39

друг факт

преди 7 години

До фактТЕ ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И НА БАБА БЕТИ ПРАТИХА ЗЕТ (ЗА СЪПРУГ НА ДАЯНА) АМА НЕЩО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ МОЖЕ БИ ТОВА Е НАЧИНА . . .

38

Сс

преди 7 години

Темата е за Лондон.

37

факт

преди 7 години

До АнонименПри атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .

36

Анонимен

преди 7 години

Само Брайвик ще оправи нещата.Свобода за Брайвик !

35

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКак какво? Ще рисуват по тротоарите с тебешир, ще трупат цветя и плюшени играчки и ще говорят как "няма да се поддадат на страха". Типичните следатентаторски евросодомистични дейности.В какво жалко нещо се е превърнала Европа.

34

Анонимен

преди 7 години

След като в Западна Европа има милиони мюсюлмани това ще става ежедневие . Следва граждански войни и размирици . Така и правителствата на тези Държави не разбраха или не искат да разберат простата истина . Затваряне на границата за мюсюлмани. Браво на Тръмп , това е истински Президент .

33

Моля ?!

преди 7 години

Ама чакайте бе, нали най-голяма заплаха им бяха българите и румънците ?!Май ние не сме толкова страшни...

32

Анонимен

преди 7 години

И какво ще направят сега?Ще вземат ли мерки?Или само ще съжаляват за жертвите?

31

Анонимен

преди 7 години

Света настръхна България не! То у нас само на ден в София стават по 100-200 ПТП. Почти всеки ден умират хора в катастрофи.

30

Европеец християнин

преди 7 години

Не искам да са тъжни и съпричастни.Трябва да са ядосани и бесни. да вземат ЖЕСТОКИ мерки за оправяне на положението.

29

Анонимен

преди 7 години

В Израел,събарят до основи къщата на атентатора и роднините му, и ги изселват от Израел веднага,за да не се ползват от паричните средства които ще получат от терористичните организации като награда за атентата,а тук на снимките парамедици правят опити да го реанимират с парите от платените данъци и здравни осигуровки от жертвите!

28

Кико

преди 7 години

"Светът" незнам, но политкоректните ни лидери един през друг се уплашиха, да не би някой бял, нормален християнин да развие Ислямофобия! Ужас! Представят ли си?!?! Току виж започнали да обвиняват най-мирните хора по света -мюсюлманите, в престъпления, които "нямат нищо общо с исляма"! А що се отнася до белите европейци, християни - политкоректните управници са спокойни за бъдещето им, защото знаят - Корана има план за тях!

27

fhvthcu

преди 7 години

Заклеймяват... Тъжни били ... Радикалният ислям е обявил война на християнството и нашите ценности. Какво е общото между всичките извършители на терористични актове? Религията, която изповядват. След като лесно можем да артикулираме проблема, ясно е и как да бъде разрешен. Досега не съм чул будист да извърши терористичен акт ...

26

Анонимен

преди 7 години

плямпалата плямпат... отврат

25

Анонимен

преди 7 години

Светът ли? Шепа самозабравили се пост-империи не са СВЕТЪТ. По-точното е, на Света му писна от пост-империите.

24

Анонимен

преди 7 години

Това става ТОЧНО 1г. след миналогодишните атентати в Белгия. Случайност?

23

Анонимен

преди 7 години

Една голяма част от света празнува и скоро ще ви дойде на гости.

22

Анонимен

преди 7 години

R-доганя заплашва Европа, а малко след това - атентат. Съвпадение?....Той не ги заплаши, предупреди ги до какво води политиката им подкрепяща и отглеждаща терористи.

21

Анонимен

преди 7 години

Продължавайте да приемате кюрди и да толерирате пкк

20

Папата

преди 7 години

Крачета мия! Парасъз и по възможност яко гъбясали. Обожавам ги. Ммм как приятно ухаят само. Оргазъм за обонянието