115

MoX

преди 7 години

Пожелавам успех на Нинова.Дано да се отървем от бандитите , макар че няма да е лесно.Първата крачка по дългия път на промяната е направена - Радев спечели доверието на хората и работи добре.Следва победа на 26 ти, съставяне на правителство и работа. Трябва да се помисли предварително и за ответна реакция на спонтанните протести, които ще бъдат организирани от Борисов. Да - няма да е лесно.

114

ochevidec

преди 7 години

Predi 10ina godini kornito hodeshe s 3ma ohraniteli i vozeshe v golqm cheren djip... sigurno mnogo zmii e imalo po suborna togava ta e preglutnala svoqta nepriqzun

113

risk assessor.

преди 7 години

БСП са широко известни със своите изявени специалисти , експерти и капацитети!Каквото са казали- всичко е станало, каквото са почнали- всичко е завършено!Вярвайте на Нинова, тя никога не лъже!Викат й Госпожа Истина.

112

Krom

преди 7 години

До Анонимен 131 - и сега като дойде "Кори" - бившата *** на Костов, която "провидя" червената идея, като ще ги подгони ... , та Борисов ли не щеш, та Пеевски ли ...? Или първо ще "живне" Белене за да ти дръпне паричките, а после- току виж и валутния борд гътне... Нали Столетницата е пълна с милионери. Как ще операт заемите по бързо? Много просто племе сте това червените налъми. "Кори" ... баси и простотията. А Ламбо нема ли да поплаче малко на изборите, за къдем ... шушляк такъв.

111

Анонимен

преди 7 години

FACEBOOK страница "чист интернет " интерестна информация за червените *** !!!

110

Анонимен

преди 7 години

Лелеееее, какво квичене, какво грухтене от герберастите! Значи Кори ги е забила право в сърцето. Вият, плюят, искат си Баце. Искат си Банкянския крадльо и лъжец, който разсипа държавата. Продаде ни на Ердоган, разпиля армията, смаза Машкия и Среден бизнес. Отчаяние удари българина, светъл лъм нямаше при глигана от Банкя. Ограби каквото набара, особено катебе, 4.5 МИЛИАРДА, които делнаха с Шиши, Пеевски, Цецо Цървула, Искров и Плевнелиев. Цацата сигурно е прибрал тлъсто парче за да не ги закача.

109

Анонимен

преди 7 години

Готова е с три екипа !?Тройна кражба ни е подготвила червената чума !!!!

108

Анонимен

преди 7 години

Някой пък пуснал анонимна петиция до Путин ! - да въведе руски войски да ни спасяват от Турция. Всичките са толкова умни ! - руски войски в натовска държава А много умно направо счупи ***. Потресаваща ГЛУПОСТ !!!

107

Krom

преди 7 години

Ако това нещо ни управлява след изборите, то значи си заслужаваме блатото. Тази държава няма да издържи още един "Голям шлем". Но ... ако си искате Овчаров, то си е Ваше право.

106

Анонимен

преди 7 години

Страхувала се от змии, тогава да внимава да не си прехапе езика.

105

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да изпаднат в паника ГЕРБ. Нинова ще ви разкаже играта. Умна е. Страхувайте се, има защо!

104

месара

преди 7 години

за другарката *** или лошо , или нищо !!! е с такива обещания ни вкараха под съветско робство , сега със същите се опитват да спечелят избори . е кой нормален българин вярва на другарката *** че щяла да направи България държава мечта ? та нали неината партия унищожи България , безработица , режим на ток и вода , свръх ниски доходи , обезлюдяване на села и градове , ..........и се такива работи - дето сега щяла да ги оправи , и като заживеем едно богато и щастливо ........

103

65

преди 7 години

До анонимния,дето мисли ,че ,,Бойко като върне откраднатото,ще има пенсий и за родителите ни.Да ама не.Ако *** не ги бяха изнесли ,може би.След ДПС най голямата заплаха е БСП.Нали се разграничават от ,,лошите комунистиЩо се хвалят ча са столетници,а?

102

dzh

преди 7 години

Искате да ме убедите да гласувам за тая дърта чанта ли ве???? Хаха-няма да стане!!

101

65

преди 7 години

И азя гледах по Нова.Леле мале,че тя чак страшна бе.И много злоба има в нея.Като чие името Борисов_полудява.Тая е като Сталин.Има човек _има проблем,няма човек_няма проблем.Ако си мисли ,че Бойко и е главния проблем и без него ще цъфнем_ЛЪЖЕ СЕ!!!!А пък Виктор Николаев се изложи с въпроса_,..какво си казахте на срещата след победата на Радев_нали не беше любовна?Е то само това ни остава.Любовен червен диктат.Ама той нали се ожени за изборите.Не може комунист да живее в разврат.Да краде_може

100

Анонимен

преди 7 години

БСП са крадци и лъжци. Разправят че са леви, а разграбиха държавата за сметка на бедните. Затова днес нямя пари за пенсии. Това не е ли лъжа? Опомнете се българи!

99

Анонимен

преди 7 години

Тази ме отвращава.

98

Анонимен

преди 7 години

Ако българина гласува за това явно страшилище Нинова, значи тотално е изперкал и България я отпиши.

97

Анонимен

преди 7 години

Червени *** !!!

96

Анонимен

преди 7 години

Аз пък ще гласувам за ГЕРБ. Не че е супер, но просто няма нищо по-добро. Ако някой мисли друго, нека да обясни защо.