20

MONING

преди 7 години

A DO SEGA SPACHA. XEM ERDOGAN IM KAZA..TEZI GRANDOMANI NE SLUCHAT NIKOI... GALKO ZA XORATA I POLIZAIA..ONAZI S MNOGOTO CHAPKI SAMO GI KOTKA..

19

Наблюдател

преди 7 години

Поредната в ЕС операция "след дъжд, качулка".....Сами си внесоха и развъдиха мюсулманите. Въпрос на време просто беше този атентат!

18

кой

преди 7 години

Какво разследване,в Лондон и големи европейски градове мюсюлмани затварят цели квартали и властта не смее да влезе там?кой позволи да се случи това?а сега се правят на изненадани и леят крокодилски сълзи.

17

Анонимен

преди 7 години

Значи, некъф блъска народ, налита на чингифай с ножка, а вие се чудите дали е тероризъм? Било работна версия?Тоя либерализъм съвсем ви е изпил мозъците.

16

Анонимен

преди 7 години

Започна мащабно разследване на атентата в Лондон.е какво да разследват разследващите, като то разследването е ясно ... :))

15

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНападнал е парламента. Това е опит за преврат..:)) Вчера беше 22-и. А 22 = 11+11 ... :)) 11 ли казах ?! познато число... :)))

14

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ги предупреди ама кой да слуша. Практиките им ще водят до това.

13

До 10

преди 7 години

Явно си някой тарамбука - камилар с име Хасан, Ахмед и нещо подобно. Отвори интернет и провери какви демонстрации се правят от брадатковци с бели шапцици, скандирайки против полицията, християнството и Англия. Толкова гнусни, нагли и гадни! Полицаите го охраняват, те им крещят но не смеят да юипна и едно ченге. Предимно пакистанци и от Бангладеш. Свобода, свобода но това е прекалено. Ако не ги натикат по затворите до един, ще си отстрелват ингилизи. Проблем на Тереза Мей.

12

Анонимен

преди 7 години

Нападнал е парламента. Това е опит за преврат. Да се освободят задържаните, нали това искаха и за задържаните от Ердоган за участието в пуча..

11

Дам

преди 7 години

Навремето за един убит ингилиз са избивали стотици тарамбуки , а сега си ги отглеждат със социални помощи ...

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко сте гледали в интернет, има радикални групи крайни ислямисти как преминават по улиците и крещят заплашително против Англия, полицията и Християнството.-даже ги има и заснети викаш. Много бърз джипиес са имали тия оператори - още преди ислямиста да си помисли да викне, оператора вече извадил камерата. :))що ли пък се пускат такива всяващи страх кадри на всеобщ достъп? аз бих се страхувал още повече, ако гледам такива кадри, даже бих изапднал в паника... :))

9

Анонимен

преди 7 години

Ейййй, тези се събудиха но за кратко. Известен амуджа, бил в затвора, от години е радикален, ингилизите както винаги толерантни и беззъби. Започнало разследване днес?? Защо днес, къде дремаха досега? Ако сте гледали в интернет, има радикални групи крайни ислямисти как преминават по улиците и крещят заплашително против Англия, полицията и Християнството.И полицията ги....охранява???Ето резултата. Великата Англия, МИ 5, МИ 6, сульовци! Убити са деца бе, нещастници!!Какво ще обясните на родителите?

8

BURZUM

преди 7 години

Аз предлагам всички бабаити от форума барабар с мъдератора да заминават в земите на ислямска държава и да се врязват в тълпите ислямисти с квот могат ...да викат Христос воскресе.....циника може да ги координира от еврогейска Германия....

7

Анонимен

преди 7 години

До хСлед дъжд качулка..ама от тия белите островърхи с две дупки на очите, нали ?викаш - хубаво е да има дъждец, че после да има повод и за качулка, нали !?

6

Анонимен

преди 7 години

До luckymanМухамедя ми е "любимия" заподозрян!.пък аз подозирам този, дето подозира другите, щото ми е най-подозрителен

5

luckyman

преди 7 години

До Анонимен 4Мухамедя ми е "любимия" заподозрян!

4

Анонимен

преди 7 години

До luckymanЕ, заподозрени поне бол!.ти кого подозираш?

3

luckyman

преди 7 години

Е, заподозрени поне бол! Десетки милиони нови европейци, вече!

2

реалист

преди 7 години

Започнете с запознаването на учението на исляма и с подпомагане християнството. Там е корена на проблема. Няма как да сложиш полицай до всеки ислямист, а те ще стават все повече в Европа, заради раждаемостта и миграцията.

1

х

преди 7 години

След дъжд качулка. До следващия Мехмед, Али и т.н.