28

Анонимен

преди 7 години

Тия гербави социолози и в червата кого баламосват. ГЕРБ държи за гушата всички общини и 24 областни управители. Е кой може да ги бие по купуване?Ресурса е в тях. Безработните, ромите, тия които не стават за нищо а са назначени къде ли не...НОСЕТЕ СИ ВАША СИНЯ ХИМИКАЛКА НА ИЗБОРИТЕ. ТОВА СРАБОТИ ОТЛИЧНО НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И Е ЛЕЧЕНИЕТО СРЕЩУ ФАЛШИФИКАЦИИТЕ ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН.

27

bigpick

преди 7 години

Кой ги гледа тия социологически проучвания? Пълна скръб са, правил съм анкети за една агенция. Те на миналите избори бяха изненадани, изобщо не познаха.Всичко е натъкмяване и измислици

26

Наивен

преди 7 години

Купуването и продаването на гласове е престъпление.Гласове се купуват и продават.Престъпници НЯМА.

25

www

преди 7 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДОКАЖЕ ЧЕ ИМАМЕ ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ????

24

сулю и мулю

преди 7 години

То е безсмислено да се правят избори.Те социолозите казват резултата и тези избори не са изключение.Като дойде време за избори партиите да питат социолозите кой аджаба ще спечели и те който кажат той ще управлява.Така ще се спестят милиони за избори и губенето на времето на хората защото през годините както се вижда все му е едно на народа кой ще ги управлява защото той продължава да спи от турско насам.Ще ме извинявате но това е самата истина.

23

Анонимен

преди 7 години

До Само БСПЗападните държави печатат яко без бордове.

22

Мислеща

преди 7 години

Смятам, че изборите са предрешени и играчите вече са си раздали картите /депутатските места/. Всичкото друго е зрелище за тълпата, защото хляба поскъпва!

21

Само БСП

преди 7 години

Ако падне борда си плащам кредита за няколко месеца!То и тъй и тъй сме от е%аната страна, така че по-лошо няма да стане!

20

Бойко Борисов тиквен

преди 7 години

Аз съм Бойко Борисов тиквеника също като моите герберски платени *** съм със обратна резба и си падаме по мъже не по жени.

19

Анонимен

преди 7 години

По-малките партии в парламента не могат да оцелеят без да се продадат в коалиция. Патриотичните или паричния фронт са пребоядисан малък ГЕРБ и се продава на ГЕРБ за хубави депутатски постове.

18

Анонимен

преди 7 години

Мога да ви кажа, че Герб губят с много повече и са в паника!

17

Анонимен

преди 7 години

По-добре Нинова отколкото *** и *** Буда!

16

До 24

преди 7 години

Таман ще си платим заемите дето са ни заробили! Аз искам да стане хиперинфлация и държавата да почне на чисто! Банките да губят!

15

Анонимен

преди 7 години

Корнелия може да благодари на онзи *** Крум Зарков за спонтанната му шегичка в ефир... Добави на герберите поне 3% само днес.

14

Анонимен

преди 7 години

Ако стане министър-председател Корнелия Нинова има намерение да предприеме няколко бързи мерки: Ще отменя постановление 208 за заселване на бежанци в български общини. Ако не е приключила концесията на Летище София, ще я прекратя, защото се предава стратегически обект на турска фирма

13

Анонимен

преди 7 години

То е ясно, че оправия няма с това купуване. за какво въобще правим избори? Вместо избори предлагам на всеки 4 години да пускаме на търг 240-те депутатски кресла и партиите да наддават за всеки стол, като парите отиват в националния бюджет. На площада. Продадено! Взима си стола кандидата и си го внася в залата.Да няма скрито-покрито, да се знае всяка партия колко е платила. Така, де...

12

Анонимен

преди 7 години

Циркове мутация и още нещо простотия казано на български само простотии пиите си ракията.скоро няма да се оправим сутринта какво видях се ловнах за главата и затова се.дават пари *** народ проста държава борела корупцията толерира си техните е дано техните останат после ще се ловим за главите лошото е че невинни теглят от управия на държавата нашето наследство нашето бъдеще амин

11

2,8 МИЛИОНА

преди 7 години

АКО 2,8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ,КОИТО ГЛАСУВАХА С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА , ГЛАСУВАТ ЗА "ДА, БЪЛГАРИЯ" НА ХРИСТО ИВАНОВ ,НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ВЕДНАГА КЪМ МНОГО ПО-ДОБРО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ТРЪГНАТ ,КРАЙНО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА МАФИЯ БКП - ГЕРБ , БСП , ДПС , ДОСТ , Обединени Руски МУТРИоти , Ренегаторския блок , АБВ-Д21 , Нова Республика , ЦАЦАРОВ! МИСЛЕТЕ ХОРА , РУСКО-МАРОДЕРСКАТА МАФИЯ ВИЕ Е ПОДГОТВИЛА 35-50% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СЛЕД ИЗБОРИТЕ , ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ !!!

10

светнат

преди 7 години

Отдавна Цвъки е прозрял, че харча за шведски гласове е излишен.По-тънко излиза да купи цели избирателни комисии.Така де, чували с бюлетини са по-евтини от всяка хартийка по отделно.

9

мъдрост

преди 7 години

Ако изборите променяха нещо - щяха да ги забранят