46

още факти

преди 7 години

До ИСТИНСКИ ФАКТШест деца на път за църква, премазани от пиян шофьор в Симеоновград 24.04.2011 г.

45

4уденко

преди 7 години

ТЕ ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И НА БАБА БЕТИ ПРАТИХА ЗЕТ (ЗА СЪПРУГ НА ДАЯНА) АМА НЕЩО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ МОЖЕ БИ ТОВА Е НАЧИНА . . .

44

ноо

преди 7 години

проблемът на британците не е исляма, а българите, румънците и поляците! Смешници!

43

Към 51

преди 7 години

тВА Е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИ, НО ИМПЕРИАЛИСТИТЕ НЯМА ДА ГО ВЗЕМАТ ЗАРАДИ СВОИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ И ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ!

42

не е вярно!

преди 7 години

няма ислямски тероризъм, мюслитата не са лоши хора, Турция е надежден партньор! Проблемът на Запада и Британия са източноевропейските емигранти и русия! ХАХАХАХАХАХААХА!

41

Манолски

преди 7 години

предлагам всички чал.ми да бъдат изгонени от ЕС. Съгласни ли сте ?

40

Анонимен

преди 7 години

Нагъл Фураж направил ли е изявление от Брък-ин-хамалския дворец?Живо се интересуваме какво салто мортале ще направи, за да метне слуз по нас?

39

Анонимен

преди 7 години

Мулти-култи-гей-***-феминизъм-франкенщайна започна да се разлага.Върховна новина!

38

Анонимен

преди 7 години

До РадостинРадуковТака е, "радикален" ислям няма. Има само ислям, който си е по дефиниция радикален.

37

ИСТИНСКИ ФАКТ

преди 7 години

До Факт. ***, като казваш фактите, ги казвай докрай, а не селективно, за което ти плащат. Църквата" Света Неделя" е взривена от международния коминтерн, който е е...л мамата на не една нормална християнска държава, и най-вече на Русия. Същият тоя коминетрн в момента е не в Москва, а в Брюксел. Това не е обединена Европа на равноправни държави, а комунистически каганат.

36

до факт

преди 7 години

До фактЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ БЪЛГАРИТЕ И РУМЪНЦИТЕ . . .

35

Радвайте се сега

преди 7 години

Успех във адаптирането и приобщаването на мюсюлманите във вашите култури и държави, драги ми европейци! Досега нищо не постигнахте-гърмят ви, изнасилват момичетата ви-а вие си мълчите и им защитавате правата! Е,може би от утре, най-късно от понеделник-мюсюлманите вече ще почнат да се приобщават-те са толкова невинни и мили,нали така? Иначе се гордеете ,че избрахте кмет-мюсюлманин, немците се радваха,че кмета на Берлин бил гей-ами бравос-каквото повикало-такова се обадило...

34

факт

преди 7 години

До Кмета е...?При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .

33

Кмета е...?

преди 7 години

Другари и другарки, ако не знаете или сте забравили- Кмета на Лондон се казва Садик Хан и е първия мюсюлманин -кмет на Лондон. Законно избран от консервативните ингилизи. За какви мерки за сигурност говорим тогава-избират си мюсюлмани за управници, а после-що ги гърмели. Ами вместо Кралицата-да сложат Ердоган направо за крал!

32

as

преди 7 години

искате мултукултурализъм, на ви мултикултурализъм

31

газ-спирачка-камера

преди 7 години

40 ранени..? Това и Рамбо с танка в Афганистан не може да го направи бре.. Изводът сега какви ще са им дрконовските мерки на инглизите, визи, как ви звучи..?

30

Анонимен

преди 7 години

Най-отвратителното е че 42% от мюсулманите в европа по техни думи одобряват тероризма, дори не го крият така както им позволява корана да лъжат неверниците като нас и изпитват огромен кеф защото това е техният джихад.

29

1

преди 7 години

"Няма да правя коментари относно самоличността на нападателя. Но ние отдаваме приоритет на версията, че той може да е бил вдъхновен от ислямисткия тероризъм"Не може да бъде ! Някой използва думите "ислям" и "тероризъм" без да обяснява, че исляма е миролюбива религия.

28

Анонимен

преди 7 години

В родината на лондонският кмет живеят в средновековието и още пребиват жените с камъни.Лондон е най-мьият град.Така че дали едни пришълци убиват други няма никакво значение на цивилизацията.

27

Анонимен

преди 7 години

вече си мисля, че медиите и европейците изпитват някакво извратено удоволствие , когато има убити от ислямисти . Айфеловата кула била изгасила светлините в знак на съпричастност....жю сюи лондон ...бляк ...*** без капка чувство за съхранение . Вместо да прогонят всички потенциални терористи , те мигат на парцали