20

Българина

преди 7 години

Крайно време е 700г боледуващия човек на европа да умре най сетне, и както милосърдието повелява, здравите органи да бъдат дарени на останалите, с изключение на АНАдола, там да праят каквото искат *** ислямски

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Турските *** на талази за коментари. Ай сиктир.ако застанеш до мен, със сигурност ше си "турчина", а аз "славянинна"По-българин съм от теб - с македонска и "болярска" жилка, обаче българската полит-мафия заслужавате турците да имат 121 души, защото не уважавате българите, убивате ги по всевъзможет начин!

18

песимист

преди 7 години

В Турция се наляха трилиони долари. Всички фирми от всички отрасли инвестираха там. Русия им докара газта..... Не става и не става! Вместо да са оазис на благополучието и мира ,пак дрънкат оръжие, пак въртят калъчката тия кръвожадни зверове...

17

Анонимен

преди 7 години

Турските *** на талази за коментари. Ай сиктир

16

име

преди 7 години

талазите идват.всичките нащрек са .ПОСЛЕДНИЯТ НАПЪН ВЕЧЕ Е НАСТАЛ....всички да излезем и да гласуваме за български партии.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Турците да си подготвят суха храна и вода, че няколко дни ще висят блокирани на границата. Като минат изборите може и да влязат да разгледат.."Остави "патриоте", имаш желание!" , но 11 лева няма да ти дам!

14

Анонимен

преди 7 години

До Събудете се!Хота, събудете се бе, не виждате ли какво става?!-Не уважавахте българите, крадете ги, увалнявате ги, убивате ги чрез банки ... нека сега да ви изядат турците - няма да ви гласуваме!

13

Анонимен

преди 7 години

Ами че то българите не умеят да гласуват! Гласуваха за ББ, преди това за Станишев, за Костов, за Жан Виденов...По-добре турците да свършат тази работа вместо българите, те се оправят по-добре, а и пари не искат.

12

do 9

преди 7 години

Не замазвай положението, аз знам !!! нормално за турчин е веднага да скочи да отрича, а това навежда на мисълта, че май съм прав, а?!

11

Анонимен

преди 7 години

Добре,че американците поне си прибраха атомните бомби от тия.Сега какво?България ги атакувала.Европа също.Целият свят им е виновен щото божеството им се гласи да управлява светът ама нещо едва ли ще може.

10

турчина

преди 7 години

До 8За целта трябва да се смени конституцията, ако беше толкова лесно досега ДПС да са го направили. тоест свикване на ВНС

9

Събудете се!

преди 7 години

Хота, събудете се бе, не виждате ли какво става?!Миналата седмица имаше статия с буквата "П", вчера стигнаха до "У", а днес вече са до "Ф"!Събудете се! Не виждате ли?! Те ви приспиват! Приспиват ви и неусетно ще стигнат до края на азбуката!!!А после......мъртвешка тишина!

8

EVET

преди 7 години

До 7Как ще гласуваш с червен паспорт ве ах.., гласува се само с лична карта!

7

Анонимен

преди 7 години

аз не мога да разбера какво толкова сложно има ...трябва да се ЗАБРАНИ двойното (българо-турско) гражданство!Турция не е член на ЕС и никога няма да бъде ... КОЙ разреши това двойно гражданство ?Ако наистина има националисти в следващия парламент милеещи за БЪЛГАРСКИЯ а не за руския интерес ... двойното българо-турско гражданство трябва да се забрани със закон !

6

Анонимен

преди 7 години

С личната карта в България с паспорта следобяд в Турция . Машала майор Мишев ?!?

5

до 3

преди 7 години

За да гласуват на две места под различни имена. Те имат по два паспорта!

4

кръстоносец

преди 7 години

Каквото повикало такова се обадило. Неможе една бивша империя да има претенции към земите, които е поробила някога. Тези земи са НАШИ, а не нейни! И ще си ги защитим.

3

Kiffla

преди 7 години

Аз пак не разбрах. Нали има изборни секции в Турция? Май бяха 35. За какво им е да пътуват чак до България, вместо до най-близката секция в Турция?

2

х

преди 7 години

от кога м.одератор е забранена дума, г-н м.одератор?

1

х

преди 7 години

взе да им избива пот по челото на ***, усетиха че вече никой не ги брои за нищо и се чувстват изолирани