12

байхейс

преди 7 години

кохезията ..... каква дума само - пълна с евро-атлантизъм и буфкана до капаците с евро-швестърски ценности кога ли най-после ще се разпадне тази юдо-масонска *** ......

11

Светло десестилетие

преди 7 години

Позицията на България отколе е ясна,една и съща-doggy.

10

Андрешко

преди 7 години

Ало служебното правителство,вие нямате правомощия да подписвате нищо и да решавате бъдещето на България. От сега нататък важни решения късаещи бъдещето на българия,трябва да се вземат,първо чрез Референдум,после да се одобри от НС и чак тогава правителството да подписва тези документи. Така трябва да бъде подписан и договора СЕТА.

9

Анонимен

преди 7 години

Как нямат край тези кухи фрази....общи приказки...и няма спиране...Само и само да се появим, да ни видят, колко сме велики! Хахаха....

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

ЕС се разпада, а нашите евроатлантици са в приповдигнато настроение и пеят оди на възхвала.Даже Ердоган усети накъде вее вятъра и Турция пак е от печелившата страна на бариерата, а ние отново сме на грешната страна.

7

Bad Company

преди 7 години

Тази свинчуга ми е нещо антипатична.....

6

Анонимен

преди 7 години

Ле-ле, тия как трия-я-ят! На "две скорости". :)

5

ШАРАН БГ

преди 7 години

Че ще сме си втори ешалон ,то е ясно. Защо сме на" втора балканска" ?

4

Анонимен

преди 7 години

Ако щете и автоматични скорости да договорите Европа потъва както римската империя!

3

Анонимен

преди 7 години

Или трябва да осъзнаят,че "две скорости" означава слаба Европа и потъване на Европа или да си ходят!Ако една държава 20-30% е силна и 70-80% слаба,това означава,че е слаба,това не бива да се допуска за Европа!А трябва да се развие 100% силна държава,кой с каквото може и както може да допринесе за развитието ѝ,за усилване на мощта ѝ!

2

Анонимен

преди 7 години

За да се коментира в медиите ЕЖЕДНЕВНО "единството ЕС", значи то серозно се е ПРОПУКАЛО. На управляващите и на "независимите" медии много им се иска да представят желаното за действително. Плюе се срещу Brexit, плюе се срещу "популисти", срещу разни "крайни", и т.н., обаче, хората в Европа прогледнаха ... няма връщане!

1

преди 7 години

С подписване Римската деклариция означава ,че нашите се съгласяват с предложението ЕС да се движи на две скорости и ние да сме втори ешелон .