127

Анонимен

преди 7 години

МАФИЯТА БСП,ГЕРБ ,ДПС Е ПРИГОТВИЛА ГОЛЯМ СЛЕДИЗБОРЕН ПОДАРЪК ЗА СИРОМАСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ :30 % УВЕЛИЧЕНИЕ НА ГАЗТА И ОТТААМ СЕ УВЕЛИЧАВА ВСИЧКО И ПАРНО, И ЦЕНИ НА ВСИЧКИ СТОКИ....Т.Е. А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДЕТО ДРЪЗВАТ ДА ИСКАТ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ ЩЕ ИМ СЕ ДАДЕ ОТНОВО ПО 2% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ И ДА ГИ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ОЖИВЕЯТ .ЗАТОВА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 4 ПРОСТО НЯМАМЕ ИЗБОР АКО ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ. ТИЯ АКУЛИ ЩЕ НИ СЪСИПЯТ-ЗНАЙТЕ ГО ,ВИДЯХТЕ ГО 27 ГОДИНИ ВЕЧЕ .....

126

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРСКИЙ"Тоест и за които и да гласуваш се щи е вътре...."Абе, на теб, май и без да гласуваш все ти е вътре ... :)

125

кой щял да спечели

преди 7 години

изборите , как кой ,бе ми то е ясно БСП , ще спечели ,както на президентските 60 % , за другите квото остане те са без значение

124

едно

преди 7 години

До ПитащаВъзраждане

123

Ivan

преди 7 години

Ванга е казала последния комунист ще умре в България, даже не в Русия и КНДР. *** народ, като си ги тачите толкава тия комунисти, преместете се в КНДРто или Русия и си живейте в комунизъм. Явно още са живи избирателите в пенсионна възраст и хвърлят пачки от терасата и за пратията.

122

Така е

преди 7 години

До Някой 134 Прав си, затова да си изберем някой непушач ,че Каракачанов много пуши.....

121

Някой

преди 7 години

"Кой ще спечели изборите" вече отдавна е решено. Както предишните избори по- предишните и по- по- предишните... Изборите ще бъдат спечелени от БКП + ДС. Така е от 1944г. та досега. Гласувайте си за гогото си пожелаете, но партията която се явява на изборите си е една единствена БКП, така че избиращите няма никаква опасност да изберат някоя друга партия.

120

Ердо

преди 7 години

Гласувайте за националистите и по бързо да раздадем картите и квото стане.

119

Анонимен

преди 7 години

Затворете пътищата от турция да не идват, другото ще оправим.

118

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Е то кое е по-малкото зло от БСП и ГЕРБ? ГЕРБ- евроатлантически ценности, второ качествени храни, западноевропейски либерал-пед,ерастизъм....БСП- комунистическа мизерия, задунайска губерния, соц. вампиризъм....Тоест и за които и да гласуваш се щи е вътре....

117

мятащ пари от балкон

преди 7 години

В цяла бивша Източна Европа не щат и да чуят за комунисти .В Румъния даже ги застрелваха !Ама ние тука си ги тач-и-и-м !Ние може и да не доживеем до утре ,но ще определим вий как ще живеете !

116

Анонимен

преди 7 години

Мисля да гласувам за най-малкото зло, според мен Патриочен фронт. Волен ми е противен, Каракачанов пуши по две кутии цигари на ден а Валери Симеонов си пада малко русофоб, но от друга страна пък Волен е русофил, ще се балансират. Не са върха на сладоледа, но в сравнение с Герб и БСП патриотите изглеждат гиганти.

115

2,8 МИЛИОНА

преди 7 години

АКО 2,8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ,КОИТО ГЛАСУВАХА С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА , ГЛАСУВАТ ЗА "ДА, БЪЛГАРИЯ" НА ХРИСТО ИВАНОВ ,НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ВЕДНАГА КЪМ МНОГО ПО-ДОБРО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ТРЪГНАТ ,КРАЙНО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА МАФИЯ БКП - ГЕРБ , БСП , ДПС , ДОСТ , Обединени Руски МУТРИоти , Ренегаторския блок , АБВ-Д21 , Нова Республика , ЦАЦАРОВ! МИСЛЕТЕ ХОРА , РУСКО-МАРОДЕРСКАТА МАФИЯ ВИЕ Е ПОДГОТВИЛА 35-50% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СЛЕД ИЗБОРИТЕ , ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ !!!

114

Анонимен

преди 7 години

Да изринем завинаги от властта крадливата шайка на ГЕРБ,които съсипаха страната и ни загробиха с огромен дълг,който и внуците ви ще плащат.

113

Тинтири Минтири

преди 7 години

Възраждане няма нищо общо с "Нова Република" и "Да България". Ама нищо общо. По-скоро ще отнеме гласове от "патриотите" и от всички отвратени от политиците ни.

112

Анонимен

преди 7 години

Като стана въпрос за Булгартабак,дружеството беше продадено когато там на отговорна длъжност беше съпруга на Цецка Цачева.Ех,защо и аз не бях там?

111

нов комунист

преди 7 години

Ще гласувам този път за Корнелия Нинова,защото и вярвам че може да ме уреди и мен. Тя е копнала 47% от Техноимпекс, незнам колко си от Булгартабак, пратила е синчето в САЩ - т.е умее ги нещата.

110

до 112

преди 7 години

Вярно пишеш, но какво е това Бъзраждане? Има Да България, Нова Република и може би Воля - това са извънсистемните партии. Тази Възраждане се бори реално да отцепи от тях!

109

Тинтири Минтири

преди 7 години

Поредната агенция с изследване без включена опция "Възраждане".Нищо ново под слънцето. В неделя пак ще има "изненадани".

108

в добавка към 117

преди 7 години

Гласуваш за БСП -получаваш Доган (+Пеевски в добавка)