31

Дилян

преди 7 години

До Анонимен 28"... от около месец се вижда че Държавата заработи..." Осъзнай се! Аз не искам държава, която да опрощава лихви, като изнасилва Търговски предприятия и банки. Не искам държава, която опрощава данъци на новосъздадени фирми! Не искам държава, която да индексира пенсии преди избори, да увеличава майчинство и социални помощи, защото това е масата от електората й. Искам държава, която създава условия за труд и бизнес. Нека всеки сам си носи отговорността за решенията си.

30

Анонимен

преди 7 години

vse sponsori na prokuraturata i povecheto politicheski partii u nas

29

Сандокан

преди 7 години

а братя -галеви си живуркат живота нейде в Западна Европа.

28

Дельо

преди 7 години

Надявам се никога да не намерят "убиеца" от Соло, дето защитавайки себе си и жената с него затри две самозабравили се дрогита, мислещи се за безсмъртни. Точно така се постъпва при самозащита, за да не заминават невинни. Пък после ще се доказва имало ли е условия на неизбежна самоотбрана или са били превишени или....тинтири-минтири.

27

Анонимен

преди 7 години

Излиза, че Интерпол трябва да върши работата на родното "правосъдие" - съд,прокуратура,полиция. Защо тогава се дават повече от 1 млрд. годишно за тези структури, след като не вършат работа за 5 стотинки?

26

той

преди 7 години

ами тези съдии --- в ареста с доживотни, докато не се открият и върнат подсъдимите ..... и нещата лека полека ще спрат да се случват по начина описан в статията.

25

ВЛАСТТА РАЗВРАЩАВА

преди 7 години

Абсолютната власт - АБСОЛЮТНО. Когато СЕДЕ.РАСТИТЕ разгромиха органите на държавата след ПРЕВРАТА 1989 направиха съдиите НЕПОДКОНТРОЛНИ с идея да сложат свои хора там. Да, те го постигнаха, като реваха за комунисти, милиционери, агенти и.т.н. Стигна се до парадокса един Пресседател на Въховния съд - Славов да има безочието и глупостта да заяви публично раболепието си с думите "Аз съм Костовист". Е няма как бандитите, които имаха много пари да не съблазнят съдии, прокурори и полицаии

24

БАНДИТА от БАНКЯ

преди 7 години

Всичко го знаят къде е, ама пак никой не го търси. Те това е зависимото уж независимо Правосъдие

23

Анонимен

преди 7 години

Не държава, ами разграден двор. Че то селски двор поне ограда, врата ... а цяла държава - само лапачи.

22

ме-ееере

преди 7 години

Интерпол бетери нашата родна милиция

21

Ъхъ!

преди 7 години

До АнонименНе си прав - *** ще замине за Москва! Заедно с всички вас, нагли,некадърни комунисти!

20

Анонимен

преди 7 години

Съвсем скоро списъка на търсените ще се увеличи с още двама ЦЕКО И БОКО.

19

спонсор на МВР

преди 7 години

А какво става със 192-те неразкрити убийства, откакто царува пожарникаря? Когато той беше генсек на СИК, пардон, на МВР?

18

Анонимен

преди 7 години

Те ги търсят,............................*** гледат да не ги намерат.

17

до 18

преди 7 години

Ти в България ли живееш или някъде другаде ?Как по-точно е заработила държавата ???

16

Анонимен

преди 7 години

За братя Галеви има някакъв шанс да ги върнат, тъй като покровителят им вече не е премиер, а от около месец се вижда че Държавата заработи (отказа за екстрадиране на българските граничари в Турция, намесета в геноцида над миньорите в рудник Оброчище и др.).Ако Борисов беше премиер нашите граничари, които са убили турския рибар нарушител при изпъленение на служебния си дълг, щяха вече да гният в затворите на господарят му Ердоган.

15

Анонимен

преди 7 години

А къде са Фидосиева и Дянков ?

14

Анонимен

преди 7 години

Независимият Български Съд е виновен за тези избягали престъпници!Съдиите вземат пари и пускат престъпника...

13

Анонимен

преди 7 години

В този списък липсва синът на една двеста килограмова габровка. Някаква изпълнителка на съдебни номера. Звезделица зврзделинова й е името.

12

Анонимен

преди 7 години

и всичките избягали по времето, докато Мутрата беше премиер ... забележете