17

Анонимен

преди 7 години

До :)Баща и е кипърец,--------------от кипърските турци

16

Анонимен

преди 7 години

майката била испанка, а бащата какъв е? Айша е много испанско име.

15

До заблудения

преди 7 години

Много елементарно мюсюлманино - демократ. 500 години сте използвали нас българите като роби, ратаи" понеже сте мързеливи и калпави нация. Това е причината да не сте изтребели християните, за да ви робуват и да има с кого да се гаврите, понеже изпратената ви религия не позволява да посягате на свои.

14

questioning

преди 7 години

Брайвик мюсюлманин ли е? Кръстоносните римски походи за насилствено християнизиране на местното население, например в Индонезия, и безразборно унищожаване и плячкосване на природни ресурси, дело на мюсюлмани ли са?! Геноцид под флага на Ватикана. Това можем ли да го наречем радикализирано християнство в днешно време?! Като християнин ме е срам от тези факти. Еми... каквото повикало, такова се обадило.

13

Анонимен

преди 7 години

до:13 Когато един текст се извади извън контекста ,тогава става угоден на кой как му отърва.Вие не сте чели Корана,а само повтаряте това ,което всички говорят.Ако Исляма е религия на омраза,убииства,тогава как така за 500 години под турско"робство"са останали християни,как е имало доста заможни хора,как е имало и манастири,които са били платени от някой Паша...?Говорите пълни глупости.

12

Браво!!!

преди 7 години

Интересно ми е кога в този сайт най-после ще поместят материал в който ей тъй на да споменат за първопричината за това зло. За едни Бушовци ,Блеарци и Саркозита които демократизираха де кого доба.раха и отпушиха бутилката на злото и забележете в случая пак става въпрос за тяхна си стока може би интегриран и "случайно" радикализирал се па тръгнал на война срещу неверниците та не е ли малко късничко вече за реване.Интересно ми е кога в този сайт най-после ще поместят материал в който ей тъй на да споменат за първопричината за това зло. За едни Бушовци ,Блеарци и Саркозита които демократизираха д

11

Анонимен

преди 7 години

Коранът е наръчник и оправдание на серийния убиец. Много е лесно да намериш оправдание за убийствата си в корана , защото той е изпъстрен с омраза към друговерците. Няма нито една нормална мюсюлманска държава. Факт неоспорим. Обяснението е религията или днкато. Не сме расисти , остава причината да е религията . Ако не е религията , тогава сме расисти. Чистия британец *** има и от двете , раса и религия , явно комбинацията е самоубийствена. Кажете после че Тръмп не е прав за исляма и феноветему

10

Анонимен

преди 7 години

Повечето от хората знаят,че Исляма не е виновен за тези зверства.Религиозните водачи на всички религии го признават,а това,че част от"миряните"които не изповядват никаква религия могат да си говорят каквото си искат....

9

Анонимен

преди 7 години

Вай, Айшето и Хасан от Ландън!

8

Анонимен

преди 7 години

И още ли ще ни убеждават, че маймюната избила и ранила толкова невинни хора е изпаднал в криза, загубил предства за време и пространство. Че, ислямизирането и радикализирането му не играят роля в убийството и раняването на толкова невинни хора. Докато се правят, че проблема е другаде, ще си ги избиват с каквото им е кеф.

7

FAKE news

преди 7 години

Лъжи, лъжи и пак лъжи!Цял ден ни заливат с помия!

6

:)

преди 7 години

Баща и е кипърец, майка и- галицийка, съпругът и -португалец. Сестрите и се казват Мишел и Силвия. Родена е и е израснала в Лондон. Мир на душата и. Двете дечица ще растат без майчица заради алчни и откачени ***....

5

смЕх

преди 7 години

Интересно ми е кога в този сайт най-после ще поместят материал в който ей тъй на да споменат за първопричината за това зло. За едни Бушовци ,Блеарци и Саркозита които демократизираха де кого доба.раха и отпушиха бутилката на злото и забележете в случая пак става въпрос за тяхна си стока може би интегриран и "случайно" радикализирал се па тръгнал на война срещу неверниците та не е ли малко късничко вече за реване.

4

Анонимен

преди 7 години

Не всеки глуппак пише глупости, но всеки пишеш глупости е глуппак

3

Анонимен

преди 7 години

Ислямът е гнусна фашистка идеология, а не религия! Защо не признаем за религия идеологията на индийските удушвачи-туги?

2

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм го казвал и пак ще го повторя:ТЕРОРИСТИТЕ СА ВСИЧКО ДРУГО ,НО НЕ И МУСЛИМАНИ,НЯМАТ ЕТНОС И РЕЛИГИЯ.Както се вижда от статията,те убиват наред ,без оглед,кой какъв е и каква религия има.

1

Анонимен

преди 7 години

Сега пък испанка Айша! Боже, боже...Ненормален свят!