76

въпрос

преди 7 години

Тази колко минутна гладна стачка обяви? Аз така и не разбрах. Разбрах, че я обяви, проглуши ушите на всички като я обявяваше. Да ме извинявате, ама си плюска най-безочливо. Както безочливо краде и лъже.

75

анонимен

преди 7 години

тази гладуваща зе със измама земята пред 64бл нея жалете дано страда колко възрастни хора измами за тези терени дано страда

74

От Младост

преди 7 години

и как получи разртешение да отреже тополите

73

От Младост

преди 7 години

На това място дето строи жената - инвеститор 27 години имаше прекрасно заведение. Интересно ми е как сега си го " РЕСТИТУИРА" и започна да строи и то баш офис сграда при този пренаситен пазар. Доста ми смърди!

72

Анонимен

преди 7 години

А какво ще кажете за кръстовището при 27ма поликлиника, точно след Метростанция Младост 1? Иглените уши? Сградата, където се помещава KFC? И това ли е законно бе инвеститори нагли? Сграда върху улица и зверска невъзможност за преминаване през тези светофари там през час пик + няколко автобусни линии и тролеи.... Трябва тази сграда да бъде отчуждена, съборена и нормално кръстовище да има там.

71

не съгласен

преди 7 години

До Анонимен83Точно така бившите собственици на които насилствено са им отнели имотите да ти чистят ***, а ти да пикаеш и да си хвърляш *** през терасата.Като си купил на безценица панелката не си купил земята върху която е построен блока.Защо всички пишман софиянци от провинцията се юрнахте и си взехте имотите по селата.Защо не ги подарихте на кметствата,а всяка есен се юрвате с дамаджаните за олио от рентата.Как не ви е срам.Това че живееш от 20г. в София не те прави софиянец.

70

Анонимен

преди 7 години

Май от цялата история излиза, че 27 години хрантутим едни нищо не правещи чиновници, архитекти и т.н на държавна заплата, нито планират инфраструктурата, нито извършват някакъв надзор на това, което се случва. Скоро имаше репортажи как са взели с измама общински терени в Младост. Сигурно 90% от застроеното е на терени върнати по съмнителен начин и с издадени разрешителни само с формално планиране и контрол. Случайно подпалиха и сградата на поземлента комисия в Панчерево където се пазеха архивите

69

Тинев

преди 7 години

Мръсотията на тъй наречената демокрация! НЯМА демокрация! Има надпревара за заграбване, забогатяване.Всички средства са допустими.Ако трябва УБИВАШ, но ставаш по-богат. ДЕМОКРАЦИЯ!

68

Анонимен

преди 7 години

Теб никой не те гони от градинката.. Живей си там на палатка, но не пречи на околните с безумни строежи. Строежите вече са направени и на вас са върнати точно градинки, които да си поддържате или да ги дадете на общината, ако нямате пари.

67

Анонимен

преди 7 години

Ще имаш неприкосновена градинка, която да се ползва по предназначение - разходки на кучета. А ти трябва да я поддържаш чиста и неопетнена. Глоби и санкции от инспектората за неподдържана градинка, а не да пречиш на живота на околните и да задръстваш града. Ще клекнеш като Симеон, който подари парка Врана на общината.

66

Анонимен

преди 7 години

Да продължи да гладува, та да изкупи прегрешенията си.

65

Анонимен

преди 7 години

Чувал съм, че Младост е строен върху отчуждена земя, т.е. там не може да има никаква реституция. Отделно, че вероятно половината реституирани имоти там, са реституирани с измами, както вече няколко пъти стана ясно. за съжаление за жълти стотинки, корумпирани общинари променяха плановете за тези земи, за да може мутрите да строят върху тях.

64

Анонимен

преди 7 години

Връщането на имоти в застроени площи е отдавна. Но могат да си останат частни зелени градинки и да ги карат частниците да ги поддържат, да ги глобяват, и те сами ще се откажат от тях, ще ги подарят на общината, както направи Симеон с парка Врана. Може да се отчуждят и да останат зелени площи. Но корупцията и зелените пари са по-важни от зелените площи.

63

Kiro

преди 7 години

Тази Изабела Сярова не е ли в гладна стачка? Толкова и е гладна стачката, колкото законен строежа върху тръби на Топлофикация.

62

Анонимен

преди 7 години

Младост трябваше да си остане такъв, какъвто беше през 1989-та година - добре замислен и построен. Хаосът, който настъпи след 1989-та година, доведе до презастрояване и многочасови задръствания. Аз от кръстовището пред съборената Деница, до Цариградско шосе съм пътувал няколко пъти по над 2 часа, заради безумните промени, които поредица от кметове направиха там. Най-зле са безспорно промените на фандъкова. Да оставиш по една лента за влизане и излизане от 150 хилядния Младост е върха на тъпoтaтa

61

Анонимен

преди 7 години

Каква реституция на земя под блокове и между блокове?! Няма такова чудо по света. Само в България някакви корумпирани и престъпни човечета реституират такава земя. Даже и да е станала частна собственост тази земя, никой неподкупен общински служител, няма да и промени статута и да разреши там да се строи, вместо да си остане зелена площ.

60

до 19

преди 7 години

А може би Младост трябваше да си остане такъв какъвто е бил 1969 ?голи ливади ?

59

Анонимен

преди 7 години

До Vox PopuliНе всеки, който има повече от 5 лева е престъпник. Завистлива работа.

58

Vox Populi

преди 7 години

До Анонимен 70:-***! Това не е "частна собственост", а "собственост, придобита по престъпен начин"1

57

Анонимен

преди 7 години

До 73Ми сложно му е на човека да схване, той иска парче да има и т'ва е.