34

Анонимен

преди 7 години

Може би искат да докарат инфаркт на кралицата, за да и помогнат без паролите, че паднал бигбена или прочее.

33

Циганин

преди 7 години

Това не го знаех ,благодаря ! Бих казал ,че и Симеон не е стигнал без причина до Константинопол .

32

Анонимен

преди 7 години

Добре, че не научавам новините първо от този сайт че щях да стоя в неведение....

31

Велики сте Днес.

преди 7 години

Поредния терористичен акт в Европа, с убити, в столица като Лондон, а вие сте го закучили в едно малко каренце в средата, при положение че това де факто все още се случва. В момента в който пиша това, шефа на полицията дава първото си изявление. Отгоре - кюрдска сватба, 19 годишен сменил пола в Кюстендил.... а това забито долу в едно малко каренце....Е вече ми е ясно на коя копанка се храните.

30

Факт

преди 7 години

До ЦиганинНе бъркай повод и причина!Като се почне от Троянската война,та до наши дни,войните си имат достатъчно дълга предистория.Някое извънредно събитие може да даде началото,разбира се,но не е решаващо!Да не мислиш,че ахейците са се мотали около Троя заради една к**ва?Високите такси за преминаване през Проливите май са по-основателна причина!

29

Картон

преди 7 години

Англичаните бързо да занесат плюшени мечета и балони на моста, че да не ги опраскат пак. Макар че това им е малко.

28

преди 7 години

Първата световна е започнала благодарение на атентат .

27

Факт

преди 7 години

До чакалаТея дето направиха 11.09.01 са същите дето разбутаха Близкия изток и насочиха фалшивите бежанци към Европа!Това е дългосрочна програма за дестабилизация.Гледайте филма "Шоковата доктрина" и всичко ще ви стане кристално ясно!

26

Паметлив

преди 7 години

Май на европейските политици ще се наложи да си припомнят историята и най-вече два раздела-Османско нашествие и Испанска Реконкиста.Първият ще им покаже проблема,а втория-решението му!

25

чакала

преди 7 години

Стига с тези бежанци бе хора.Прочетете малко историята на Европа.Атентати е имало много преди да започне историята с бежанците преди две години.Най яркия е пример е атентата срещу двете кули в САЩ,да не би тогава да е имало бежанци с лодки от Турция на американската граница.Нещата са много по сложни,това е световна хибридна война.Нападение над парламента,това си е сериозна работа,не просто терористичен акт.

24

!

преди 7 години

Има четирима загинали.

23

Дедо поп

преди 7 години

Поредната дрога решила да се прави на Рамо. Ей ся това ще атентата на века

22

Додо

преди 7 години

Крайно време е да се спре с употребата на безумната алегория "бежанци"! Бежанци тези НЕ са! Те са завоеватели, дошли да ни подчинят, или изколят! А, и да заплодят с малко мюсюлманчета дъщерите ни! Престанете, да мини господа да отцеругаете, наричайки чумата на исляма "бежанци"! Ще платите огромна цена - вие и поколенията ви!

21

Анонимен

преди 7 години

Кога ще се направи референдум у нас за забрана на ислямската религия? Когато някой кебап избие бедни и невинни българи ли? Референдум трябва!!!

20

До 29

преди 7 години

Кой прие през Август 2016 постановление на МС 208, кой бе тъ..пчо? И с каква цел, да се приемат аллахакбаровци без да плащат за нищо, да се осигуряват и им се предоставя жилище, работа и медицинско обслужване. Това е Тиквар Тикваров, за по-кратко наречен Рапона. А още по-точно, Бойко Методиев Борисов.

19

Елкa Днескина

преди 7 години

Лооооооош Динко, гааааааден Динко, лоооооош Динко, гааааааден Динко, а "бежанците" едни такива мииииилички, добриииииички, ох, колко са добри бежанците и колко нетолерантни сме ние, българите! Срамота!

18

Анонимен

преди 7 години

Министър-председателка? :D

17

Анонимен

преди 7 години

Ще се съди ли Тиквата за полягането пред Меркел и Ердоган?----------------Не, но ще се съди Орешарски и БСП защото те първи ги пуснаха през 2013 г.

16

Hei

преди 7 години

Sigur Tereza im e kazala, che ste pravi bulgarski zaplati 460 leva za angletata v uk...?!

15

Анонимен

преди 7 години

най- важното ече те,еза мей е зд,ава