66

A.M.

преди 7 години

Интересно ми е къде изчезна статията за граничаря Цонков:dnes.bg/temida/2017/03/21/granichariat-conkov-dyrjavata-da-me-zashtiti-kakto-az-neia.335559Би трябвало да се намери в групата на Темида, както се вижда в линка, а не е там. Появиха се интересни коментари.

65

Анонимен

преди 7 години

Нали Турция беше диктатура, кви са тия статии сега? В диктатурите няма такива статии?

64

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРСКИЙПо добре ПPОСТ от колкото БългарискиЙ

63

Турко

преди 7 години

До 71По голяма тъпотия не бях чувал, може би незнаеш на вселенския патриаршия се намира в Истанбул, за разлика от мн. *** държави турците уважават правото на и светотата на избора на религия! всичко останало е черна пропаганда!

62

мне

преди 7 години

Браво на автора, ама дано да си е тръгнал от Турция вече, че с тоя диктатор Ердоган, не ще го остави жив.

61

ДОСТ

преди 7 години

До 61Не се прави така в правова държава, все пак българия не е фашистка държава!

60

хъъъъъ

преди 7 години

Явно има турци, които индиректно са по-загрижени за България, отколкото бъларската управляваща каста - директно!

59

бай Петко

преди 7 години

За това всички истински българи масово да гласуват за която искат партия, но да е БЪЛГАРСКА. По този начин ще паднат процентите на протурските партии. Да бъдем БЪЛГАРИ.

58

един от вас

преди 7 години

Поздравления за автора на турското издание , в което се прави безпристрастна оценката на настоящата действителност. Турция е с толкова вътрешни проблеми , че е неразумно създаването на други. Добре е, че се смъква маската на Местан - лично приближен на вдъхновителя на неоосманизма Ердоган.Вън ДОСТ от българската политика !

57

ДОСТ

преди 7 години

Братя българи и турци, с общи усилия трябва да изкараме модела КОЙ от политическия живот на страната, нека сарайското управление приключи сега, а виновниците от комунистическите издевателства вкараме в затвора.Време е за ДОСТ

56

Анонимен

преди 7 години

Пак прах в очите на хората са всички тези приказки и уж някакви действия. Моментално трябва да се забранят и ДПС и ДОСТ. МОМЕНТАЛНО!

55

ККК

преди 7 години

Коментарът ми не е по темата, но защо в анкетата отсъства реформа в образованието? Или то е цъфнало и вързало? Основата на всяка държава са образованието и съдебната система.

54

Анонимен

преди 7 години

"Незабавно Местан трябва да бъде експулсиран в Турция, а Доган в Русия. Да живее България!"Защо само турците виждате...Волен и Каракачанов ами Джамбазки :-):-):-)те не са ли за Русия:-):-):-):-)лецемери

53

Анонимен

преди 7 години

Абе все мога да разбера политиката на Турция, все пак в България живеят половин милион турци, които тя счита за свои, но какво търси Русия в българските дела?

52

EVET

преди 7 години

До 54Е как да не си пъха, оня Б.Димитров не го ли виждаш, да не забравяме че беше министър този човек

51

Анонимен

преди 7 години

ODA TV е лява медия. Не комунисти а социалисти.

50

Българин!

преди 7 години

То да беше само Турция ... Проблемът е, че и ТУРЦИЯ И РУСИЯ И САЩ (пък и някои други страни) СИ ПЪХАТ НОСА (а и не само него) В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! И това съвсем НЕ Е ОТ СЕГА, А ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ! То затова сме и на това дередже! АМА САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ!!! Както казва една българска, народна поговорка: "НЕ Е ЛУД ТОЯ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЯ КОЙТО МУ Я ДАВА!"

49

Анонимен

преди 7 години

Ако и България си пъхаше носа там където живеят българи например в Македония, Сърбия, Молдова, Украйна щяхме и ние да сме нация и народ, а не както е казал поета

48

турчина

преди 7 години

Опозиционните партии в турция защитават еврогейския интерес затова нямат никакъв шанс, готови са да се прегърнат с двола за да спрат Ердоган и развитието на турция, затова като папагал повтарят това което им спуснат от запада.ДОСТ ДОСТ ДОСТ

47

xax

преди 7 години

Не знаех, че в Турция са останали медии, които не треперят от Ердоган. Може да ги е оставил за цвят, за пред Европа. Или да им готви затваряне. Похвално за тези журналисти, имат смелост.