49

Edin

преди 7 години

До ShoppMnogo si tup Sashe! May ne e ot skoro.

48

DarkLord

преди 7 години

Още един превъртял инженер :) Културна особеност няма страшно - аллах ще му даде девиците в рая...

47

Щирлиц

преди 7 години

Да припомним на англичаните думите на българомразеца Чърчил:"Нека продължат да взимат лекарството."Е,господа англичани,приятно лечение!

46

Идеалист

преди 7 години

Спомнихте ли си недалечните години, когато жадни за петрол и свръхпечалби под предлог. че Садам може да отрови света с химическо оръжие започнахте да разорявате Близкия Изток. Не арабите са виновни, те си живееха спокойно в техните земи, вие сте виновни, алчни лицемери! Крийте се сега в подземията на парламента си!

45

Анонимен

преди 7 години

До ДодоАма глобалистите левичари ли са? Щото си мисля, като гледам, какво направиха от света за 20-тина годни, че са мракобесни ***, които искат всеки човек на планетата да им е подчинен - безропотна, безмисловна твар, без налични пари в джоба - само с банкови карти, с чипове и сензори в мозъка, пръстови отпечатъци и строго направлявани маршрути...

44

Гост

преди 7 години

Ислямът е религия на мира, човешките права, равенството между половете и демокрацията. В него няма омраза към другите. Великобритания трябва да спре мигрантите от ЕС, да приеме повече от мюсюлманските държави и да изгради повече джамии, за да разпространява любовта между хората. Терористите сигурно отново са българи и румънци, както обикновено - статистиката го доказва. Типичният атентатор е бял, европеец, християнин.

43

Ехчо

преди 7 години

Разбира се,когато стане напечено на улицата, дебелосерците в парламента се крият побледнели от страх да не ги застигне народната любов ! Така се крият навсякъде тия некадърници.

42

Анонимен

преди 7 години

20-30% безработица в ЦЯЛА Европа, а тия ни убеждават, че прииждащите орди били... работна ръка? Бре? Сериозно ли? Не подмяна на населението, не геноцид, а "работна ръка"?Е, и малко бомби и убийства, за в бъдеще повече и всеки ден.

41

Анонимен

преди 7 години

Един път додо един път циганик...Каква е разликата...Интелект като на запъртък.

40

Анонимен

преди 7 години

Това са бездарни художествени самодейности. Не се прави така. И гражданскс война не могат да разпалят като хората.

39

Додо

преди 7 години

До *** до ДодоИ за секунда не съм имал намерението да правя паралел между исляма и животинския свят. Сравнението го използвах просто като алегория на това, колко вероятно е мюсюлманина да го удари на съвест и да се извини за делата си - било то изнасилвания, взривявания или кланета на неверници.

38

Анонимен

преди 7 години

Просто за справка. Brexit ще засегне гражданите на ЕС живеещи и работещи във Великобритания. Той обаче в никакъв случай няма да засегне прииждащите зачалмени и наметнали чували от т.нар. британска общност. Всъщност положението вече е изпуснато от контрол. А госпожата Мей е един от най-големите борци срещу "ислямофобията". Включително е налагала забрана за влизане във Великобритания на лице критични към исляма. Едно е да участваш в хибридните путинови войни срещу ЕС, друго е да се бориш с ислям.

37

преди 7 години

4 убити в това число и един полицейски и 20 ранени ,но има доста с тежки ранения . Едновремено е станало две нападения едното на моста ,а другото около парламента .

36

Циник до глупчо

преди 7 години

Заради различия в религиозното тълкуване - избиват се взаимно - бетер животни!

35

Анонимен

преди 7 години

Изкарал шарнир човека а те взели го убили ами демокрация.

34

глупчо

преди 7 години

В мюсулманските държави Ирак,Сирия,Афганистан,Либия,Турция всеки ден има атентати с най малко по 50 загинали.Ако ислямисти са във война с християнството,или бежанци ислямисти правят атентати в Европа,защо мюсулмани всеки ден се взривяват на някой пазар или улица пълен с мюсулмани?В Европа за две години да има общо 400 убити,в мюсулманските държави са хиляди убити след атентати.Странна работа.

33

Додо

преди 7 години

До *** до ДодоНека да сме реалисти! Мюсюлманите са такива, каквито са и исляма е такъв какъвто винаги е бил - жесток, безцеремонен завоевателен, политически култ към смъртта. Да чакаш от мюсюлманин състрадание, или да се извини за убит "неверник" е все едно да очакваш някоя лисица за се разплаче за изядена кокошка! Виновно за ситуацията в Европа и света е тежкото морално разложение, докарано от "прогресивните" политици - левичари-глобалисти и тяхното катастрофално-силно влияние над медиите.

32

Преслава

преди 7 години

Аааа всичко е наред щом Тереза Мей е невредима и в безопасност

31

Анонимен

преди 7 години

Накрая всички ще останете много изненадани от причината.Истината никога не е очевидна..

30

До циганик

преди 7 години

Мне, излиза, че си си опразнили горния етаж. Дай го под наем, може и да се напълни.