15

Анонимен

преди 7 години

ЛЕКО СА СЕ ОТЪРВАЛИ. ЩОТО НЯКЪДЕ ГИ ПАЛЯТ.

14

Анонимен

преди 7 години

А едно време колите ги крадяха, а сега само ги бият.

13

Анонимен

преди 7 години

Това да не е новият похват на ЦГМ за контрол в синята зона?

12

Анонимен

преди 7 години

С каква регистрация са колите? :D

11

ник

преди 7 години

Има такива пред нашия блок. Имат си "техни" места за паркиране. Те са си ги "заплюли". Ако спреш там, горко ти на колата. Ама знаят да паркират пред гаражи. Веднъж направих забележка на една "дама" че пречи на изходящите от паркинга. Каза, че това е положението-нямало къде да спре. На двадесет метра имаше места. Но тя е баровка с ауди на 19 години. Как така ще ходи пеша??? Още надрани ламарини. И, нищо. Пак там паркираше. Втори месец ходи пеша. Ще се научи. Ако не- пеша..

10

nkavrakov

преди 7 години

Продължавайте да идвате да ставате софиянци.

9

Анонимен

преди 7 години

За тези на ул. Будапеща не знам, но на следващата улица - ул. Бачо Киро сутринта имаше две коли с потрошени стъкла между улиците Искър и Екзарх Йосиф и една патрулка беше дошла до едната кола. Колите си бяха паркирани правилно.

8

Koki

преди 7 години

полицията в района е много заета да бъде обслужвана безплатно в бардака на Искър 9

7

Анонимен

преди 7 години

Полицията никога не спи! За да не пропусне момента, когато трябва да се прави на заспала.

6

Анонимен

преди 7 години

Финални гърчове на гербавите престъпници...

5

Циганин

преди 7 години

Няма ли в тази европейска столица видеокамери поне в централните части на града както е по-много европейски столици - и полицията не следи ли тези камери ако е имало и записи трябва да има при положение ,че имало видеокамери.

4

Анонимен

преди 7 години

май някой е пробвал да краде ама не му се е получило...

3

ля ля

преди 7 години

за н-ти път ще кажа че куките спят по всяко време и не им се занимава че не от страх ще попаднат на некой който им плаща и тогава лошо!!! имаме едно такова полицайче - само го чакам дето само пари иска и краде а от 05РПУ СОФИЯ! ще го хвана аз в крачка просто е въпрос на време!

2

Сандо

преди 7 години

някои пиян е нямал пари за такси и е тръсил жигулка да се прибере до някой краен квартал - Люлин примерно

1

аз-ът

преди 7 години

Това за мене (освен простотия ) е отмъщение. Некой див *** е спрял там и са го нарязали или одрали по ламарините. Той е решил, че някой от собствениците на апартаменти по улуицата го е направил, защото те плащат такса която не им гарантира, че ще успеят да паркират и понеже не знае кой е точно - го е направил на всички - т.е. сърдете се на този, който мен ме одра. Не обвинявайте сервизитем няма логика чак и кабелите да режи. Народа оскотя и озверя. Само урудите останаха, другите избягаха