20

Анонимен

преди 7 години

Християнския радикализъм е на една малка стъпчица вече. А той се е доказал като може би един от най-безпощадните в историята. Имат ли си дори далечна идея какво ще им се случи на мюсюлманите в най-скоро време?Който се е заял с белия човек, добро не е видял.И цялата тая терористична истерия ще преобърне процеса на отмиране на европеидната раса. Просто като реакция на външното въздействие.

19

Шабан Шаулич

преди 7 години

Ще ги храните и ще ви ,,пющят,, ...

18

Анонимен

преди 7 години

СТИГА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО !!!! ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ДА СТЕ СЕ МАХНАЛИ ОТ ЕС!!! И ЛОНДОН ЩЕ ВЗРИВИТЕ САМО И САМО ДА ОСТАНЕТЕ В ЕС ПИЯВИЦИ!!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Политиците ще продължават да ръсят клишета и да говорят празни приказки, докато хората продължават да не им търсят сметка и отговорност, а след всеки атентат палят свещички и закачат панделки! Европеецът го стрелят и секат на всеки ъгъл, на всяка улица, а той продължава да е солидарен и съпричастен. Е това ако не е Стокхолмски синдром, не знам кое е...!!

16

Анонимен

преди 7 години

Тази грозновата лелйа си дрънка глупости. Нямало да се подават на терора?? Как бе лелче? Цяла Англия е пълна с радикални ислямисти които открито пропагандират радикален ислям. Защо не са по затворите? Не се ли разбра, че са врагове на прогреса и цивилизацията. И как точно няма да се подават? С общи приказки, писъмца и меченца, свещички на мястото на убийствата, хванати за ръце с тъжни лица??? Като чакат да си ги газят, да си чакат. Минете през Лондон и Париж да видите, бял човек няма!

15

дочо

преди 7 години

Гадно място е Лондон,но хиляди българи бягат да живеят там и не искат да чуят за мъжка просперираща руска България.Както децата на Путин и те са разбрали че в еврогейска западна Европа е по добре от руско-българската ***.

14

Анонимен

преди 7 години

Ще се съберем ,ще попеем хванати за ръчичките и няма да де дадем .

13

Анонимен

преди 7 години

Само приказва Мей а реално не може нищо да направи, превърнаха Лондон в ислямско сборище

12

Бюлент

преди 7 години

Г-н Ердоган ясно ви го каза вчера - за европейците вече няма безопасни места.

11

Еуролиберал

преди 7 години

Трябва да изпеем песен за толерантността и разнообразието от полове.

10

Анонимен

преди 7 години

каквото сам си надробиш, това ще сърбаш...

9

Fear is the key

преди 7 години

Почти няма място на планетата, където англичаните да не ходили да тероризират, грабят и колонизират. Затова никакво съжаление за тези проклети варвари. Що се отнася до страха и терора, видно е, че са факт сред целия им народ.

8

Анонимен

преди 7 години

Великобритания отдавна се е подала на терора,англичаните са малцинство в собствената си столица ,единственото ви спасение беше да спрете притока на *** от Британската общност ,и да наемате източно европейци на работа,а правите точно обратно.Явно е ,че сте с психясали и се мислите за много велики,тарамбуките ще ви докажат ,че не сте.

7

luckyman

преди 7 години

Вие и за пари, докарахте мюсюлманите в Европа, въоръжаихте ги, обучихте ги, лобирахте им, финансирахте ги, тъпкахте християни заради тях... ..години, десетилетия и поколения наред.. ..докато са размножат като *** тука и сега се чудите откъде дойде терора!

6

те

преди 7 години

В такива случай важи поговорката,каквото сам си направиш и господ не може да ти помогне,спомнете си участието на Англия в агресията срещу Ирак,Либия,подкрепата за терористите в Сирия!

5

Анонимен

преди 7 години

Всички пеят едно и също и терористите си правя каквото си пожелаят. Се га ще се изредят хиляди съболезнования и до там. Великите сили се правят само на много велики, ама нули.

4

Анонимен

преди 7 години

Куд куд кудяяяккк ...

3

Анонимен

преди 7 години

Ду.хайма. Аллах акбар

2

Анонимен

преди 7 години

Същите грамофонни плочи като нашите политици са и онези там :) "Продължаваме напред!"

1

zeus

преди 7 години

Като овце на заколение, ама какво да се прави като брaдaтите станаха повече от белите...