48

православен

преди 5 години

Това не е Евросъюз а еврейски съюз никога не споменават за християнските ценности.

47

христо

преди 5 години

ЕС е инструмент на евреите да контролират Европа

46

Анонимен

преди 7 години

Ес е най доброто място за живеене - факт. Всички кризи в ЕС са "внос" , защото останалите играчи не искат силен ЕС.А в страни като Турция и Русия ясно се вижда каква е алтернативата. Тези страни всячески се мъчат да очернят ЕС защото на фона на придобивките които имат гражданите на ЕС, техните граждани (поне умните) виждат че живеят като крепостни.В този ред на мисли ЕС е жертва на собствения си успех.Всички искат да живеят като европейци, без обаче да са допринесли с нищо за този начин на живот

45

Анонимен

преди 7 години

Наближава. Което е нещо естествено - всичко на този свят - животни, хора, растения, държави, империи - се ражда и един ден умира.

44

Отчаян Европеец

преди 7 години

ЕС ще загине,ако онези в Брюксел не разберат,че най-голямата криза е кризата в ДОВЕРИЕТО на гражданите в управляващия елит.Продължава липсата на съпричастност към обикновените хора,толериране на исляма ,гейове ,третополови.На тези избори с нокти и зъби ще спрат националистите,но ако продължават да пълнят континента с араби и африканци,ако продължават атентатите след четири години може да няма избори ,а революция.

43

европа 2 скорост

преди 7 години

А мечтайте си за Свещената римска империя ,която нямаше да допусне един мюсюлманин в Европа.

42

Ангел

преди 7 години

ЕС може да просъществува само ако бъде обединен под една обща кауза и равенство между страните членки.Блага за всички няма, то е ясно. Затова трябва да се извоюват.Каузата може да заздрави ЕС.А каузата е само 1 .Изкореняване на Исляма и изтребване на всички Мюсюлмани.Вярвам че ЕС ще се обедини под това мото.Вярвам че тази кауза ще обедини и САЩ и Русия.Обединението прави силата!!! Това е истината!!! Ако изкореним Исляма света ще стане страхотно място!!!!

41

Истински толерантен

преди 7 години

В исляма е спасението, братя! Иншалла, Алаху Екбер!

40

Анонимен

преди 7 години

След разпадането на СССР и СИВ и унищожаването на икономиките им след 1989г вече няма кой да работи по три смени в денонощие без пари!Около 2000г - войната в Югославия-се разбра,че проблема е в липсата на плановост и кадри в организацията на производството.В следващите години "разбирането" прерастна в световна икономическа криза!Но кризите не се решават със стъклени куртаци, банкноти и злато, а с правилно организиран реален капитал-знаещи,можещи,опитни,отговорни и честно работещи специалисти!

39

demograph

преди 7 години

Каквито са мислите ти такъв е и животът ти. Щом като на върха на ЕС и НАТО стоят едни мърморковци, които само кършат пръсти и опяват *** на съюза, който те управляват, какво друго може да се очаква...Лозето не ще молитви а мотика!

38

Анонимен

преди 7 години

СТИГА ГЛУПОСТИ!!!ЕС ТОВА Е ГЕРМАНИЯ ! ДОКАТО ГЕРМАНИЯ Е В ЕС ЩЕ ГО ИМА И ЕС!!!ИЗЛЕЗЕ ЛИ ГЕРМАНИЯ И ЕС СИ ЗАМИНАВА!НАЙ-ДОБРЕ В ЕС ДА СМЕ САМО ГЕРМАНИЯ БЪЛГАРИЯ И НОРВЕГИЯ, ЧЕ ИМАТ МНОГО КИНТИ ЗА СПОДЕЛЯНЕ :D

37

Анонимен

преди 7 години

Днес.бг е най-гнусната новинарска пародия...........

36

бай иван

преди 7 години

Като ви чета коментарите се чудя вие в кой свят живеете. Когато свикнеш с едни удобства след време ги приемаш за даденост, но като се загубят боли много. Палиш колата и отиваш на море в Гърция, не чакаш месец за виза.Това че аз не се възползвам от всички удобства които ни дава ЕС не го прави лош, а мен ид*от. ПС: чудя се ако се разпадне ЕС кой ще ни пази от мустакатия, сега само това го спира.

35

Анонимен

преди 7 години

След перестройката, в случая наричана "Европа на много скорости", следва РАЗПАД на съюза! Историята се повтаря, нищо ново, но никой не учи!

34

Паметлив

преди 7 години

До БКППроблемът на Виденовото управление беше безперспективността-просто нямаха идея накъде да се върви.А самата криза си беше цветна революция отвсякъде-изкуствено предизвикана.

33

Паметлив

преди 7 години

Спомнете си откъде и защо тръгнаха приказките за разпад на ЕС,които са на път да станат факт!Всичко тръгна от заплахите на Евробюрократите,че ако не им се даде цялата власт,ЕС ще се разпадне!Икономическите проблеми и ислямското нашествие наляха масло в огъня.А истината е,че се взеха много недомислени и прекалено оптимистични решения-като например вкарването на Южна Европа в Еврозоната!Пълен абсурд,причинил сегашните проблеми там!

32

БКП

преди 7 години

То Англия като се отделя е голям купон . Май пак имало гърмежи там . БГ си беше страхотно без ЕС особено през виденовата зима беше един живот висок стандарт , ама гадната Европа всичко развали

31

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че наближава!

30

Анонимен

преди 7 години

Za6to ne komentirame kakvo otne ce ot bg i kakvo i dade ?Da vi kaja. Otne i nay cennoto, porobi i mladata rabotna raka.A vsi4ko ostanalo v bg si jivee v ot4aqnie

29

деду мънафку

преди 7 години

До Станой от АхелойОоооо!. Станойчу дедин, на деду нежнуту евроатлантическу мумиче. Кък си дедувуту, още ли тъ були дупету ?