8

Гост

преди 7 години

Започнаха театралните мерки. Сега ще арестуват някой за месец за отчитане на дейност. После ще го пуснат тихомълком. И така до следващия атентат от последовател на религията на мира, демокрацията, правата на хората и жените.

7

Анонимен

преди 7 години

Ei jurnalistcheta , mostat si e otvoren stiga ste lagali horata

6

Анонимен

преди 7 години

На тоя първите седем години не са му стигнали

5

Анонимен

преди 7 години

До Armagedonхубаво е да има дъждец, за да може да има и качулки , от ония белите островърхи, с дупки за очичките. Трябва да се решават наболели , глобални "проблеми", а без дъждец - как да извадиш качулка, ше те сметнат за луд, ако се закачулиш без да има дъжд... :)))

4

Анонимен

преди 7 години

Дайте да спреме с тази гейска толерантност и мултикултуризъм и всичко ще се оправи

3

Анонимен

преди 7 години

До luckymanлъки, не знам да ли лъки, ама офчиците хич няма да са лъки, ако знаят какво ги чака, каква манжда им е забъркана от Брат-чедите ... :)))

2

Анонимен

преди 7 години

Защо ингилизите отново заблуждават, бил сам????! Това е цяло гнездо фанатици, измити мозъци от исляма, които искат да върнат света в 12 век. Жените им за тях са добичета за секс, безгласни букви само за раждане. Вижте ги само как ги опаковат, все едно някой иска да ги види. А самите фанатици виждали ли сте как протестират в Лондон, облечени в някакви бели рокли, с гнусни бради и сандали.И тези ще ни накарат да заживеем пи техен начин?Освен да ги намразят още милиони и да ги гонят друго не остава

1

luckyman

преди 7 години

седем - седем, все от някъде трябва да се почне!