еврогеййците,издържаха на още една терористична атака и очистиха още един откачен.И не чакат Русия да ги спаси,изправят се безстрашни и горди и продължават битката.А българските мъжкари кво направиха,пениха се по форумите,довечера ще се напият в някоя чалготека,ще се сбият с други българи и ще си легнат горди от живота и себе си.

27

Анонимен

преди 7 години

Те ги колят и газят, а политиците викат "Не обръщайте внимание на човека зад завесата". Не ни е страх, ние сме единни. Лондонските политици и мозъците които промиват от времето на Блеър може да не ги е страх, но Лондон не е Англия. Настроението не е единно. Освен това, Лондон със сигурност загуби туризъм вчера.

26

Каторга за пречиства

преди 7 години

Само с гръмки думи не става. Не може да се допуска подобни брадати фанатици да иззмислят всевъзможни начини за убиване....американците го бяха измислили - Остров Гуантанамо! Абсолютно всички атентати независимо в коя държава бяха извършвани, се оказваше че са известни на полицията. Всички такива трябва да бъдат изведени от обществото на определено място.

25

Още не са издигнали

преди 7 години

лозунга "аз съм ЛОНДОН" ЗА ДА СЕ ПРЕСЪЕДИНИ КЪМ"АЗ СЪМ ПАРИЖ" аз СЪМ ШАРЛИ"Спокойно спокойно моряци вода има са всички.КОРАБА ПОТЪВА!

24

Гост

преди 7 години

До 27Този, който гръмна банкерката, имаше личен мотив и уби само нея. Това не беше терористичен акт, насочен срещу случайни хора, които мразиш, само защото не са като теб.Не знам за какви палежи говориш.Изкривяването на истинския смисъл на понятията е типично за последователите на религията на мира, демокрацията, равенството между половете и любовта между хората.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Какво значение има къде е роден вижте каква идеология изповядва(ислям).как разбра какво изповядва? то преди 3-4 години бизнесмен гръмна банкерка, ама не беше ислямиста пък преди 5-6 години запалвания имаше, пък пак не бяха на идлямисти...ти какво изповядваш ? А, забравих, че си от брат-чедите без религия...

22

Анонимен

преди 7 години

и каква стана тя сега? уж българите и румънците са им проблема, а то... по-добре, че се отделят от ЕС, не искаме такава държава, в която живеят амуджи с такива наклонности да ни заплашва. направиха услуга на ЕС с Брекзит!

21

Гост

преди 7 години

Овце, пасете си спокойно. Ще ви пуснем още вълци за културно многообразие. Като станат повече вълците, ще организираме и един демократичен референдум с въпрос "Какво да ядем за обяд?".

20

Анонимен

преди 7 години

логично беше , че се случи вчера. вчера беше 22-и, а 22= 11+11. Какъв красив сбор само... :))11 ли казах ?! :)) Познато число , дяволско ... :)))

19

Анонимен

преди 7 години

До смЕхсамо братя знаят кога ще е натиснато копчето...

18

смЕх

преди 7 години

То и Оланд ги приказваше такива общи приказки само дето ония не знаят ,че са победени. Колко ли милиона такива спящи клетки като тоя "известни" на разузнаването дремят там и се радикализират и после всеки път ще обясняват ,че не ги е страх и ще палят свещи.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17а като сте знаели за този терорист какво прави на свобода-нищо не са знаели те...

16

Анонимен

преди 7 години

Тъпо , по тъпо , най тъпо изказване. Разузнавателните служби знаели за този терорист , но какво от това . Ало другари мултикултористи хората гинат , а вие се криете с многобройна охрана. Каква файда от вашите служби никакви , а като сте знаели за този терорист какво прави на свобода . Егати и нещастниците .

15

Анонимен

преди 7 години

Англия винаги е била за класовото разделение. Равенството е само привидно, за да не ги обвинят колко са нетолерантни. И искат амуджите, а не искат българи, румънци и поляци по една проста причина - първите докато ги погледнат и им е ясно, че са втора "скорост" хора, които ще заемат нископлатени длъжности (с малки изключения). От друга страна останалите европейци приличат на тях, образовани са и могат да застрашат собствените им работни места. А тази мисъл никак не им се нрави.

14

Анонимен

преди 7 години

Тереза Мей: Нападателят от Лондон е роден на Острова!.Ха такааа... Талибани били а, мюсюлмани били... И какво показва статистиката - май, май излиза, че по-голямата част от атентаторите са си местни жители, кореняци... "Змията винаги е в пазвата" ... Брат-ската змия, дето се вика... :))