13

Гост

преди 7 години

Последователи на "религията на мира" ...

12

Анонимен

преди 7 години

Всъщност на статистиката интересното е това, че нападенията са станали в "обществено сигурни условия".

11

читател

преди 7 години

Да не забравяме 400 деца в Беслан, 150 посетители на театъра в Москва, 40-50 човека в метрото в Москва и др.А също така ~ 200000 избити кюрди от Турция и Ирак, 1200 села разрушени от Турция, хиляди отровени с газ от С.Хюсеин,над 2.5 милиона избити от руската армия в Афганистан за 12г.Сметката е дълга, важно е как и кога ще се прекрати.

10

bulgaro

преди 7 години

London..50 ubiti..Paris..280..Madrid..42. Bruselles..35...Bagdat..220000 ubiti..Damask..280000 ubiti..Tripoli..55999 ubiti...Zapada e v osnovata n'a tozi konflikt

9

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега да сме съпричастни към това убийство. Как, с цветенца, меченца, запалени свещи, песнопения, държане за ръце, прегръдки с муслита които показват обичта си към Останалите. И така до кога? До следващото убийство. Ще има, още ще има. Не се ли вземат радикални мерки. Ето защо хората от Елин Пелин и Белово са прави. Много ми се иска, не дай си Боже да стане такава гадост у нас, какво ще кажат слугите на Тиквара от тези скапани телевизии? У нас трябват независими медии а не платени глашатаи!

8

Анонимен

преди 7 години

Няма ли някой брадатко с Ф//ЕС да причака Тиквара нейде и заедно се възнесат при аллаха. Тогава ще призная амуджите, че правят нещо за обикновените хора.

7

Анонимен

преди 7 години

А рeзньoто Ердоган продължава да заплашва, че ще ни прати още от неговите терористи, ако не му поднесем граничарите си на заколение.

6

FAKE news

преди 7 години

Всичките са фалшиви и никой не пострадал!Спрете вече с дезинформацията моля!

5

Анонимен

преди 7 години

Лошото е че го отнасят обикновените хора. А тези които го допуснаха това са с охрана и бронирани коли. И тези капоти трябва да слязат от тях и да се движат като обикновенит хора. Докато не дойдат на нашия, няюа да има промяна. Ще идва вчера тиквата в нашия град и блокират града заради него. Що?

4

Анонимен

преди 7 години

Гледам по НОВА, един мухъл ни заявява, че пакистанец му казал, че това било лудост а не изразяване на ислямска омраза??? Акцията била самосиндикална???? Отново обработка от нашите продажни телевизии, ме няма радикален ислям! Как да няма, но БТВ и НОВА се опитват да замазват както винаги такава античовешка проява, убила съвсем невинни хора. Забрана за религията ислям с референдум!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Много хора умират и в Багдат , с какво те са по-малко важни от тези в лондон...Не така, брат? Иначе казано, когато атовете се ритат, го отнасят магаретата...

2

Анонимен

преди 7 години

Англичаните си събират от десетилетия амуджи. Оставят ги свободно да разпространяват гнъсната религия. Ето резултата. Защо не я забранят? Всички ходжи и подобни резньовци да изгонят. Искат още да бъдат избивани, добре, ще бъдат. И така до кога? До кога???

1

ами

преди 7 години

Всичко това можеше да не се случи!Можеше,но.....И ако жертвите не бяха обикновени хора,а тия които са виновни за приемането на тези терористи,друго щеше да е!И какво ли още ни чака???.......