26

Магазинера

преди 7 години

До ДесенМоже би щяха и да го намерят изхода англичаните, ако европейците не бяха им се обидили и решиха да ги разкарат

25

Анонимен

преди 7 години

Айде, вън за ингилизите.

24

Анонимен

преди 7 години

***, ПО-***, ИНГИЛИЗ

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Опасявям се, че изходите за БГ-то отдавна свършиха, а всички избори и възможности са с предизвестен край. Разбира се, освен Терминал 2.

22

Анонимен

преди 7 години

Икономиката на България е съсипана и зависима от субсидиите на ЕС (които след 5 години спрат), населението тотално опростачено - разбира се на западна Европа не и трябват умни, кфалифицирани и мислещи слуги и чистачи. За България има два изхода - да вегетира още 5 години докато спрат фондовете от Брюксел и тогава да рухне и ли да излезе веднага от ЕС колкото се може по-скоро и да търси други възможности.

21

Анонимен

преди 7 години

Мястото ни не е в ЕС. ЕС е гибел за България.

20

Space X

преди 7 години

21 Факт ее всяка жаба трябеа да си змае гьола и английският гьол не е твоят гьол и никога няма да бъде. Англичаните винаги са били с единият лрак навън.Не приеха еврото пазареха се навсякъде и винаги бяха приливигитована сттана в ЕС. Но това е Великобритания все пак.

19

Анонимен

преди 7 години

До 16 Много си прав. Английските политици изиграха една бърза игра , но загубиха. Хората се подведоха по оня популист и плана за шум се обърка.Както се видя Германия нито ги моли, нито и пука. Казаха им само: Да :))Англия реално не вземаше важни решения,както искаше. Германия го правише и ще го прави.

18

Анонимен

преди 7 години

до 19Това дето си го написал и ти не можеш да го разбереш. Факт.

17

Анонимен

преди 7 години

И като излязат кво ще стане??? НИЩОПросто,ще загубят едни големи пари и привилегии, част от едрите бизнеси ще се преместят в други държави. Туризмът ще им намалее. Германия се превръща в лидера на Европа! Това става.. англичаните не можаха да го преглътнат.

16

Space X

преди 7 години

17 но ти си жив умрял ако не е ЕС и не се прави на. Жабата която видяла че подковават коня надигнала и тя краче

15

Десен

преди 7 години

Англичаните винаги са имали качествени политици, и винаги са си гонили интересите. Тук обаче не прецениха ситуацията и сбъркаха. Камерън обяви този референдум за да има по изгодни позиции при договаряне на условията с ЕС. И успя да договори изгодна сделка. До тук всичко им се получаваше добре. Камерън обаче не очакваше подобен резултат от референдума. И самите хора в Англия не бяха много на ясно за какво гласуват. До последно си мислех, че ще намерят изход.

14

Анонимен

преди 7 години

Турция като не е в ЕС да не са умрели случайно. Целия зор е хрантутниците в Брюксел да си запазят постове и заплати, като има ЕС. Затова се опитват да притискат Великобритания, та и ако други си тръгнат ...край.

13

OMG_Lucker

преди 7 години

Според мен е добре преговорите да приключат за 2 месеца, не за 2 години. Британците не си научиха уроците, какво имам предвид- ако желаете заинтересувайте се защо UK влиза първоначално в ЕС. Накратко: по болезнен начин UK осъзнава, че вече не е "велика сила" и влиза в ЕС за да може играейки водеща роля в съюза, да играе и водеща роля на световната политическа сцена.Та ще си осъзнаят грешката рано или късно и ще видят ОГРОМНИТЕ преимущества да си в ЕС и повярвайте ми- ще искат да се върнат.

12

ОБИЧАМ ЕВРОПА

преди 7 години

Най хубавото нещо е ЕВРОПА! В ЕВРОПА се чуствам Човек.

11

Анонимен

преди 7 години

Туй ингилизите защо излязоха от европейския сьюз след като бяха на супер далавера и тьй тьй никой не разбра!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Ба приятелю да не сее влюбил сигорно то от пубертета ще да е иначе не си го обеснявам ударил го е на икономика ето отде идва сивата икономика на държавата

9

Анонимен

преди 7 години

Оня ден заредих газта свърши колегата мина една магистрала умори се 20 минути. почивка друже икономисваш за закуска ли гледам опнал жицата на дружба и се засхласнал

8

до 7 гошо

преди 7 години

Еми нищо,щом не искат източно европейци,да се задоволяват с индийци,пакистанци и други екзотични народи от бившата им империя,явно за англичаните тия са по надарени във всяко едно отношение.

7

Анонимен

преди 7 години

Евробюрократите трябваше да се съгласят да остават Шотландия в ЕС,като се издигнат КПП ,и границата се охранява ,си е фактическо отделяне на Шотландия от Британия, тогава англичаните ще ги заболи най-много.