11

Бай Хой

преди 7 години

Ердоган се държи като османски каубой, но чакай да дойдат индианците. С руския самолет беше същото и като видя дебелия край - клекна. Времето ще покаже колко е ербап. Не го виждам обаче, освен ако не фалшифицира референдума

10

Анонимен

преди 7 години

Турците заловиха десетки агенти на немското разузнаване в сътрудничество с ПКК, лично меркел се молеше за някои от тях, затова е цялата дандания!

9

Турко

преди 7 години

Франк да си гледа бърлогата щом подкрепяте терористи, утре като загърмят бомбите в германия друга песен ще запееш, гледай си работата и остави Турция на турците, швабе!

8

Наблюдател

преди 7 години

Като има тотално оглупели ЕС лидери да толерират окупатора Турция, няма начин тя да не се "качи на главата" на всички!

7

Анонимен

преди 7 години

Странно, че Меркел "излага на риск "успехите" на еуропката"........ама всички мълчат като бунаци! Е, давайте, давайте....в правилна посока вървите!!!

6

Анонимен

преди 7 години

От теб ли ще вземем акъл

5

пак глупости

преди 7 години

от колега германец от турски произход знам, че няма такова животно като двойно гражданство в Германия, или си немец или турчин. От близо 5 -тил. там само 2 м. са немци, останалите са временно пребиваващи турци. Затова и министрите на султана са се разтичали да ги облъчват.

4

Филип Тотю

преди 7 години

В Турция малко вожд,много индианец- махнете вожда и стадото ще се укроти!

3

Анонимен

преди 7 години

да му пращат дрон и да се приключва, голяма драма - голямо нещо, направо турска сапунка стана

2

Анонимен

преди 7 години

много се говори, малко се прави в ЕС по проблема с Турция, трябват действия не безмислени речи и безполезни санкции. ефективни действия, защото това вече прелива чашата!

1

Анонимен

преди 7 години

Защо изобщо Ердоган е коментиран ,така само му вдигат имиджа .Събират се ония бюрократи и мастити бизнесмени от ЕУ решават и започват изтегляне на инвестициите от Турция вкл.и преместване на заводи и всякакви предприятия другаде вкл.и в България .Като им вкарат икономиката в криза ,като им огладнеят задниците ще им дойде ума в шамандурите които носят на раменете