14

Анонимен

преди 7 години

Аз поне не си спомням друг български президент да е поставял БЪЛГАРСКИ въпроси пред когото и да било в Европа, а Радев направи точно това: 1) Кохезионна политика (подкрепа от Туск); 2) Общ план за действие ако Ердоган пусне бежанците и (финансова) ПОДКРЕПА за България (подкрепа от Туск); 3) Поставен е въпросът за турска агитация за български избори и 4) турското дело срещу български гранични полицаи (през призмата на външна граница на ЕС - това е много важно! ЕС това ги интересува). РЕСПЕКТ!

13

изнервен

преди 7 години

До 5 *** анонимник. Ами да, приятел е Туск на Борисов, но това не пречи да се държи културно и с Радев, нали? Защото човекът е възпитан така, а не е като червените аборигени, които признават само техните и всички други са врагове.

12

Каскет

преди 7 години

До шапка. Да друго си е фуражка да ти е президент - нищо не прави, за да не сбърка, разходи се 2-3 пъти до Европата с втората си жена, мълчи като п..тка за важни въпроси и зомбираните му почитатели с шапки върху кухините си му се радват.

11

един от вас

преди 7 години

Добре е,че президента влага усилия за подобрение на външната политика и най- важното - намира начин и подход в исканията си към ЕС. Важно е и да ги отстоява , не като Бойко- съгласие на всичко.

10

Krilo

преди 7 години

V sastnost... ot radev se ochakva da krepi tusk da ne go izritat polskite izbirateli...

9

Kratkov

преди 7 години

Ako ne izhvarlite bg zakon za minimalna zaplata 230 euro, sha go duhate savsem skoro...

8

Шапка ....

преди 7 години

...свалям на г-н генерал Румен Радев. Най-добрата политическа фигура от 1989 г. насам. Човек и ръководител. Пожелавам Ви успех въпреки многото злоба с\у Вас!!

7

Анонимен

преди 7 години

Г-н Румен Радев защо не поднесе цветя на паметника на жертвите на комунизма. Явно още се чувства член на БКП

6

Анонимен

преди 7 години

Радев, отказавай се

5

Друго си е....

преди 7 години

..да си наведен цял мандат на Дондуков 2. Помня му приказките пред аудитория в Германия . Ще върнем младите в България. Забравихте набързо. Не съм забравил , и че не го видях до патриарха на българските празници. А на едни други празници беше.

4

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха, а мутренско-прасешките медии на ГРОБ толкова усилия хвърляха да ни заблуждават, че едва ли не Туск е някакъв личен приятел на Тиквата.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами ако направят минималната заплата като в Белгия примерно (щото за ЕС няма такава!), КОЙ по дяволите ще иска да наеме българин, вместо белгиец???Безработицата тук ще стане 70% за нула време. После да не пищите, че никой не ви иска на работа в дупница, щото минималната заплата е 1500 лева примерно.

2

Анонимен

преди 7 години

Правете минималната заплата като в ЕС. За какъвчеп, сме членове в неголед като ни третират като аборигени. Радев кажи го на този зализания шляхтич

1

Аха

преди 7 години

Брей да не би най-после да имаме Държавен глава с дупе.