125

AR-J

преди 6 години

Аз скоро ще бъда с истинска жена.

124

Марекчанин

преди 7 години

Кюстендилци се прочуха с тези си наклонности още по времето на комунизма: цели камиони дарове с ябълки и череши за всеки член на Политбюро,който прекрачеше прага на града им,банкети и трапези по Осогово за червените дихатели и слаби изяви в борбата за демокрация,която застрашаваше да им отнеме привилегиите.

123

Анонимен

преди 7 години

До НаблюдателЕй, смешка!

122

Коментатора

преди 7 години

Едно немога да разбера щом е поискал да си смени пола тогава да си решава той самият той какво да прави. Наистина казват че жената е земна и най вече красива дай боже да има късмет с това което е направил и му пожелавам да си намери половинката в живота и да вкуси от плодовете на труда си и той да си реши как е по хубаво за него.Да му пожелаем щастлив живот и най вече наслука (и помнете съдбата определя какав искаш да бъдеш) 😙 😍 😚

121

Анонимен

преди 7 години

Така като гледа снимката на "младежа" мога да заключа само 1 - много по симпатичен е от мн други "жени" хаха

120

хм....

преди 7 години

Човек се ражда свободен и като такъв разполага със себе си , с живота си. Но променяйки природната си същност доброволно се обрича на лоши последствия.Това момиче/ момче/ след време ще бере плодовете на безсмислието.

119

ххх

преди 7 години

Това явно е синдрома на Николета Лозанова...

118

SOMEBODYYY

преди 7 години

Сменил си е пола - добре. Но ми прави впечатление, че тук, ако не приличаш на Николета Лозанова, значи не си смятана за жена..

117

сатана

преди 7 години

ето тези обича сатаната и тои вече няма нищо човешко в него ще стане само пиар за пари ,ама откъде пълни гушите на пластичните физионимисти този *** ,нека ДАНС ДА ПОРЪСТАРСЯТ МАЛКО

116

Анонимен

преди 7 години

Консуматори, консуматори, консуматори..С какво цялата пасминам консумиращи допринася за човешката цивилизация?След 60 години този най-вероятно няма да го има.Какво ще остави слвд себе си?-локва силикон?Не, че правя разлика между такива младежи и водещи в новините силиконки-те дори си приличат визуално.

115

Наблюдател

преди 7 години

Типичен младеж с либерални евроатлантически ценностни, с други думи лявоориениран толераст.

114

Мими

преди 7 години

И какво. Това е истинската свобода на личността, все пак живеем в демократична страна членка на най-демократичния съюз в света, тук правата на човека ВЕЧЕ са от значение. Защо да не е щастлива с външнуя си вид, а трябва цял живот да е роб на тяло, което не е нейното?

113

гого

преди 7 години

Със тези силиконови устнички,с това дупенце......!! Голяма звезичка ще станеш!

112

Анонимен

преди 7 години

Този трябваше да се оперира и да се направи на хемефродит. Яко щеше да се пласира после в порно индустрията. Има извратеняци които обичат да гледат такива как сами се оправят.

111

Анонимен

преди 7 години

И аз като малък си играех все с момичета, но не съм придобил техните маниери. Нито пък съм се оперирал. Все още си харесвам и момичета и жени :)

110

Анонимен

преди 7 години

Не ми се мисли какъв хормонален дисбаланс представлява кастрацията, понеже вече не се произвеждат определени хормони. Според мен би трябвало да му е спаднало и либидото в резултат на това.

109

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече хомосексуализъм, толкова по-малко поколение и повече изчезване на нацията.

108

Анонимен

преди 7 години

личен избор си има човека-негово право е,според мен един ден ще съжалява,а сега това правят неговите родители задето се е кастрирал сам, от него внуци няма да гледаг

107

демократ

преди 7 години

До Анонименае не съ излагайте ве!!! ся па 'зехте да питате отде са му парите за операциии намесвате и достоен труд ...ае трудете си се там стига сте мънкали кой ви пречи на вас да сте достойни трудоваци нали не ви е измъкнал вашите пари ней ограбил вашият труд - да се оправя как знай демокрация все пак

106

Varnenec

преди 7 години

До Хитър ПетърВсе още ли мислиш,че има някакво божество на нашата планета.Между другото,колко са ..... 1-2-3-4-5-6 или и ние вече,не знаем колко Бога са.Че то ако има ще позволи ли на тоя *** такъв грях :)) Стига с тия Богове - Не Съществуват.А тоя *** в психиатрия или затвор