18

Анонимен

преди 7 години

Просто си помислете колко време от живота си бихте изкарали в грижа за чужди проблеми вместо за своите собствени. Защото не се заблуждавайте, проблемите му/й може и да са ваши, но всичко останало си е негово/нейно. Прочетете отново - ми той/тя е закоравял егоист, а и вие точно като такъв ще си го отглеждате щом сте съгласни на такова отношение към вас.

17

Анонимен

преди 7 години

Най-обикновен стокхолмски синдром.

16

До 16

преди 7 години

"Лошо момче" не означава, че се държи лошо с гаджетата си. Напротив.Много по-често се случва девойката да бъде егоистично употребена и после отритната от страна на някой мазник мамино синче, който много добре си знае интереса, използва хората като салфетки за еднократна употреба и не му пука дали ще ги ощети и колко ще ги нарани, но иначе умее да се подмазва на силните на деня, да прави добро впечатление на лелките в квартала и да изглежда благонадежден, възпитан и много добричък.

15

Анонимен

преди 7 години

Жените си падат по лоши момчета, после реват. Е, кой каквото си направи и цяло село не може да му го направи.

14

Анонимен

преди 7 години

Статия за тийнейджъри и слабоумни патки

13

Карла

преди 7 години

Анонимен 14, ако жените имаха повече чувство за самосъхранение и себеуважение, погледнато чисто еволюционно, изобщо нямаше да отглеждат мъже. Разбирайте и в прекия и в преносния смисъл на глагола "отглеждам". Мъжете са агресивен, себичен, силов пол. Същевременно без наличието на жена, която да ги обгрижва, бавно се превръщат в клошари.

12

Анонимен

преди 7 години

Прочитайки всичките 8 точки и с великодушно разбиране към наивното девойче и задействания ѝ майчин инстинкт, реалността е, че може би ще трябва да минат 20 години в напразна самота, да се включат другите два инстинкта на самосъхранение и самоуважението, за да ѝ дойде акъла в главата, макар и доста късно.

11

Карла

преди 7 години

В любовта няма равенство. Единият винаги е повече обичан, а другият е повече обичащ. Жените, чисто еволюционно, предпочитат да бъдат обичаните, тъй като тяхната безусловна любов по-късно отива към децата. Съществува обаче момент, когато жената дава същата тази безусловна любов на мъж, който пък, чисто еволюционно, не знае какво да прави с нея и токсичното положение става факт. Хватката е стоманена, задушаваща, невъзможна за поддържане връзка. С него не става, а без него изобщо не става...

10

здрасти

преди 7 години

тези дето тичат след нелумпени у наше село ги наричат златотърсачки

9

Анонимен

преди 7 години

веднъж пожелал раздяла и шута! безкомпромисна.

8

hubava statiq

преди 7 години

no nqma i edin red po temata:3asto Zenite ti4at sled l.umpeni

7

Корекция

преди 7 години

някоЯ по-засукана

6

До 6

преди 7 години

Щом досега не се е появил, значи тази вечер в лудницата е дежурен някой много упорит доктор. Работи си на компютъра и не става, за да се разходи по коридорите, да иде до двете нули или да се усамоти с някой по-засукана мед. сестричка.Затова горкият Минко само се облизва отдалеч, докато дебне дали ще може да се шмугне в кабинета и в отсъствие на доктора да ни прати някоя вест за подвизите, които върши насън :)

5

Куха лейка

преди 7 години

Това се казва.... Истинска Любов, поредица от срещи и раздели.... ха-ха смях.... страх че друг няма да я срещне. Кухи ***...

4

Анонимен

преди 7 години

Тихооооо.Нека Минко да се изкаже първи ! :D

3

Анонимен

преди 7 години

Защото се набират на голям ?!

2

Анонимен

преди 7 години

Може да го харесваш много, но любов не се изпросва.Ако той не те харесва или не желае да се обвързва със сериозна връзка, просто го игнорирай. Може да ти е тежко, но момчета има колкото щеш. Някои от тях мечтаят за жена точно като теб. Връзката с такъв ще вдигне самочувствието ти и най-вероятно ще го обикнеш, когато оцениш какво е готов да направи заради теб.

1

Значи си тъпа патка,

преди 7 години

щом продължаваш да се занимаваш с него.Излизай по-често, не е нужно винаги да те придружава приятелка или да имаш извинение за пред Него, ако случайно те срещне с компания или с друг мъж.Има златно правило. Ако някой веднъж демонстрира неуважение спрямо теб и ти се опиташ "да оправиш нещата", прощавайки без да ти е поискана прошка, той ще продължи да се отнася към теб жестоко и с неуважение.Не бъди глупачка! Не си опропастявай златните години.Но след време му върни тъпкано!